הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי להתחיל מסה

• פותח/ת השרשור RoniY
  • פורסם בתאריך

RoniY

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
שלום
התחלתי להתאמן עם 30% שומן אני בחיטוב חודש וחצי כרגע אני עומד על 20% (לערכתי אני יעלה תמונה בקרוב) השאלה מתי להתחיל מסה על איזה א"ש כי מה הטעם לרדת ל %15 ואז לעלות שוב או שאני ימשיך עוד חודש\חודש וחצי (3 חודש חיטוב סך הכל) נראה את התוצאות ואז נחליט??

כמו שבמבה אמר, תשתמש במחשבון הזה: http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php
הוא קל מאוד להבנה - אתה מכניס מוצר, מכניס כמות ומקבל את הערכים. אני משתמש במחשבון הנ"ל גם כדי לוודא שהגעתי לערכים היומיים שלי.
אתה יכול לבצע שינויים בתפריט אבל לדעתי כדאי להיצמד לתפריט שקיבלת מאדם בעל ניסיון ואז, אחרי מעט ניסיון עם התפריט, לנסות ולבצע את ההתאמות לפי השינויים שחלו אצלך.

שאלה ל @SweetBamba:
אתה ממליץ לו על הליניארית רק לטובת חיטוב או גם כתוכנית כח כמתחיל?
ממממ זה תלוי.
תשמע ,אני OLD SCHOOL LBS בכל הקטע של תכנית למתחילים - SS לדעתי תכנית מושלמת להתחלה - אבל ממש ממש לא לחיטוב.

לעומת זאת ליניארית-הייתי מגדיר אותה כ-שלב אחד אחרי SS . ההתקדמות בה היא שבועית ולא מאימון לאימון (כמו בSS) - לכן,מתאמן כוח מתחיל בחיטוב יכול לעשות ליניארית לדעתי ולהתקדם יופי (וגם להתחזק,שמה יותר מעביר את הזמן ומכניס עניין מאשר התקדמות משקלית?).

ממממ זה תלוי.
תשמע ,אני OLD SCHOOL LBS בכל הקטע של תכנית למתחילים - SS לדעתי תכנית מושלמת להתחלה - אבל ממש ממש לא לחיטוב.

לעומת זאת ליניארית-הייתי מגדיר אותה כ-שלב אחד אחרי SS . ההתקדמות בה היא שבועית ולא מאימון לאימון (כמו בSS) - לכן,מתאמן כוח מתחיל בחיטוב יכול לעשות ליניארית לדעתי ולהתקדם יופי (וגם להתחזק,שמה יותר מעביר את הזמן ומכניס עניין מאשר התקדמות משקלית?).
עם נימוק כזה קשה לא להסכים.
תודה.

עם נימוק כזה קשה לא להסכים.
תודה.
אגב,תכנית הכוח הראשונה שלי הייתה תחילת כיתה יב'-בחיטוב על AD וליניארית.
התקדמתי בחודשיים וחצי-
סקוואט 78X6-110X5 +-
בנצ' - 100X6 >>>>112X5
דדליפט 140X6>>>165X4

כל זה והורדתי מ 81 ל 73 לדעתי.
(המספרים 90% מדויקים,בכל זאת עבר זמן) .

ולא לשאול על הסקוואט!

אגב,תכנית הכוח הראשונה שלי הייתה תחילת כיתה יב'-בחיטוב על AD וליניארית.
התקדמתי בחודשיים וחצי-
סקוואט 78X6-110X5 +-
בנצ' - 100X6 >>>>112X5
דדליפט 140X6>>>165X4

כל זה והורדתי מ 81 ל 73 לדעתי.
(המספרים 90% מדויקים,בכל זאת עבר זמן) .

ולא לשאול על הסקוואט!
לא יודע על איזו תוכנית רוני ילך, אבל אני אתחיל בקרוב מאוד ליניארית מאחר ואני מוצא את עצמי נאבק במשקלי עבודה בSS וממש לא מתקדם מאימון לאימון.
הכל התחיל מאז שנכנסתי לחיטוב.. תקופה רעה

לא יודע על איזו תוכנית רוני ילך, אבל אני אתחיל בקרוב מאוד ליניארית מאחר ואני מוצא את עצמי נאבק במשקלי עבודה בSS וממש לא מתקדם מאימון לאימון.
הכל התחיל מאז שנכנסתי לחיטוב.. תקופה רעה
אם אתה בחיטוב ועושה SS צא משם מהר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית