עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצל אנשים שונים יכולות להיות נקודות תקיעה שונות. ברגע שאדם יכול למשוך מהרצפה 200 ק"ג דדליפט אבל לא מצליח לנעול משקל מעל 180, האם יש ספק שראק פולס יוכלו לעזור לו להתגבר על הבעיה?
לגבי הבנץ', כשאין עצירה ויש שימוש באפקט המתיחה אפשר להרים יותר משקל וכתוצאה מכך להתחזק יותר, כך שאין סיבה ממשית לבצע אימונים כאלו בתדירות גבוהה. מתי שכן, כנראה שהתועלת תהיה יותר לאפשרות הערכת מצב לתחרות ו\או הסתגלות לביצוע מעט שונה של התרגיל.
בנוגע לבנץ' עם קרש, בדיוק כמו בראק פולס, יש אנשים שהסטיק פוינט שלהם הוא דווקא בזמן הנעילה ולאו דווקא בס"מ הראשונים של התנועה. כשההסתכלות היא על שיפור נקודות חלשות ולא על חיזוק נקודות חזקות, קיצור טווחי תנועה(בנץ' על קרש\ראק פולס) דווקא יכול להביא תועלת. מצד שני, אני לא בטוח אם אמורים להיווצר פערים כאלה אם עובדים בטכניקה נכונה ובטווח מלא מההתחלה. הרי מי שמצליח לנתק את הדדליפט שלו מהרצפה ולא מצליח לנעול, כנראה לא הקפיד על נעילה ראויה במשך כל תהליך ההתחזקות.
למה לא, ומה זה כן אומר?אתה אף פעם לא יודע איפה הנקודה החלשה. אם נתקעת בבנץ׳ קרוב לנעילה זה לא אומר שיש לך נעילה חלשה (לא היית נתקע באותה נקודה אם היית מתחיל את התנועה מקרשים), וכנ״ל לגבי דדליפט.
נכון. בpowerclean אין סיכוי שהדדליפט יהווה את נקודת התורפה. לכן דווקא עבודת עזר בhang clean תוכל להביא תועלת, לא? ואיך מגדילים טווח תנועה בבנץ'?אם כבר הולכים לתרגילי עזר - עדיף תרגילים עם טווח תנועה יותר גדול משל התנועה המקורית, כמו דפיציט דדליפט. אני גם לא מאמין ב-partials (ספציפית לדדליפט זה בעייתי לקרוא לראק פולס פרשיאל כי אין עבודת ארבע-ראשי וזה שקול ללקרוא לדדליפט חצי פאוור קלין, אבל זה עדיין קרוב מספיק).
זה לא נכון. אני יכול להקפיד לחלוטין על טכניקה ובכל זאת שרירים שונים יתפתחו או יתחזקו בקצב טיפה שונה אחד מהשני, ושונה מאצל בנאדם אחר.
וברור שתרגילי עזר ותנועות חלקיות עוזרות. ש- @coldfire יישבע (בשטן, אני מניח) שהוא לא עושה אותם ולא מאמין שהם עוזרים לאף אחד, אז אני אמשיך לענות להטרלה.
למה לא, ומה זה כן אומר?
איזה? חטוב, רוסי ונחלש מרגע לרגע?
אתה פעם אמרת לי שעשית גם בייספס קרלז, וגם את זה לא ראיתי בלוג שלך! 🙄
אתה מספר לי?? הנה שניים שנמצאים באמצע תחרות curl!!קרלז זה לא תרגיל עזר. יש תחרויות בזה!