עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
NO...אין בעיה .
ו9:20 זה הליכה מהירה לא ריצה .
9:20 זה לאט מאודNO...
זו ההגדרה של סיבולת לב-ריאה? ריצה למרחקים? אני עוד לא ראיתי הגדרה למושג הזה.
NO...
מה זה משנה מה ההגדרה לזה? הוא רוצה לרוץ 5 ק"מ לזמן טוב. זה היעד שלו, זאת המטרה.
המטרה שלך זה להרים 200 קילו סקוואט? זה גם לא יתן לך שום דבר בחיים, ואתה עדין שואף לעשות את זה.
גם לדהסאן זה לא יעזור לשחק פוטבול, הוא עושה את זה רק בשביל הכיף שלו. אין שום דבר חכם ומועיל בחיים בלתפוס כדור ולהתנגש באנשים אחרים... האמת שזה אפילו די מטומטם, אבל העיקר שהוא נהנה לפתוח פה על אנשים שרוצים לרוץ למרחקים כי זה עושה להם טוב בנשמה (כמו שפוטבול עושה לו).
חחחחחחחחח תתרגל תתרגל..הפורום הזה אל רמה גבוהה אבל החברה פה עקצניים כמו דבורה 😃אני פשוט צריך ללמוד שאתם חברה ציניים זה הכל ><
חשבתי שהתכוונת ש9:20 זה הליכה כאילו שזה אשכרה הליכה חח
האם ניתן לשלב אירובי של 7- 10 קמ בעצימות בינונית פעם אחת בשבוע?
ואם כן באיזה מהימים?באחד מימי המנוחה לאחר שבוצעו כל שלושת האימונים בשבוע?
ההגדרה משנה, כי אף אחד עוד לא נתן לי הגדרה. ותחזור תקרא מה אמרתי. עניין של עדיפויות. אם זו המטרה שלו, שיילך על זה. זה יפגע לו בהתקדמות.
לגבי זה שסקוואט 200 קילו לא נותן כלום אתה טועה, אבל זה דיון אחר.
כל נסיון לשפר סיבולת לב ריאה תפגע לו בהתקדמות בתוכנית כוח, זה נכון.
אבל לכושר יש כמה מרכיבים, יש כוח, יש סיבולת, יש מהירות וכו'. צריך להבהיר לו את זה. זה נראה שפשוט הוא רוצה יכולת גבוהה בלרוץ למרחקים בינונים, הוא יכול לשמר את זה על ידי אירובי מתון.
ריצה זה לא רק סיבולת לב ריאה, זה גם מפרקים שעומדים בזעזועים ותרגולם.
נכון, יש כמה מרכיבים. חלק יותר קל לשפר וחלק יותר קשה. כמו שאמרתי בהתחלה, זה יפגע לו בהתקדמות והוא צריך לקבוע עדיפויות. לא מבין מה כולם התעצבנו.
אגב, יש לי הרגשה שזה לא כזה חשוב לו לשמור על היכולת לרוץ למרחקים והוא עושה את זה מסיבות אחרות. בגלל זה שאלתי את השאלות ששאלתי.
מצחיק.אתה כזה טיפש אלוהים ישמור.
סקוואטים זה נשמע לך כיף? לא עושים אותם כי זה כיף, עושים אותם כי זה הדבר הכי טוב שאתה תוכל לעשות כדי להשתפר בספורט.
חחחחח באדיבילדרים מגושמים
מאסה אחייייייייייי מאסההההההההההההההה
מצחיק.
מגלומן צר עין, לא כל העולם סובב סביבך למרות שככה נדמה לך בטח. יש אוכלוסיות שונות, אנשים שונים, מטרות שונות. תמשיך להשוות כל דבר לעצמך זה גאוני.
.
מצחיק.
מגלומן צר עין, לא כל העולם סובב סביבך למרות שככה נדמה לך בטח. יש אוכלוסיות שונות, אנשים שונים, מטרות שונות. תמשיך להשוות כל דבר לעצמך זה גאוני.
אתה יכול להמשיך להתחזק בסקוואט ולהיות גוש ענק של שרירים כמו פאוורליפטר מצוי אם זה עושה לך טוב (למרות שאני בטוח שאתה לא רוצה להיות כזה, אז אתה לא תקריב את היכולת הגופנית בשביל סקוואט כמו שיותר חזק, למרות שזה מה שאתה מייעץ).
יש אנשים שרוצים לשמור על הגוף שלהם בצורה שיאפשר להם להמשיך לעשות את הדבר הטבעי ביותר שהגוף הזה נועד לעשות וזה ריצה, ובמיוחד ובמיוחד ריצה למרחקים. אין דבר טבעי יותר לגוף מאשר ריצה למרחקים.
וכן יש הבדל בתהליכים אירובים בין ריצת 2000 עצימה לריצות בינונית כמו 6-10ק"מ.
אין פה נכון לא נכון, כל אחד והמטרות שלו. ובסופו של דבר זה הכל בשביל הפאן שלך. כי מבחינה קיומית הסקוואט שיש לך היום הוא מן הסתם מספיק אני מבטיח לך, חלק מהכיף שלך הוא התקדמות והתחזקות.
בשבילי חדר כושר זה פאן, תן לי סקוואט 20 חזרות, או חזרה אחת משקל מקסימלי אני נהנה. כמה שיותר קשה יותר כיף. בשביל זה מתאמנים. לא חשוב כמה קשה אני נהנה.
חלאס לחשוב שאתם יודעים הכי טוב לכולם. משתפים ידע בשביל שכל אחד יתקדם למטרות שלו ובשביל הכיף שלו, לא צריך לכפות על אף אחד מטרות.