עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי בריטני ספירס אני לא יודע, אבל מגנזיום אני גם שם בלחיצות, מרגיש שהתפיסה במוט יותר טובה
פחות קשור לאמה לדעתי,אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)
אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)
אתה מזיע בתוכניות כוח? איך זה אפשרי? בקושי יש נפח בשביל זה.פחות קשור לאמה לדעתי,
ללא מגנזיום לפעמים העור נצבט וגורם לכאב באיזור היבלות הידוע לשמצה.
כמו גם, דדליפט אם נעשה בסוף האימון אכן עלול להיות עם יד מזיעה ואז האחיזה פחות טובה.
לא הרגשתי שהיו בעיות בתפיסה, אבל כשניסית לשים הרגשתי שזה יותר נוח.אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)
אם אתה לא מזיע מסקוואט כבד, כנראה שהוא לא מספיק כבד.אתה מזיע בתוכניות כוח? איך זה אפשרי? בקושי יש נפח בשביל זה.
אם היד לחה זה משהו אחר 😃אני מזיע לא מעט בזמן האימון, אני ממש לא רוצה להחזיק משקל עבודה בבנץ' כשהיד שלי לחה.
מגנזיום זה דבר נהדר, אני משתמש בו גם בשירותים.
סבבה אני אנסה אולי זה יעזור לי להוסיף משקל גם כן 😃לא הרגשתי שהיו בעיות בתפיסה, אבל כשניסית לשים הרגשתי שזה יותר נוח.
בדדליפט אני שם, ממשקל נמוך תכלס, אבל התחלתי לשים לראשונה כשהגעתי ל 170.
לא עשיתי סקוואט כבד כמה שנים טובות :(אם אתה לא מזיע מסקוואט כבד, כנראה שהוא לא מספיק כבד.
אתה מזיע בתוכניות כוח? איך זה אפשרי? בקושי יש נפח בשביל זה.
אתה ממוצא רוסי? 🤣אני מזיע כשאני אוכל, תמיד חם לי - אני לא בנוי לאקלים הזה.
לא נראה לי שזה עוזר להוסיף משקל, אבל עוזר לנוחות ולא לחשוב על דברים לא נחוצים, כמו זה שהמוט מרגיש חלקסבבה אני אנסה אולי זה יעזור לי להוסיף משקל גם כן 😃
אתה ממוצא רוסי? 🤣
רואים שאתה בלינאריתאתה מזיע בתוכניות כוח? איך זה אפשרי? בקושי יש נפח בשביל זה.
המוט יותר יציב ככה ואתה יכול "למחוץ" אותו יותר עם כף היד. זה עוזר.אני בחיים לא הרגשתי שהיו לי בעיות בתפיסה בבנץ' פרס. אתה לוקח מגנזיום גם בדד ליפט? אם כן מאיזה משקל? (אני מרגיש צורך לשים רק ב150+ אולי יש לי אמה חזקה)
תגיד לו שהשפריץ שלך כל כך עוצמתי ש...מגניב,
אנסה גם.
בפעם האחרונה שהידיים שלי היו מעל הראש (צ'ין אפס) עם מגנזיום, חבר העיר לי לאחר הסט שאני סובל מקשקשים נוראיים בשיער.
אני מזיע לא מעט בזמן האימון, אני ממש לא רוצה להחזיק משקל עבודה בבנץ' כשהיד שלי לחה.
מגנזיום זה דבר נהדר, אני משתמש בו גם בשירותים.
תודה רבהיפה, בהצלחה!