עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן התכוונתי לPC.אני מניח שהתכוונת לפאוורקלין.
אבל אל תשכח שבמבוצע בתוכנית הזאת גם סקוואט כבד ואת האפקט של כוח אפשר לקבל משם
אתה מבין שדדליפט כבד יכול להיות מחוץ לבנק המטרות של בנאדם, וזה בסדר מבחינתו?
אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנו
חיכיתי שתגיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
@coldfire במצב רוח של הטרלות. זה אומר שאני ניצחתי.קולדפייר בצד שלי. ניצחתי בדיון 😛
בגלל זה עושים את זה ביום האחרון של השבוע.תנסה אתה לעשות ספרינטים ודרילים אחרי יום דדליפט כבד
מה מטומטם בזה?מטומטמים.
איך אפשר לא לעשות דדליפט ? זה כל כך כיף.. מה הבעיה בלעשות את זה באימון האחרון של השבוע ? נגיד האימוני פוטבול שלי בשני ורביעי אז בחמישימה מטומטם בזה?
הם לא ספורטאים שמתרכזים רק בכח. כן, יש סוגי ספורט שבהם לא יבצעו דדליפט רגיל. גם מניפים אולימפיים, לרוב, נמנעים מדדליפט.
הכל עניין של מטרות.
מי שרוצה להיות חזק ולא מתאמן בשביל ספורט מסויים, חייב לדדלפט. כל מקרה אחר נתון לויכוח.
בקשה, תצלבו אותי.
רק זו מילת המפתח פה.מה מטומטם בזה?
הם לא ספורטאים שמתרכזים רק בכח. כן, יש סוגי ספורט שבהם לא יבצעו דדליפט רגיל. גם מניפים אולימפיים, לרוב, נמנעים מדדליפט.
הכל עניין של מטרות.
מי שרוצה להיות חזק ולא מתאמן בשביל ספורט מסויים, חייב לדדלפט. כל מקרה אחר נתון לויכוח.
בקשה, תצלבו אותי.
בוא נתחיל מזה שאני לא שחקן פוטבול אחי, תייגת אותי על פארש.איך אפשר לא לעשות דדליפט ? זה כל כך כיף.. מה הבעיה בלעשות את זה באימון האחרון של השבוע ? נגיד האימוני פוטבול שלי בשני ורביעי אז בחמישי
נכון, לא אמרתי שלא עושים דדליפט. אמרתי שיכול להיות שתהיה אלטרנטיבה לדדליפט שאולי תהיה עדיפה להם, היי פולס למשל.רק זו מילת המפתח פה.
הם עדיין מתעסקים בכוח ודדליפט הוא תרגיל מעולה בשביל זה.
ושוויטליפטרים ימצאו תחליף לסנאץ ?😣מצדי שגם פאוור ליפטרים ימצאו לעצמם תחליפים לזה.
לשחקני פוטבול באוףסיזן כדאי להחליף את הדדליפט בהיי פולס ? מה דעתך, על לעשות זאת בSS ?וגם לקלין 😃
ב-SS אין שום אופציה כזאת, בלי דדליפט זה כבר לא SS.לשחקני פוטבול באוףסיזן כדאי להחליף את הדדליפט בהיי פולס ? מה דעתך, על לעשות זאת בSS ?
תנסה אתה לעשות ספרינטים ודרילים אחרי יום דדליפט כבד
now תחפש אורטופד...Done,now what?
now תחפש אורטופד...
תנסה אתה לעשות ספרינטים ודרילים אחרי יום דדליפט כבד
אז קודם כל אין לך מושג מה אתה מקשקש מבחינה לוגית: איך עומס שדדליפט גורם ותרגילים אחרים לא גורמים הוא שווה ערך לעומס שהם לא גורמים? או במילים אחרות איך אתה אומר שדדליפט לא נותן משהו שנוסף שתרגילים שמעמיסים פחות נותנים? הרי בשביל זה עושים דדליפט, כדי להעמיס יותר.אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנו