ייעוץ חישוב קלוריות לתפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור Vlad992
  • פורסם בתאריך

Vlad992

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
GO ACTIVE
הBMR שלי כרגע הוא 1889
עכשיו לבניית התפריט חיטוב אני אמור להכפיל את הBMR ב1.3 ולהוסיף 200 קלוריות מהאימון ואז להחסיר 500
או להוריד מהבמר 200?

הBMR שלי כרגע הוא 1889
עכשיו לבניית התפריט חיטוב אני אמור להכפיל את הBMR ב1.3 ולהוסיף 200 קלוריות מהאימון ואז להחסיר 500
בעיקרון מכפילים ב1.2 אבל התשובה היא כן.
לצורך הנוחות אעגל את ה1889 ל1900. 1900 כפול 1.2 = 2280. תוסיף 200 קלוריות מהאימון והגענו ל2480. תוריד 500 קלוריות והגענו ל1980.
יחד עם זאת, מחשבוני הBMR לא מדויקים לגמרי ויש להם סטיות. תוצאה סופית(במקרה שלך 1980) לא באמת משקפת.
מה הנתונים שלך(גובה, גיל, משקל, אחוזי שומן)? אין טעם לרוץ ישר ל1980 קלוריות. תתחיל לאט לאט להוריד פחמימה ולעלות חלבון, תקצץ מעט מהקלוריות עד שתגיע לשלב שתרד חצי קילו בחודש בX קלוריות ליום. תפרסם את התפריט שלך.
חשוב להבהיר שבמהלך החיטוב אתה תרד במשקל נוזלים ככל שתקצץ יותר בפחמימה, כך שאין מה להסתנוור מירידה ראשונית במשקל(משקל נוזלים).

• פותח/ת השרשור
לצורך הנוחות אעגל את ה1889 ל1900. 1900 כפול 1.2 = 2280. תוסיף 200 קלוריות מהאימון והגענו ל2480. תוריד 500 קלוריות והגענו ל1980.
יחד עם זאת, מחשבוני הBMR לא מדויקים לגמרי ויש להם סטיות. תוצאה סופית(במקרה שלך 1980) לא באמת משקפת.
מה הנתונים שלך(גובה, גיל, משקל, אחוזי שומן)? אין טעם לרוץ ישר ל1980 קלוריות. תתחיל לאט לאט להוריד פחמימה ולעלות חלבון, תקצץ מעט מהקלוריות עד שתגיע לשלב שתרד חצי קילו בחודש בX קלוריות ליום. תפרסם את התפריט שלך.
חשוב להבהיר שבמהלך החיטוב אתה תרד במשקל נוזלים ככל שתקצץ יותר בפחמימה, כך שאין מה להסתנוור מירידה ראשונית במשקל(משקל נוזלים).
משקל 80
גובה 1.69
אחוזי שומן בין 15%-17%
כעיקרון זה היה תפריט המסה שלי
http://i.imgur.com/sQVwy1p.png
חבר שדיי הרבה זמן במכון פשוט המליץ לי להוריד 100 פחמימה ועוד שבועיים עוד 50,
ואחר המליץ להכפיל את הBMR ב1.3 בכללי שני ההמלצות שלהם הביאו אותי שאני צריך לאכול בערך 2260 קלוריות ביום
זה התפריט לאחר השינוי
http://i.imgur.com/cTST6Vp.png
משקל 80
גובה 1.69
אחוזי שומן בין 15%-17%

BMR זה לא מדד טוב. תתחיל על 1900 קל ותראה את הירידה. כמובן בהתחלה יהיה נוזלים שירדו,תראה איך אתה יורד מהשבוע השלישי בערך

• פותח/ת השרשור
למה שלא תיכנס למחשבון rmr ואז לא תצטרך להסתבך
כל אתר מביא תוצאה אחרת אתה לא יודע איזה אתר זה מדוייק
BMR זה לא מדד טוב. תתחיל על 1900 קל ותראה את הירידה. כמובן בהתחלה יהיה נוזלים שירדו,תראה איך אתה יורד מהשבוע השלישי בערך

מה דעתך על התפריט הזה
http://i.imgur.com/cTST6Vp.png?

