הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל לעצב את הגוף - בן 17

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
שלום לכם , אני בן 17 שוקל 59 פלוס מינוס וגובה 170 מטופל בהורמון גדילה והרופא אומר לי שהגוף שלי נוטה להפוך דברים יותר לשומן מאנשים אחרים ...
עכשיו ככה : אני יודע שהמשקל שלי יחסית נמוך ואפשר לעלות עוד אבל הגוף שלי ממש שומני .. נראלי יש לי אחוז שומן יחסית גבוה . שאני יושב יש לי פסיי עור אדומים וגדולים יחסית .. וגם שאני מכווץ את היד כמו שעושים שריר אז ישלי פסי עור כאלה ( 2) .... בקיצור מה שאני חושב שיש לי זה גם אחוז שומן גבוה יחסית למרות המשקל שהוא יחסית נמוך וגם חוסר במסת שריר .. אז אני לא יודע מה לעשות .. אני מת "לסדר" את הירכיים שלי שהם גם גדולות ואת הבטן .. לא יודע מה לעשות וכמובן שאני הולך להרשם לחדכ .
תודה לעוזרים
סליחה אם זה לא הפורום המתאים אני חדש כאן

קבצים מצורפים

• 20150307_101935.jpg
    20150307_101935.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 130
  • 20150307_101947.jpg
    20150307_101947.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 129
  • 20150307_101958.jpg
    20150307_101958.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 135
  • 20150307_102004.jpg
    20150307_102004.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 131
  • 20150307_195030.jpg
    20150307_195030.jpg
    KB 19.1 · צפיות: 160
  • 20150307_195036.jpg
    20150307_195036.jpg
    KB 17 · צפיות: 123
  • 20150307_195041.jpg
    20150307_195041.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 136
  • 20150307_195049.jpg
    20150307_195049.jpg
    KB 20.6 · צפיות: 166
  • 20150307_195104.jpg
    20150307_195104.jpg
    KB 25.8 · צפיות: 161
נערך לאחרונה:
סבבה אחי אני אעשה מסה ותוכל לענות לי השאלה ששאלתי את המנהל למעלה לגבי מה יקרה אם אני ארד במשקל איזה קילו 2 באמצע האימנוים של המסה (למרות שאני לא רוצה סתם שאלה )... קיצור מסה זה הדבר הכי טוב בשבילי . ואני אעלה תמונה עוד שעה

למה שתרד באמצע מסה?

• פותח/ת השרשור
לא, תשתדל לעלות את בחזרה
ועוד שאלה .. סתם לידע כללי .. מה קורה לבנאדם שמתאמן וכל זה ב FBW אבל יורד איזה 2 קילו תוך כדי .. מתאמן מתחיל .. ? הוא סתם התאמן ולא יהיה שינוי או שיהיה שינוי אבל קטן יותר ממה שהיה קורה שאם הוא לא היה יורד
לא, תשתדל לעלות את בחזרה
ועוד משהו אני לא צריך להוריד נוזלים או משהו כזה?
אני רק אגיד,שהיה לי חבר שהיה מטופל בהורמון גדילה מטעם בריאות וזה כ"כ עזר לו באימונים בחיי (זה ניתן לקליטה רק אחרי שהפסיק)
אני בדיוק מנסה להעלות תמונות .. וגם יכול להיות שאולי ישלי מלא נוזלים ?
עדכנתי תשאכול

ועוד שאלה .. סתם לידע כללי .. מה קורה לבנאדם שמתאמן וכל זה ב FBW אבל יורד איזה 2 קילו תוך כדי .. מתאמן מתחיל .. ? הוא סתם התאמן ולא יהיה שינוי או שיהיה שינוי אבל קטן יותר ממה שהיה קורה שאם הוא לא היה יורד
יהיה שינוי, הוא ישמור על המסת שריר שלו ועם תזונה ואימונים מתאימים הוא יעלה מסת שריר בחיטוב[/QUOTE]

ועוד משהו אני לא צריך להוריד נוזלים או משהו כזה?[/QUOTE]
לא, אתה צריך הרבה מסת שריר לפני שאתה נכנס לחיטוב[/QUOTE]

• פותח/ת השרשור
יהיה שינוי, הוא ישמור על המסת שריר שלו ועם תזונה ואימונים מתאימים הוא יעלה מסת שריר בחיטוב

ועוד משהו אני לא צריך להוריד נוזלים או משהו כזה?[/QUOTE]
לא, אתה צריך הרבה מסת שריר לפני שאתה נכנס לחיטוב[/QUOTE][/QUOTE]
אחי אז אתה אומר חיטוב או מסה .. שמתי תמונות גם באשכול הזה ניראה לי וגם בתמונות גולשים .. איך המצב חנור ?ומה אתה אומר ישלי מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה או נמוך

ועוד משהו אני לא צריך להוריד נוזלים או משהו כזה?
לא, אתה צריך הרבה מסת שריר לפני שאתה נכנס לחיטוב[/QUOTE][/QUOTE]
אחי אז אתה אומר חיטוב או מסה .. שמתי תמונות גם באשכול הזה ניראה לי וגם בתמונות גולשים .. איך המצב חנור ?ומה אתה אומר ישלי מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה או נמוך[/QUOTE]
אתה צריך מסה, המסת שריר שלך נמוכה והאחוז שומן שלך יחסית נמוך ומותן שלך נראית גדולה כי חסר לך הרבה מסת שריר

• פותח/ת השרשור
לא, אתה צריך הרבה מסת שריר לפני שאתה נכנס לחיטוב
[/QUOTE]
אחי אז אתה אומר חיטוב או מסה .. שמתי תמונות גם באשכול הזה ניראה לי וגם בתמונות גולשים .. איך המצב חנור ?ומה אתה אומר ישלי מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה או נמוך[/QUOTE]
אתה צריך מסה, המסת שריר שלך נמוכה והאחוז שומן שלך יחסית נמוך ומותן שלך נראית גדולה כי חסר לך הרבה מסת שריר[/QUOTE]
חחחח אבל איך תיוגע שזה מסת שריר נמוכה ולא גבוהה .. וכן המותן מעצבנת טיפה ... קיצור מסה 5 4 קילו יעזור לי ... כי המסת שריר תעלה והמותן תקון ?

אתה צריך מסה, המסת שריר שלך נמוכה והאחוז שומן שלך יחסית נמוך ומותן שלך נראית גדולה כי חסר לך הרבה מסת שריר[/QUOTE]
חחחח אבל איך תיוגע שזה מסת שריר נמוכה ולא גבוהה .. וכן המותן מעצבנת טיפה ... קיצור מסה 5 4 קילו יעזור לי ... כי המסת שריר תעלה והמותן תקון ?[/QUOTE]
כי רואים לפי התמונות ומתי שתתחיל מסה כל הגוף יגדל לך ותראה הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אחי אז אתה אומר חיטוב או מסה .. שמתי תמונות גם באשכול הזה ניראה לי וגם בתמונות גולשים .. איך המצב חנור ?ומה אתה אומר ישלי מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה או נמוך
חחחח אבל איך תיוגע שזה מסת שריר נמוכה ולא גבוהה .. וכן המותן מעצבנת טיפה ... קיצור מסה 5 4 קילו יעזור לי ... כי המסת שריר תעלה והמותן תקון ?[/QUOTE]
כי רואים לפי התמונות ומתי שתתחיל מסה כל הגוף יגדל לך ותראה הרבה יותר טוב[/QUOTE]
במסה אני לא אראה דובי ?כי הגוף יגדל עד איפה שהמותן וזה ירליב אותי כזה ואני יהיה שמן לא

אתה צריך מסה, המסת שריר שלך נמוכה והאחוז שומן שלך יחסית נמוך ומותן שלך נראית גדולה כי חסר לך הרבה מסת שריר
כי רואים לפי התמונות ומתי שתתחיל מסה כל הגוף יגדל לך ותראה הרבה יותר טוב[/QUOTE]
במסה אני לא אראה דובי ?כי הגוף יגדל עד איפה שהמותן וזה ירליב אותי כזה ואני יהיה שמן לא[/QUOTE]
אם תאכל פחמימות איכותיות כמו אורז, שיבולת שועל, בטטה ותהיה בפלוס קלורי קטן (300) אתה תעלה נקי ואפילו תרד באחוזי שומן והמותן תהיה יותר קטנה כי הרחב גבי יהיה יותר גדול ורחב

