עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
http://www.sports-center.co.il/?CategoryID=475&ArticleID=482&Page=1
חשוב כי לא רוצה להגיע למצב של סקוואט 150 קג ולא ליהות מסוגל לרוץ 5 ק"מ
אם כך מה זה שווה?
מבחינתי לרוץ 10 ק"מ ב 40-45 דקות זה כושר סבבה,לא רוצה לאבד את זה.
אתה כזה טיפש אלוהים ישמור.חח איזה חבורה של פדלעות מגעילים יש פה. פשוט ההפך מאתלטים, ההפך מספורטאים.
אתם לא אוהבים לרוץ אז כל העולם לא צריך לרוץ? יש הרבה צורות לכושר.
אימון בחדר כושר עם משקלים זה פריווילגיה, זה פאן, זה בשביל הכיף נטו.
בן אדם ששומר על עצמו צריך גם לשמור על צורות אחרות של כושר. לא כמו באדיבילדרים מגושמים.
מסכים איתך, צורת החשיבה כאן זה או סקוואט כבד או שום דבר בחיים.חח איזה חבורה של פדלעות מגעילים יש פה. פשוט ההפך מאתלטים, ההפך מספורטאים.
בן אדם ששומר על עצמו צריך גם לשמור על צורות אחרות של כושר. לא כמו באדיבילדרים מגושמים.
חח איזה חבורה של פדלעות מגעילים יש פה. פשוט ההפך מאתלטים, ההפך מספורטאים.
מסכים איתך, צורת החשיבה כאן זה או סקוואט כבד או שום דבר בחיים.
אני לא רואה איך אירובי במידה יזיק לסקוואט או לכל דבר כזה או אחר, נכון ההתאוששות תיפגע אבל זה לא אומר שלא תצליח להתגבר על כך, רק צריך לתכנן את זה היטב.
לבן אדם שאוהב את זה, אתה לא אוהב את זה אז אתה לא מבין את זה, גם אני לא אוהב לרוץ אבל אוהב דברים אחרים.אבל למה 10 קילומטר?
למי זה טוב?
אני דיברתי על סיבולת לב ריאה שזה שזה ריצה למרחקים בזמן מסוים,לא דיברתי על כוח מיתפרץ וספרינטים.
בואו ניקח אתלט מקצועי ותראו שהוא גם נמצא בכושר ריצה טוב גם חזק כלומר לפחות סקוואט של 150 ק"ג ומעלה וגם עם כוח מתפרץ טוב.אף אחד פה לא פאורליפטר מקצועי או בודיבילדיר שמתפרנס מזה כך שלדעתי צריך לחשוב איך ניתן לפתח את כל האלמנטים ולא רק את הכוח או השריר.
השאלה אם ניתן להשיג לפחות חלק ממטרות אלו באימון ss.
לבן אדם שאוהב את זה, אתה לא אוהב את זה אז אתה לא מבין את זה, גם אני לא אוהב לרוץ אבל אוהב דברים אחרים.
אני לא רואה סיבה למה לא לרוץ 10 ק"מ פעם בשבוע, לדוגמא לאחר האימון האחרון בשבוע אם נפצל זאת ל ראשון - שלישי - חמישי, אז אחרי האימון של יום חמישי לרוץ 10 ק"מ פעם בשבוע יש לך את כל שישי שבת להתאושש ואפילו חצי מראשון תלוי מתי האימון.
יש אנשים שצריכים את זה, לדוגמא אצלי אם אני לא עושה אירובי בכל תקופה שהיא אני נהייה חבית נוזל מהלך על 2, עניין של הנוזלים משחקים תפקיד ואם המטרה שלך זה גם להראות חרא בנוסף ללהרים סקוואט כבד ולא אכפת לך משום דבר בחיים, אז מצטער לא כולם כאלו בסופו של דבר איפשהו המטרה גם להראות סביר/טוב (ולא, בייספס 50 זו לא הכוונה).
קולדפאייר,אבל במקביל לתוכנית - לעשות פעמיים בשבוע ריצה של 2000 מ' 12-15 דקות.
מה ההשכלות?אני ירדתי בערך בהמון המון יכולת בסיבולת לב ריאה מאז שאני מתאמן אינטנסיבי,פעם הייתי עושה 9:20 2000,אני צריך להחזיר את עצמי לכושר מהסיבה שיש לי מבחנים חשובים של הביה"ס.