הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סוף סוף הבנץ' התחיל להתקדם

לגבי בריטני ספירס אני לא יודע, אבל מגנזיום אני גם שם בלחיצות, מרגיש שהתפיסה במוט יותר טובה

אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)

אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)
פחות קשור לאמה לדעתי,
ללא מגנזיום לפעמים העור נצבט וגורם לכאב באיזור היבלות הידוע לשמצה.
כמו גם, דדליפט אם נעשה בסוף האימון אכן עלול להיות עם יד מזיעה ואז האחיזה פחות טובה.

אני מזיע לא מעט בזמן האימון, אני ממש לא רוצה להחזיק משקל עבודה בבנץ' כשהיד שלי לחה.

מגנזיום זה דבר נהדר, אני משתמש בו גם בשירותים.

פחות קשור לאמה לדעתי,
ללא מגנזיום לפעמים העור נצבט וגורם לכאב באיזור היבלות הידוע לשמצה.
כמו גם, דדליפט אם נעשה בסוף האימון אכן עלול להיות עם יד מזיעה ואז האחיזה פחות טובה.
אתה מזיע בתוכניות כוח? איך זה אפשרי? בקושי יש נפח בשביל זה.

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי שהיו בעיות בתפיסה, אבל כשניסית לשים הרגשתי שזה יותר נוח.
בדדליפט אני שם, ממשקל נמוך תכלס, אבל התחלתי לשים לראשונה כשהגעתי ל 170.

אני מזיע לא מעט בזמן האימון, אני ממש לא רוצה להחזיק משקל עבודה בבנץ' כשהיד שלי לחה.

אם היד לחה זה משהו אחר 😃
לא הרגשתי שהיו בעיות בתפיסה, אבל כשניסית לשים הרגשתי שזה יותר נוח.
בדדליפט אני שם, ממשקל נמוך תכלס, אבל התחלתי לשים לראשונה כשהגעתי ל 170.
סבבה אני אנסה אולי זה יעזור לי להוסיף משקל גם כן 😃
אם אתה לא מזיע מסקוואט כבד, כנראה שהוא לא מספיק כבד.
לא עשיתי סקוואט כבד כמה שנים טובות :(

• פותח/ת השרשור
סבבה אני אנסה אולי זה יעזור לי להוסיף משקל גם כן 😃
לא נראה לי שזה עוזר להוסיף משקל, אבל עוזר לנוחות ולא לחשוב על דברים לא נחוצים, כמו זה שהמוט מרגיש חלק

המוט יותר יציב ככה ואתה יכול "למחוץ" אותו יותר עם כף היד. זה עוזר.

מגניב,
אנסה גם.

בפעם האחרונה שהידיים שלי היו מעל הראש (צ'ין אפס) עם מגנזיום, חבר העיר לי לאחר הסט שאני סובל מקשקשים נוראיים בשיער.
תגיד לו שהשפריץ שלך כל כך עוצמתי ש...

כבר קרה לי שהאחיזה שלי התרחבה באמצע הלחיצה בגלל שהייה חסר מגנזיום :|

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית