הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה על החזה

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
שאלה, אפשר לעבוד על החזה בצורה מספקת עם ידיות, ווסט 20 ק"ג, ומדרגה שמאפשרת לי לבצע שיפועים שונים?
בלי לחיצת חזה, בלי פרפר וכו'. רק שכיבות שמיכה בשיפועים שונים + משקל.

תודה

אם המטרה שלך היא להיות קצת יותר חזק עם חזה טיפ טיפה יותר מפותח, אז כן.
אם אתה רוצה תוצאות אמיתיות תרשם לחדר כושר.

שאלה, אפשר לעבוד על החזה בצורה מספקת עם ידיות, ווסט 20 ק"ג, ומדרגה שמאפשרת לי לבצע שיפועים שונים?
בלי לחיצת חזה, בלי פרפר וכו'. רק שכיבות שמיכה בשיפועים שונים + משקל.

תודה
אפשר לעבוד בצורה מאוד מוגבלת, אתה תתקע מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני אסביר את עצמי יותר טוב
המטרה שלי היא אסתטיקה ופונקציונליות. יש לי גם דאמבלים, אבל אין ספה שאפשר ללחוץ איתה ככה שזה בעייתי. הציוד שציינתי יספיק בתור עבודה לחזה בשביל המטרות שציינתי?

אולי שווה להוסיף טבעות, יש בטח יד שניה ב300 ש''ח בערך, וזה מעולה למקבילים וגם לשכיבות שמיכה, מתח וגם תרגלים יתר קשים. לחזה אפשר לעשות דברים נחמדים עם דרופסטים של משקל ושיפועים. נראה לי סבבה אם המטרה היא לא לעבוד כח נטו.

המטרה שלי היא אסתטיקה ופונקציונליות. יש לי גם דאמבלים, אבל אין ספה שאפשר ללחוץ איתה ככה שזה בעייתי. הציוד שציינתי יספיק בתור עבודה לחזה בשביל המטרות שציינתי?
לא יספיק.

על מנת להגיע לאסתטיקה, צריך להגיע קודם לכן לבסיס.
ואליו יהיה קשה להגיע מפאת הקושי בהתקדמות שיגיע בהמשך הדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית