עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראק פולז מחזק את הדדליפט?אני מעוניין באמת להבין, בצורה רצינית האם יש אמת בכך שבנצ' עם קרשים מחזק את הבנצ' ואת הטרייספס בפרט.
כפי שידידי היקר סטיץ' טוען.
הפעם לא מטריל, שואל ברצינות.
שאני אפנה שוב לסמכות? אתה אומר שריפ לדוגמא לא היה צריך להשתמש בראק פולס או בדדליפט חלקי כדי לחזק את הדדליפט?השוואה לא טובה. אנחנו מדברים על בניית כוח לא על ספורט טכני. למה שתרגיל שמשתמש בטווח תנועה קטן יותר, או תרגיל שמבטל את אפקט המתיחה ישפר את התנועה המלאה יותר טוב מהתנועה עצמה? או שאם נלך בדרך שלך, אז רוב האנשים החזקים בעולם נשארים רוב הזמן עם שלושת התנועות הגדולות. חוץ מ-WS, שלא הוכיחו שהם מסוגלים להתחרות באף ארגון נורמלי.
מה זה אומר עליך שאתה צריך לציין שאתה לא מטריל הפעם? 😃אני מעוניין באמת להבין, בצורה רצינית האם יש אמת בכך שבנצ' עם קרשים מחזק את הבנצ' ואת הטרייספס בפרט.
כפי שידידי היקר סטיץ' טוען.
הפעם לא מטריל, שואל ברצינות.
ווסט סייד כולו בנוי על העיקרון הזה של לעבוד תרגילים בעלי קרי אובר לתרגיל הראשיתנסו, אולי לשם שינוי תחזרו עם תובנות משלכם.
שאני אפנה שוב לסמכות? אתה אומר שריפ לדוגמא לא היה צריך להשתמש בראק פולס או בדדליפט חלקי כדי לחזק את הדדליפט?
It takes one to know oneמה זה אומר עליך שאתה צריך לציין שאתה לא מטריל הפעם? 😃
ווסט סייד כולו בנוי על העיקרון הזה של לעבוד תרגילים בעלי קרי אובר לתרגיל הראשי
אמרתי שמישהו מפחד מדדליפט כבד? אני דיברתי על שיפור הדדליפט דרך תנועות חלקיות ותרגילי עזר.אני לא יודע מה ריפ היה צריך. ריפ חושב שצריך לפרק את התנועה לשתי חלקיות מטעמי התאוששות. אני חושב שהפחד מדדליפט כבד הוא מיותר, ואפשר למשוך כבד כל שבוע אם אתה מרגיל את עצמך לכך בדיוק כמו שאפשר לעשות סקוואט כבד על שבוע. אין בדדליפט שום דבר מיוחד.
אמרתי שמישהו מפחד מדדליפט כבד? אני דיברתי על שיפור הדדליפט דרך תנועות חלקיות ותרגילי עזר.
כמו שבהטרלות אתה לפעמים עושה תרגילי עזר של חצי הטרלות.
אחלה. רק תזכור שWS הם כישלון כמעט מוחלט בPL ובמיוחד ברואו.ווסט סייד כולו בנוי על העיקרון הזה של לעבוד תרגילים בעלי קרי אובר לתרגיל הראשי
כן. ריפ יודע יותר טוב משנינו, אם הוא אומר אז זה נכון.וזה שריפ עשה את זה מוכיח שזה עובד יותר טוב מלעשות דדליפט?
כן. ריפ יודע יותר טוב משנינו, אם הוא אומר אז זה נכון.
שלא לדבר על זה שזה הגיוני. אם אני מסוגל להרים מהרצפה 150 קילו אבל לנעול 180, יועיל לי לעשות חצאי דדליפטים ב-150 קילו ולהתקדם בזה, מאשר רק להתיש את עצמי בדדליפט מלא ב-150 קילו ולהתקדם בו יותר לאט.
סתם ציטוט רנדומלי לצורך השאלה הבאה :אם אתה מסוגל לנעול 180, לא יתיש אותך לסיים את הנעילה עם 150. והמצב התאורטי הזה כמעט ולא קורה.
שיחקתי פולבק בהתחלה במשך שנתיים ואז עברתי לשחק ליינבקר, שנתיים בתור מידל ליינבקר ושנה בתור אאוטסייד ליינבקר שבה לקחתי אליפותאני סקרן לדעת,איזה תפקיד שיחקת בפוטבול?
אמרתי יתיש אותי הדדליפט כולו, לא הנעילה.אם אתה מסוגל לנעול 180, לא יתיש אותך לסיים את הנעילה עם 150.
סתם ציטוט רנדומלי לצורך השאלה הבאה :
אתה טוען שע"מ להיות יעיל בתרגיל מסויים כדאי להתמקד דווקא בו.
מה אתה חושב על עבודת בנצ' אצל פאוורליפטרים - צריכה להתבצע עם עצירה תמיד ?
אמרתי יתיש אותי הדדליפט כולו, לא הנעילה.
תקרא שוב את ההודעה הקודמת.אז דדליפט מלא עם 150 קילו יתיש אותך (שזה איכשהו רע?) והחצי הקשה שלו לא?
תקרא שוב את ההודעה הקודמת.
אני לא יודע, אבל אם להקביל את זה לסקוואט, אני חושב שבנץ׳ בלי עצירה הוא יותר מועיל. ההבדל הוא שאתה מתחרה בבנץ׳ עם עצירה, אז אתה חייב לעשות אותו חלק מהזמן גם באימונים.
אז דדליפט מלא עם 150 קילו יתיש אותך (שזה איכשהו רע?) והחצי הקשה שלו לא?
תקרא שוב את ההודעה הקודמת.