הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת הבטן הקטנה

yanov10

משתמש מתחיל
203
9
נק' מוניטין:
9
203
9
שלום לכם
אני מתאמן כבר 5 חודשים 4 פעמיים בשבוע בתוכנית AB
אני רואה התקדמות מאד יפה במסת השריר + עלייה במשקל וזה המטרה שלי.
התזונה שלי נהדרת והכל הולך לפי התוכנית.

הבעיה היחידה היא שעדיין יש לי כרס עוד מיימי הצבא.
כרס קטנה שמסתירה את השרירי הבטן שמוחבאים שם.

מה עלי לעשות?

אם תעלה לפה תמונות פרונט רפוי נוכל להגיד לך אם באמת יש לך שרירי בטן שמתחבאים מתחת לכרס הקטנה או אם הם בכלל לא קיימים ואתה צריך לעלות במסה כדי לייצר אותם.

תזונה נהדרת זה נחמד אבל יש תזונה נהדרת לתקופת מסה ויש תזונה נהדרת לתקופת חיטוב.

כשתסיים את תקופת המסה, תעבור לתפריט עם מאזן קלורי שלילי ויחד עם פעילות אירובית אתה תתחיל להוריד אחוזי שומן ואז גם הכרס תצטמק.

לפעמים כדי להגיע למטרה של בטן שטוחה\קוביות צריך יותר מסבב אחד של תקופת מסה - תקופת חיטוב... ולכן לפעמים זה לוקח גם שנה + כדי להגיע ליעד הזה... זה כבר תלוי בעד כמה אתה רציני, מה מבנה הגוף שלך (יש אנשים שנוטים לצבור שומן בבטן) ועוד.. אבל שורה תחתונה.. התמדה ורצינות פותרים הכל.

אם תעלה לפה תמונות פרונט רפוי נוכל להגיד לך אם באמת יש לך שרירי בטן שמתחבאים מתחת לכרס הקטנה או אם הם בכלל לא קיימים ואתה צריך לעלות במסה כדי לייצר אותם.

מחזק

ובנוסף, שריר בטן תלויים באחוז השומן, כנראה שהא.ש. שלך לא מספיק נמוך בשביל שרירי בטן, אם יש לך מתחת לכרס כמו שאמר הבחור

הבטן לא אמורה להפריע לך להמשיך להתקדם.
לאחר שתצבור מספיק מסה ותעבור לחיטוב תוכל באחוזי שומן של 12 ומטה כבר לראות את שרירי הבטן בצורה טובה יותר.

כמובן שללא תרגילים מורכבים או עבודה כלשהי על הבטן, לא תקבל את השרירים ברמה שאתה רוצה סביר להניח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית