עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת חושב שב 12 בלילה הגוף מאפס את המונים ומתחיל ספירה מחודשת? החלוקה לימים נועדה לעזור לך לעשות את החשבון, הגוף שלך לא מתרגש אם אותן 300 קלוריות נאכלו לפני חצות, ואתה יכול להוסיף אותן לחשבון של היום הזה או ליום הבא לפי בחירתך.אם חסר לי 300 קלוריות, ואני משלים אותם ב 2 בלילה זה עדיין נחשב בתור הקלוריות של היום שחסר לי?
לא הבנת נכון. המטרה היא לאכול כמות קלוריות זהה בכל יום, זה לא קריטי אם זה קורה במהלך 24 שעות או 27 שעות, זה לא אומר שמבצעים השלמת קלוריות כי זה מייצר עודף קלורי מיותראם הבנתי אותכם נכון אז אם אני יודע שיש יום שאני כנראה לא יאכל מספיק או משהו בסגנון אז יום למחרת אז אני משלים את הערכים של אתמול והיום ?
נגיד אני אמור לאכול ביום 180 גרם חלבון ואכלתי ביום א' 80 אז למחרת ביום ב' אני יכול להשלים ואין עם זה בעיה?
לפי הטענה שלך אני יכול להיות חצי שבוע בגירעון קלורי, וחצי שבוע על פלוס קלורי כפול.או שאפשר לספור כמות קלוריות שבועית ...גם פתרון
אפשר גם להקצין. 6 ימים לצום ויום אחד לאכול 14000 קלוריות.🤤לפי הטענה שלך אני יכול להיות חצי שבוע בגירעון קלורי, וחצי שבוע על פלוס קלורי כפול.
כל עוד המאזן השבועי הוא בגרעון ואתה יורד במשקל אז מה רע?לפי הטענה שלך אני יכול להיות חצי שבוע בגירעון קלורי, וחצי שבוע על פלוס קלורי כפול.
אז חצי שבוע אני אהיה בפלוס קלורי ובחצי אני אהיה בתת תזונה. וזה יעבוד?כל עוד המאזן השבועי הוא בגרעון ואתה יורד במשקל אז מה רע?
בוא קודם כל לא נחשוב כמו אידיוטים זה בא בשביל שאם יום אחד חרגת ב100-150 קלוריות אז יום הבא פשוט תוריד עוד 100-150 לא צריך להתחכם ולשלול ישר...אז חצי שבוע אני אהיה בפלוס קלורי ובחצי אני אהיה בתת תזונה. וזה יעבוד?
זה לא.
אני לא בעד. גם עם פיזיולוגית זה יעבוד, עדיף להתמודד כל יום עם התפריט ולא להתחיל קיזוזים בין ימים. פלוס/מינוס של 100-200 קלוריות קורה מעצמו בגלל שאנחנו לא יודעים ערכים מדויקים או כמה שרפנובוא קודם כל לא נחשוב כמו אידיוטים זה בא בשביל שאם יום אחד חרגת ב100-150 קלוריות אז יום הבא פשוט תוריד עוד 100-150 לא צריך להתחכם ולשלול ישר...
אני לא בעד. גם עם פיזיולוגית זה יעבוד, עדיף להתמודד כל יום עם התפריט ולא להתחיל קיזוזים בין ימים. פלוס/מינוס של 100-200 קלוריות קורה מעצמו בגלל שאנחנו לא יודעים ערכים מדויקים או כמה שרפנו
טעויות קורות, אבל זה לא קריטי ולכן עדיף לפשט את העניינים ולא להתחיל קיזוז בין ימים. גם קיזוז בתוך יום הוא מספיק מאתגר כי אתה אף פעם לא יכול לצפות את העוגה שמישהו יציע לך ב-18 בערב או הזמנה של חברים לבירה.אבל טעויות קורות, לא? אז זה סוג של פתרון