עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אתה אומר A הוא אומר B..SS היא תוכנית נורא תובענית ובעיקר בגלל שההתקדמות היא פר אימון. לא הייתי מנסה לשלב את זה עם אימוני כדורסל תכופים.
FBW של פעמיים בשבוע גם יכול לבוא בחשבון, במקרה הכי גרוע.בגלל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אתה אומר A הוא אומר B..
אני חושב שאתה צודק אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל ואם אני אוכל למשוך את התוכנית הזאת גם במשך הזמן שאני אתאמן בכדורסל
למה פעמיים?FBW של פעמיים בשבוע גם יכול לבוא בחשבון, במקרה הכי גרוע.
לא. תכניס טוב טוב למוח להתאים לעצמךאני חושב שאני אנסה את התוכנית שלך.. אתה חושב יתאים לי?
למה אתה מייעץ לילד לעשות SS קלאסי כשבפירוש הוא אומר שיש לו אימוני כדורסל?לא. תכניס טוב טוב למוח להתאים לעצמך
אתה צריך לראות מה הנקודות החלשות שלך (אמנם כרגע אין לך חזקות,בלי להעליב אבל גם לי אין אל תדאג) כרגע תדאג להתחזק להתחזק להתחזק ! תאכל תרים תישן. SS קלאסי. עוד פעם,המאמן שלך יעדיף שור שיפרק אנשים על המגרש משחיף מהיר. ואגב אין סתירה בין להיות חזק ברמות ולהיות מהיר.
חוץ מזה,בכדורסל יש יותר מ2 אימונים בשבוע אני יודע שלחברים שלי יש 4
נראה אותך עושה סקוואט כבד יום אחרי אימון כדורסל ועוד יש לך את זה 3 פעמים בשבוע !למה פעמיים?
ראשון כדורסל
שני אימון
שלישי כדורסל
רביעי אימון
חמישי כדורסל
שישי אימון
כרגע אין לו הוא אמר.למה אתה מייעץ לילד לעשות SS קלאסי כשבפירוש הוא אומר שיש לו אימוני כדורסל?
זה מתכון לכישלון.
אז כנראה שלא הבנתי כבר מה הסיפור כאן.כרגע אין לו הוא אמר.
אני חושב שאני אנסה את התוכנית שלך.. אתה חושב יתאים לי?1. תעשה SS.המאמן שלך יעדיף לקבל שור עם 80 קילו סקוואט (או לכמה שתגיע עד שתכנס לקבוצה..) מאשר ילדון עם 40 סקוואט. מאמנים מעריכים את זה שאתה גדול ומרים,זה חשוב מאוד לכדורסל ובכללי לרוב ענפי הספורט. אם חשוב לך להתאמן גם בכדורסל תלך אחרי האימון במכון ותעשה קצת דברים מינימלים (כן אני יודע שאתה תהיה גמור ותשנא את עצמך),כמה שפחות ריצה,יותר טכניקה, אולי תתאמן על לקלוע..
כעקרון, כמה שפחות לפגוע בהתאוששות לקראת האימון הבא.
2.אתה צריך להתאים לעצמך את התוכנית. ומה לעשות אם אין לך את הידע לא תוכל לעשות זאת. לך ליעוץ אישי עם משה,ממה שאני שומע זה הבחירה הכי טובה שאתה יכול לעשות,הוא זול והוא פשוט תותח.
כעקרון זאת התוכנית שלי אבל היא לא שוס.
ראשון:
סקוואט 3X5
בנץ פרס 3X5
מתח 3X5-12 (אני עובד בגרביטון אז בעייתי)
שני פוטבול
שלישי
בוקס סקוואט קל 3X3
פרס 3X5
רביעי פוטבול
חמישי
דדליפט 1X5
בנץ פרס 3X5
ספרינטים
זאת התבנית ונוסף עלייה עזר (בייספס,טרייספס,bandpull aparts,בטן סטטי,בנץ רחב/דאמבלים/אינקליין לפעמים,ועוד שטויות..)
כמובן שבשלב מסוים אי אפשר להתאושש כבר מכזה עומס ללחיצות וצריך לעשות ביום שלישי קל כשזה יקרה אני כנראה אעשה בשלישי בנץ קל ובחמישי פרס כבד כמובן.
עוד פעם,לא להיט וצריך לעשות התאמות.
לא. אם תועיל בטובך להגיד לי מתי וכמה אימונים יהיה לך בכדורסל בשבוע אני אוכל לעזור טוב יותר. אבל יש לך יותר עומס ממני.אני חושב שאני אנסה את התוכנית שלך.. אתה חושב יתאים לי?
אני בן 13 אני שוקל 65~ גובה 1.73 3 אימונים בשבוע משקלי עבודה לא יושע כרגע כי עדיין לא נרשמתי לחדכ אבל אני משער שבסקוואט 40-60בן כמה אתה? מה הגובה והמשקל שלך?
כמה אימונים/משחקים יש לך בשבוע?
מה המשקלי עבודה שלך כרגע?
3 אימונים ואני מתאמן גם כרגעלא. אם תועיל בטובך להגיד לי מתי וכמה אימונים יהיה לך בכדורסל בשבוע אני אוכל לעזור טוב יותר. אבל יש לך יותר עומס ממני.
כרגע,SS
אתה לא יכול לשער משקל עבודה אם לא עשית אותו מעולם או אם לא דרכת בחדר כושר מעולם.אבל אני משער שבסקוואט 40-60
אבל אתה לא מתאמן בקבוצה נכון ? אתה סתם כאילו עובד קצת במגרש על טכניקה וכו'.. ממה שהבנתי אותך. אם זה מה שאתה עושה אז תעשה SS ותעשה את זה אחרי האימונים. כמה שיותר שתצליח להתאושש,עוד פעם אם יהיה לך 100 סקוואט המאמן שלך ירצה אותך בקבוצה גם אם לא יהיה לך שום ידע בכדורסל.אני בן 13 אני שוקל 65~ גובה 1.73 3 אימונים בשבוע משקלי עבודה לא יושע כרגע כי עדיין לא נרשמתי לחדכ אבל אני משער שבסקוואט 40-60
3 אימונים ואני מתאמן גם כרגע
צודקאבל אתה לא מתאמן בקבוצה נכון ? אתה סתם כאילו עובד קצת במגרש על טכניקה וכו'.. ממה שהבנתי אותך. אם זה מה שאתה עושה אז תעשה SS ותעשה את זה אחרי האימונים. כמה שיותר שתצליח להתאושש,עוד פעם אם יהיה לך 100 סקוואט המאמן שלך ירצה אותך בקבוצה גם אם לא יהיה לך שום ידע בכדורסל.
אם ככה אז SS תתאים לך, ברגע שתרגיש שקשה לך באימוני כדורסל בגלל האימוני כוח, תחזור לפה ונתאים לך תוכנית. עד אז יש לך לפחות חודש וחצי- חודשיים של עבודה לפי דעתי.אני בן 13 אני שוקל 65~ גובה 1.73 3 אימונים בשבוע משקלי עבודה לא יושע כרגע כי עדיין לא נרשמתי לחדכ אבל אני משער שבסקוואט 40-60
שמעת כאן הרבה דעות, הנה עוד אחת: נער בן 13 לא צריך לעשות SS, בטח לא אם אין לו מאמן אישי.אני בן 13
רגע רגע וילד בן 13 לא צריך לפתח כוח ?הוא ילד בן 13, רק מתחיל להתאמן.
לדעתי FBW יתאים לו טוב.
אם יוצאים מנקודת הנחה שכשעושים SS השלב הראשון בתוכנית הוא שבמשקלים הנמוכים לומדים את הטכניקה, ולא מתקדמים אם הטכניקה שגויה, אני לא רואה על מה מבוססת התגובה שלך. תצטרך להסביר.שמעת כאן הרבה דעות, הנה עוד אחת: נער בן 13 לא צריך לעשות SS, בטח לא אם אין לו מאמן אישי.