הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בת עשרים זקוקה לתפריט שיסייע להרזיה מהירה

• פותח/ת השרשור
קשה לי להתמיד בחדר כושר ופחות מתאים לי
מה חוץ מזה?

• פותח/ת השרשור
וספורט ללא תשלום ?
זה יקר

וספורט ללא תשלום ?
זה יקר

זה מועדון קרוספיט- אין דבר כזה לא בתשלום, בדיוק כמו מכון כושר.

יקר זה כבר סדר עדיפויות שלך מה חשוב לך יותר.

תוסיפי אירובי, הליכות או ריצות תתחילי בשעתיים בשבוע. זה יאפשר להגדיל את הגרעון הקלורי.

אם יש לך אפשרות לשלב אימוני כוח אדרבא. trx זה התחלה טובה בעיני.

שווה לנסות trx?
בניגוד להמלצה של עוז: בהחלט שווה לנסות ולראות אם התרגילים מוצאים חן בעינייך. TRX מאפשר התקדמות יפה במשך כמה חודשים לפחות, ואם תגיעי למצב בו כבר קשה לך להעלות התנגדות תוכלי לעבור למשהו אחר. מה שכן, רצוי לקבל הדרכה בהתחלה כדי להכיר את המכשיר ואת התרגילים.

בניגוד להמלצה של עוז: בהחלט שווה לנסות ולראות אם התרגילים מוצאים חן בעינייך. TRX מאפשר התקדמות יפה במשך כמה חודשים לפחות, ואם תגיעי למצב בו כבר קשה לך להעלות התנגדות תוכלי לעבור למשהו אחר. מה שכן, רצוי לקבל הדרכה בהתחלה כדי להכיר את המכשיר ואת התרגילים.

איזה מכשיר? זה כולה 2 רצועות שמתנדנדים עליהן.

אני מעדיפה את זה על כל ה"מכשירים" בחדר כושר.
זה יותר מעניין ומאתגר ואפשר להגיע לרמת קושי גבוהה במיוחד בעבודה על פלג גוף עליון וליבה.
החסרון היחידי הוא שהעבודה על הרגליים מאוד מוגבלת.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לנסות את הקרוספיט
זה שווה?

אני לא עושה קרוספיט אבל ראיתי מספר אימונים

ואם את אומרת שאת מחפשת את הגיוון באימונים וששום שיעור לא יהיה דומה לקודמו אני חושב שקרוספיט בהחלט יכול להתאים לך.

אם מעניין אותך יותר באשר לנושא יש לך בפורום נושא רק בשבילו ששם תוכלי לשאול ולהתעניין לגבי הנושא https://www.lbs.co.il/forums/24/

אני רוצה לנסות את הקרוספיט
זה שווה?
תגדירי מה זה שווה.
זה אימון מגוון וקשה שאמנם מותאם ליכולות שלך אבל דוחף אותך לקצה בגלל האוירה הקבוצתית.
לנסות תמיד כדאי!
בפורום ימליצו לך בודאי על מועדון שקרוב למקום מגורייך.

@מרטין

מצד שני, היא מחפשת ללא תשלום. יתכן ויהיה לה יקר מדי
מצד שלישי היא מתעניינת בקרוספיט

כל עוד זה מספק את מה שהיא מחפשת - זה לא משנה כמה יקר זה יכול להיות.

מצד רביעי, הכל עניין של סדר עדיפויות, יש פתרונות לכל דבר 😉

אגב @dgpny (שלום גם לך שמחים שחזרת ועוד לייעוץ אישי 😃 ) יכולה לעזור לך בנושא כי היא מתאמנת בקרוספיט.

איך אני אעזור? פשוט לכי לשיעור ניסיון, אולי תדלקי ממש ועניין התשלום יראה שולי ואולי בכלל תראי שזה לא מה שחשבת.
בכל מקרה, לגבי ספורט ללא תשלום אני יכולה להמליץ לך על אימוני טבטה וקיקבוקסינג ביו טיוב, שהיו משאירים אותי עם הלשון בחוץ (רק צריך לדאוג לשטח מספיק גדול שלא יגביל אותך בתזוזה)

איך אני אעזור? פשוט לכי לשיעור ניסיון, אולי תדלקי ממש ועניין התשלום יראה שולי ואולי בכלל תראי שזה לא מה שחשבת.
בכל מקרה, לגבי ספורט ללא תשלום אני יכולה להמליץ לך על אימוני טבטה וקיקבוקסינג ביו טיוב, שהיו משאירים אותי עם הלשון בחוץ (רק צריך לדאוג לשטח מספיק גדול שלא יגביל אותך בתזוזה)

את מודעת לעובדה ש"להשאר ע"פ הלשון בחוץ", אינו מהווה אמת מידה לאימון טוב/יעיל, אלא רק לאימון מתיש.

ברור, אבל זה תקף כמעט לכל דבר, אם לא עושים אותו בדרך נכונה.
הצעתי לה פתרון לאירובי (עם דגש על אירובי, זה לא מכסה את אימוני הכח מן הסתם), שיכול לתת לה מענה בלי תשלום.
גם היא לא חייבת את האימונים האלו ספציפית, יש עוד המון דברים שאפשר למצוא באינטרנט בהתאם למה שנוח לה ובכל מיני רמות

• פותח/ת השרשור
היי כולם
בשעה טובה ומוצלחת נירשמתי לחדר כושר ששמו גרייט שייפ
וקיבלתי 5 אימונים אישיים
היום אני מתחילה להתאמן 😃
השאלה היא מה אוכלים זמן קצר לפני האימון ?

Back
למעלה תחתית