כל אתר מביא תוצאה אחרת אתה לא יודע איזה אתר זה מדוייק

מה דעתך על התפריט הזה
http://i.imgur.com/cTST6Vp.png?
תפריט חיטוב עם 2300 קלוריות? לא נראה לי שזה אפשרי.
ותתבסס על המחשבון BMR של גוליאנגו ותכפיל פי 1.2 משם.

לפי הנתונים שלך 1700 קלוריות זה מה שאתה צריך בערך בתפריט חיטוב.

• פותח/ת השרשור
תפריט חיטוב עם 2300 קלוריות? לא נראה לי שזה אפשרי.
ותתבסס על המחשבון BMR של גוליאנגו ותכפיל פי 1.2 משם.

לפי הנתונים שלך 1700 קלוריות זה מה שאתה צריך בערך בתפריט חיטוב.
1700? לא נראה ממש הגיוני

1700? לא נראה ממש הגיוני
אל תחפש היגיון תחפש תוצאות. אתה יכול להתחיל מ1900 ולרדת כשאתה רואה פחות תוצאות. 1700 זה גרעון של כ600 קלוריות. תחשוב שאתה לא מתאמן כל יום אז אתה לא מוסיף 200 קלוריות של אימון כל יום

• פותח/ת השרשור
אל תחפש היגיון תחפש תוצאות. אתה יכול להתחיל מ1900 ולרדת כשאתה רואה פחות תוצאות. 1700 זה גרעון של כ600 קלוריות. תחשוב שאתה לא מתאמן כל יום אז אתה לא מוסיף 200 קלוריות של אימון כל יום
חלבון 2 פי משקל גוף
שומן 1
וכמה פחמימות? אמור לצאת ? נגיד בנתיים ב1900

• פותח/ת השרשור
http://i.imgur.com/eD6dVQu.png
האם התפריט עכשיו טוב?

ד"א רק לי האתר נטען לאט?

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור. וגם לי האתר הטען לאט אבל רק בפלאפון..
סבבה תודה
וכמה ד"ק אירובי אתה ממליץ לי לעשות בשבוע?
המליצו לי לעשות 100 דק'
25 דק' כל פעם שאני הולך למכון..

ועוד משהו את התפריט לשנות כל שבועיים?

סבבה תודה
וכמה ד"ק אירובי אתה ממליץ לי לעשות בשבוע?
המליצו לי לעשות 100 דק'
25 דק' כל פעם שאני הולך למכון..

ועוד משהו את התפריט לשנות כל שבועיים?
אל תחשיב את ההליכה למכון כאירובי כי בכל זאת כשאתה כופל את הBMR ב1.2 כדי להגיע לRMR ההליכות הקטנות האלה נכנסות למספר הזה.
אני אישית אוהב בתקופת חיטוב לבצע 3 ריצות של כ20 דקות. לדעתי יותר מזה אין צורך. כמובן שאפשר גם להסתדר בלי אירובי בכלל ופשוט לאכול פחות, למרות שזה לא מומלץ לטווח ארוך.

• פותח/ת השרשור
אל תחשיב את ההליכה למכון כאירובי כי בכל זאת כשאתה כופל את הBMR ב1.2 כדי להגיע לRMR ההליכות הקטנות האלה נכנסות למספר הזה.
אני אישית אוהב בתקופת חיטוב לבצע 3 ריצות של כ20 דקות. לדעתי יותר מזה אין צורך. כמובן שאפשר גם להסתדר בלי אירובי בכלל ופשוט לאכול פחות, למרות שזה לא מומלץ לטווח ארוך.
אז עדיף לבצע אותם בשלושה הימים שאני אמור לנוח?

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה יכול להשאר עם התפריט של ה1981 בינתיים ולהוריד קלוריות בהמשך כמו שאמרתי לך קודם.
עבר שלוש שבועות מאז שהתחלתי ממשקל 77 הגעתי למשקל 73,האם זה בסדר?
לעדכן את התפריט עכשיו ל1700 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית