עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה שלי שזה לא עזר לי מה לבחור. כי אתה אמרת שבמסה בכללי (שכשעושים תוכנית כוח, עושים אותה במסה מן הסתם) עולים בשריר ובשומן, ובגלל הרמה הממוצעת של טסט של ילדים בגילי (~בערך כמו שלי אני חושב, או אמור להיות) אז אני יעלה יותר בשומן. אבל, כמו שכבר אמרתי - אני יעלה בשריר ובשומן גם בהיפרטרופיה וגם בתוכנית כוח. (יותר בשריר לעומת השומן, בשני המצבים).לפחת ניסיתי 😃
זה ממש לא מה שאמרתי, אבל חכה שאחרים יביעו את דעתם. אולי כדאי לך לשאול בפורום כדורסל, בטח יש משהו כזה.פשוט לעשות תוכנית כוח יהיה לי יותר יעיל מתוכנית היפרטרופיה?
אז מה כן אמרת?זה ממש לא מה שאמרתי, אבל חכה שאחרים יביעו את דעתם. אולי כדאי לך לשאול בפורום כדורסל, בטח יש משהו כזה.
חשבתי על להתחיל SS עם עודף קלורי של 350 (אחרי שהוספתי את הקלוריות של האימון של הכדורסל ושל החד"כ) כן.. אז אני יעשה SS עם עודף קלורי קטןאפשר לסכם את מה שאמרתי כך: אני לא יודע מה הכי טוב לך, אבל אני חושב שזה לא תוכנית כוח שדורשת עודף קלורי די משמעותי.
אני מתנצל, אבל עד כאן דברי בנושא.
כן, חשבתי וסימכתי עם עצמי, איתי ועם NADEPHIX שאני עושה SS עם פלוס קלורי של 350 אחרי כל ההוצאות וכשאני אתקע אני יוסיף ל500 ו/או אני יחליף תוכניתוואו איך הצלחת לסבך כל כך נושא שכזה זה מדהים.
אני לא מאמין שאשכרה קראתי את כל הדעות של כולם פה וכל אחד סותר את השני.
אז נתחיל על פי סדר:
1)אני לא רואה שום סיבה שאסור לילד בן 13 לעשות SS(זה שמישהו כמו @יהב שעם כל הכבוד אליו עשה המון שטויות במהלכה וזה למה הוא דרך במקום לא אומר שכולם ככה(ראו ערך @DarkMatter או @WhiteOwl ))
2)גם אם הוא לא יעשה SS,הוא יכול להתחזק טוב מאוד בFBW כמו שמורן הציע.
3)אין לו ולכל בנאדם אחר שום סיבה לעשות נטו מכונות ולהימנע מתרגילים כמו סקוואט ודדליפט שיפיקו לו המון תועלת.
ועכשיו לפותח הנושא:מסת שריר לא שווה כוח/זריזות/כל דבר אחר,היא שווה למסת שריר וזהו... יש מספיק אנשים עם מסת שריר שלא זריזים או חזקים וכדומה.
אז לסיכום מה למדנו היום?מיליון דעות ומספר מעשים מאוד מצומצם עד ללא קיים.
תרשם לחדר כושר ותתחיל ממשהו כבר.(אני חושב שFBW או SS אבל זו הדעה שלי)
נ.ב:אני מכבד את דעותיהם של כל מי שהגיב בנושא אבל באמת שטוחנים פה מים וחוזרים על אותם שאלות ותשובות.
לאן בדיוק איטח הגיע ? פצע את עצמו ועכשיו הוא כבר 4 חודשים בחוץוואו איך הצלחת לסבך כל כך נושא שכזה זה מדהים.
אני לא מאמין שאשכרה קראתי את כל הדעות של כולם פה וכל אחד סותר את השני.
אז נתחיל על פי סדר:
1)אני לא רואה שום סיבה שאסור לילד בן 13 לעשות SS(זה שמישהו כמו @יהב שעם כל הכבוד אליו עשה המון שטויות במהלכה וזה למה הוא דרך במקום לא אומר שכולם ככה(ראו ערך @DarkMatter או @WhiteOwl ))
2)גם אם הוא לא יעשה SS,הוא יכול להתחזק טוב מאוד בFBW כמו שמורן הציע.
3)אין לו ולכל בנאדם אחר שום סיבה לעשות נטו מכונות ולהימנע מתרגילים כמו סקוואט ודדליפט שיפיקו לו המון תועלת.
ועכשיו לפותח הנושא:מסת שריר לא שווה כוח/זריזות/כל דבר אחר,היא שווה למסת שריר וזהו... יש מספיק אנשים עם מסת שריר שלא זריזים או חזקים וכדומה.
אז לסיכום מה למדנו היום?מיליון דעות ומספר מעשים מאוד מצומצם עד ללא קיים.
תרשם לחדר כושר ותתחיל ממשהו כבר.(אני חושב שFBW או SS אבל זו הדעה שלי)
נ.ב:אני מכבד את דעותיהם של כל מי שהגיב בנושא אבל באמת שטוחנים פה מים וחוזרים על אותם שאלות ותשובות.