• פותח/ת השרשור
חחחח אבל איך תיוגע שזה מסת שריר נמוכה ולא גבוהה .. וכן המותן מעצבנת טיפה ... קיצור מסה 5 4 קילו יעזור לי ... כי המסת שריר תעלה והמותן תקון ?
במסה אני לא אראה דובי ?כי הגוף יגדל עד איפה שהמותן וזה ירליב אותי כזה ואני יהיה שמן לא[/QUOTE]
אם תאכל פחמימות איכותיות כמו אורז, שיבולת שועל, בטטה ותהיה בפלוס קלורי קטן (300) אתה תעלה נקי ואפילו תרד באחוזי שומן והמותן תהיה יותר קטנה כי הרחב גבי יהיה יותר גדול ורחב[/QUOTE]
אני לא ראה דובי כזה במסה כן?
ואני לא מבין אם ישלי שומן ואני מרגיש ורואה אזאיך ישלי אחוז שומן נמוך ....

כי רואים לפי התמונות ומתי שתתחיל מסה כל הגוף יגדל לך ותראה הרבה יותר טוב
אם תאכל פחמימות איכותיות כמו אורז, שיבולת שועל, בטטה ותהיה בפלוס קלורי קטן (300) אתה תעלה נקי ואפילו תרד באחוזי שומן והמותן תהיה יותר קטנה כי הרחב גבי יהיה יותר גדול ורחב[/QUOTE]
ואני לא מבין אם ישלי שומן ואני מרגיש ורואה אזאיך ישלי אחוז שומן נמוך ....[/QUOTE]
כי המסת שריר שלך נמוכה ומתי שתעלה מסת שריר אתה תראה יותר טוב בהרבה ולא אתה לא תהיה דובי אם התזונה שלך תהיה טובה

• פותח/ת השרשור
במסה אני לא אראה דובי ?כי הגוף יגדל עד איפה שהמותן וזה ירליב אותי כזה ואני יהיה שמן לא
ואני לא מבין אם ישלי שומן ואני מרגיש ורואה אזאיך ישלי אחוז שומן נמוך ....[/QUOTE]
כי המסת שריר שלך נמוכה ומתי שתעלה מסת שריר אתה תראה יותר טוב בהרבה ולא אתה לא תהיה דובי אם התזונה שלך תהיה טובה[/QUOTE]
שזה אומר לאכול נכון ומים וכל זה .. להתאמן נכון וכו . .
אבל אני חושב שיש לי אחוז שומן איזה 17 ככה לא ? איך אתה יודע שהאחוז נמוך ? בתמונה רואים שיש לי שומן וכו ..

אם תאכל פחמימות איכותיות כמו אורז, שיבולת שועל, בטטה ותהיה בפלוס קלורי קטן (300) אתה תעלה נקי ואפילו תרד באחוזי שומן והמותן תהיה יותר קטנה כי הרחב גבי יהיה יותר גדול ורחב
כי המסת שריר שלך נמוכה ומתי שתעלה מסת שריר אתה תראה יותר טוב בהרבה ולא אתה לא תהיה דובי אם התזונה שלך תהיה טובה[/QUOTE]
שזה אומר לאכול נכון ומים וכל זה .. להתאמן נכון וכו . .
אבל אני חושב שיש לי אחוז שומן איזה 17 ככה לא ? איך אתה יודע שהאחוז נמוך ? בתמונה רואים שיש לי שומן וכו ..[/QUOTE]
יש לך שומן אבל המסת שריר שלך נמוכה ואתה שוקל 11 קילו מתחת לגובה שלך אז חיטוב לא תהיה אופצייה טובה לך (תקרא מאמרים על מסה ותבנה לך תפריט ותוכנית אימונים)

אז אתה אומר לי מסה בקיצור ... ואני אראה טוב אחרי המסה כן
תצא מהמחשבה 'להראות טוב' אימוני כוח טובים להרגשה כללית ליכולת לתפקד.
לא תהפוך להיות דוגמן בעקבות כמה חודשים בחדר כושר.
אל תתעסק ב'רע' אלא תתאמן כדי שיהיה לך טוב

• פותח/ת השרשור
תצא מהמחשבה 'להראות טוב' אימוני כוח טובים להרגשה כללית ליכולת לתפקד.
לא תהפוך להיות דוגמן בעקבות כמה חודשים בחדר כושר.
אל תתעסק ב'רע' אלא תתאמן כדי שיהיה לך טוב
להראות ט וב זה מה שחשוב ושבקיץ או או יותר מאוחר אני לפחות אוכל להוריד חולצה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית