הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספירת קלוריות

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אם חסר לי 300 קלוריות, ואני משלים אותם ב 2 בלילה זה עדיין נחשב בתור הקלוריות של היום שחסר לי?

אם חסר לי 300 קלוריות, ואני משלים אותם ב 2 בלילה זה עדיין נחשב בתור הקלוריות של היום שחסר לי?
אתה באמת חושב שב 12 בלילה הגוף מאפס את המונים ומתחיל ספירה מחודשת? החלוקה לימים נועדה לעזור לך לעשות את החשבון, הגוף שלך לא מתרגש אם אותן 300 קלוריות נאכלו לפני חצות, ואתה יכול להוסיף אותן לחשבון של היום הזה או ליום הבא לפי בחירתך.

כמו שאמרו לך, אין איזה מנגנון של הגוף שמאפס קלוריות כשמגיע חצות.
אם היו חסרים לך 300 קלוריות, והשלמת ב2 בלילה, זה לא אידיאלי, אבל לא אסון גדול.

אם הבנתי אותכם נכון אז אם אני יודע שיש יום שאני כנראה לא יאכל מספיק או משהו בסגנון אז יום למחרת אז אני משלים את הערכים של אתמול והיום ?
נגיד אני אמור לאכול ביום 180 גרם חלבון ואכלתי ביום א' 80 אז למחרת ביום ב' אני יכול להשלים ואין עם זה בעיה?

אם הבנתי אותכם נכון אז אם אני יודע שיש יום שאני כנראה לא יאכל מספיק או משהו בסגנון אז יום למחרת אז אני משלים את הערכים של אתמול והיום ?
נגיד אני אמור לאכול ביום 180 גרם חלבון ואכלתי ביום א' 80 אז למחרת ביום ב' אני יכול להשלים ואין עם זה בעיה?
לא הבנת נכון. המטרה היא לאכול כמות קלוריות זהה בכל יום, זה לא קריטי אם זה קורה במהלך 24 שעות או 27 שעות, זה לא אומר שמבצעים השלמת קלוריות כי זה מייצר עודף קלורי מיותר

או שאפשר לספור כמות קלוריות שבועית ...גם פתרון

או שאפשר לספור כמות קלוריות שבועית ...גם פתרון
לפי הטענה שלך אני יכול להיות חצי שבוע בגירעון קלורי, וחצי שבוע על פלוס קלורי כפול.

לפי הטענה שלך אני יכול להיות חצי שבוע בגירעון קלורי, וחצי שבוע על פלוס קלורי כפול.
כל עוד המאזן השבועי הוא בגרעון ואתה יורד במשקל אז מה רע?

כל עוד המאזן השבועי הוא בגרעון ואתה יורד במשקל אז מה רע?
אז חצי שבוע אני אהיה בפלוס קלורי ובחצי אני אהיה בתת תזונה. וזה יעבוד?
זה לא.

אז חצי שבוע אני אהיה בפלוס קלורי ובחצי אני אהיה בתת תזונה. וזה יעבוד?
זה לא.
בוא קודם כל לא נחשוב כמו אידיוטים זה בא בשביל שאם יום אחד חרגת ב100-150 קלוריות אז יום הבא פשוט תוריד עוד 100-150 לא צריך להתחכם ולשלול ישר...

בוא קודם כל לא נחשוב כמו אידיוטים זה בא בשביל שאם יום אחד חרגת ב100-150 קלוריות אז יום הבא פשוט תוריד עוד 100-150 לא צריך להתחכם ולשלול ישר...
אני לא בעד. גם עם פיזיולוגית זה יעבוד, עדיף להתמודד כל יום עם התפריט ולא להתחיל קיזוזים בין ימים. פלוס/מינוס של 100-200 קלוריות קורה מעצמו בגלל שאנחנו לא יודעים ערכים מדויקים או כמה שרפנו

אני לא בעד. גם עם פיזיולוגית זה יעבוד, עדיף להתמודד כל יום עם התפריט ולא להתחיל קיזוזים בין ימים. פלוס/מינוס של 100-200 קלוריות קורה מעצמו בגלל שאנחנו לא יודעים ערכים מדויקים או כמה שרפנו

אבל טעויות קורות, לא? אז זה סוג של פתרון

ואתם מדברים על זה כאילו זה רק קלוריות, זה יש גם משחקים עם הורמונים, עלול להיגרם פגיעה במסת שריר, יש כאן עניין של חוסר יעילות
כי אם זה הכל היה עניין של קלוריות אז אפשר היה לעשות תפריט חיטוב רק מפחממות, עדין נרד במשקל אבל המסת שריר שלנו תעלם

אבל טעויות קורות, לא? אז זה סוג של פתרון
טעויות קורות, אבל זה לא קריטי ולכן עדיף לפשט את העניינים ולא להתחיל קיזוז בין ימים. גם קיזוז בתוך יום הוא מספיק מאתגר כי אתה אף פעם לא יכול לצפות את העוגה שמישהו יציע לך ב-18 בערב או הזמנה של חברים לבירה.

הכל בגבול ההיגיון ,מה מסובך לחשוב הגיוני ולמה לקחת הכל קיצוני?

Back
למעלה תחתית