לאן בדיוק איטח הגיע ? פצע את עצמו ועכשיו הוא כבר 4 חודשים בחוץ
והוא הגיע ל110 לחמישיות שזה ממש לא סיום SS
אף אחד לא אמר שיעשה מכונות , אמרתי שיעשה יום קל באמצע
1. נענהאני לא אוהב שבפורום הזה יש נטייה לכל אחד להמליץ תוכנית SS/כוח לכל מתאמן כי "עחי SS זה טוווב זה יעשה אותך חזק תעשה סקוואט 3x5". עם כל הכבוד לתוכניות כוח שאני כל כך אוהב ואני ליפטר בעצמי.
לפני שאתם לגמרי פוסלים את הדעה שלי ושולחים את הילד המסכן לעשות SS שגם ככה אין לו מושג מה לעשות ומשנה דעה בהתאם להודעה האחרונה שנכתבה פה אני רוצה שתענו לי על השאלות הבאות
1) מה דעתכם על ביצוע תוכנית SS לילד בן 13 ללא השגחת מאמן צמוד שיודע מעולה את התרגילים?
2) מה דעתכם על חוסר ההתאוששות כי בימי מנוחה יש משחקי כדורסל?
3) מה דעתכם על זה שהילד לא מחפש הרבה מעבר ללהיות שחקן כדורסל בבית הספר? האם אתם חושבים שבכל זאת הוא צריך להשקיע זמן בטכניקות של תרגילים מורכבים ושזה יועיל לו הרבה? (עם כל הכבוד אם אין לו התאוששות בין אימונים מה יעזור לו לעשות סקוואטים בכל מקרה)
ואחרי זה עדיין ממליצים SS? למה? למה לתת SS למי שאין אפשרות להתאושש?1. נענה
2. נענה
3. זה החלטה שלו מה הוא רוצה ומה לא
אני לא אוהב שבפורום הזה יש נטייה לכל אחד להמליץ תוכנית SS/כוח לכל מתאמן כי "עחי SS זה טוווב זה יעשה אותך חזק תעשה סקוואט 3x5". עם כל הכבוד לתוכניות כוח שאני כל כך אוהב ואני ליפטר בעצמי.
לפני שאתם לגמרי פוסלים את הדעה שלי ושולחים את הילד המסכן לעשות SS שגם ככה אין לו מושג מה לעשות ומשנה דעה בהתאם להודעה האחרונה שנכתבה פה אני רוצה שתענו לי על השאלות הבאות
1) מה דעתכם על ביצוע תוכנית SS לילד בן 13 ללא השגחת מאמן צמוד שיודע מעולה את התרגילים?
2) מה דעתכם על חוסר ההתאוששות כי בימי מנוחה יש משחקי כדורסל?
3) מה דעתכם על זה שהילד לא מחפש הרבה מעבר ללהיות שחקן כדורסל בבית הספר? האם אתם חושבים שבכל זאת הוא צריך להשקיע זמן בטכניקות של תרגילים מורכבים ושזה יועיל לו הרבה? (עם כל הכבוד אם אין לו התאוששות בין אימונים מה יעזור לו לעשות סקוואטים בכל מקרה)
אני לא פסלתי את זה, רק רציתי לדעת מה דעתכם על ביצוע SS על חוסר התאוששות כי מכל הנקודות שהבעתי זאת הייתה החזקה ביותר. אם אתה אומר שאפשרי להתאושש בSS עם אימוני כדורסל בימי מנוחה אז סחטיין שילך על זה. לי אין נסיון בשילוב סוג ספורט שונה עם תוכנית כוח. אני אישית לא חושב גם שזה כל כך אידיאלי ללמוד את הטכניקות רק מהאינטרנט ושאפשר לשפוט אותך רק הסרטונים שאתה מעלה לפה אבל אם אתה אומר לי שהרבה עשו את זה אז אני מכבד גם את זה.כי הוא יפיק ממנה הכי הרבה תועלת.
מדברים פה אנשים עם ניסיון וידע ולרוב אנשים באים לפה בגלל הסיבה הזאת.
אני עשיתי SS לפחות חודש והתקדמתי עם הרבה! פחות התאוששות ממנו.
יש לך המון מתאמנים שלומדים טכניקה מסרטונים ואז מעלים לפה לביקורת.
רע SS והתרגילים המרכזיים לא יעשו לעומת מכונות שיפגעו בו(חוסר מייצבים,טווח תנועה שלא מתאים לו והיתרונות של דדליפט סקוואט וכדומה הינם רבים)
אתה בטוח שקראת? אני יצטט:ואחרי זה עדיין ממליצים SS? למה? למה לתת SS למי שאין אפשרות להתאושש?
טעות שלי פספסתי את הנקודה הזאת.אתה בטוח שקראת? אני יצטט:
"אם ככה אז SS תתאים לך, ברגע שתרגיש שקשה לך באימוני כדורסל בגלל האימוני כוח, תחזור לפה ונתאים לך תוכנית. עד אז יש לך לפחות חודש וחצי- חודשיים של עבודה לפי דעתי."
פספסת גם שיש פה גם איזה 4-5 אנשים מהפורום שהם ליפטרים או לפחות עם טכניקה טובה שהם במכון שלי ואחד מהם אמר שהוא יוכל לעזור לי, ואני לא חושב שהשאר לא יסכימו, כי זה לא כל כך BIG DEAL. וגם אם לא, לא נורא. אני יכול להעלאות פה לפורום.טעות שלי פספסתי את הנקודה הזאת.