הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון דיי מושקע לגבי טכניקה של LOW BAR SQUAT

אהבתי איך שאתה קורא לקנדיטו מטומטם כשהוא עשה הרבה יותר ממך בענף הזה.
מי הבא בתור? ליליברידג׳? דן גרין?

איזה יופי, עכשיו כל מי שחזק ממני חסין לטמטום?

נראה לי שמרוב צפייה בסרטוני יוטיוב מטופשים של אנשים שמספרים מה שנשמע להם נכון, כבר שכחו בפורום הזה איך נראות טענות אמיתיות שמבוססות על משהו.

איזה יופי, עכשיו כל מי שחזק ממני חסין לטמטום?

נראה לי שמרוב צפייה בסרטוני יוטיוב מטופשים של אנשים שמספרים מה שנשמע להם נכון, כבר שכחו בפורום הזה איך נראות טענות אמיתיות שמבוססות על משהו.
הטענות שלהם 100% הגיוניות. החגורה מחלישה את הליבה. זה כמו לטעון שרצועות מחזקות את הקוואדס בגלל שהן הרבה פעמים גורמות לקריסה קדימה של הברכיים ומוסיפות משקל שהקוואדס מתמודד איתו.

הטענות שלהם 100% הגיוניות. החגורה מחלישה את הליבה. זה כמו לטעון שרצועות מחזקות את הקוואדס בגלל שהן הרבה פעמים גורמות לקריסה קדימה של הברכיים ומוסיפות משקל שהקוואדס מתמודד איתו.

ברור שהן הגיוניות, זה נשמע לך נכון ולכן זה נכון, למרות שהניסיון והמחקר מראה אחרת ולמרות שאין לך שום דרך לתת טיעון נגדי.

ברור שהן הגיוניות, זה נשמע לך נכון ולכן זה נכון, למרות שהניסיון והמחקר מראה אחרת ולמרות שאין לך שום דרך לתת טיעון נגדי.
לתת המון רפרנסים על 'מחקרים תצפיתיים שמראים על קשר מסויים איזה כיף!' זה לא לתת ביסוס, זה מניפולציה.

לתת המון רפרנסים על 'מחקרים תצפיתיים שמראים על קשר מסויים איזה כיף!' זה לא לתת ביסוס, זה מניפולציה.

כן, רק שהם לא כאלה.

http://journals.lww.com/acsm-msse/A...lectromyographic_analysis_of_sumo_and.19.aspx
http://www.setantacollege.com/wp-content/uploads/Journal_db/The effectiveness of weight belts during muliple repetitions of the squat exercise.pdf

אני עדיין מחכה מילדי ה broscience כאן להצעה למנגנון איך חגורה מחלישה את ״שרירי הליבה״.

כן, רק שהם לא כאלה.

http://journals.lww.com/acsm-msse/A...lectromyographic_analysis_of_sumo_and.19.aspx
http://www.setantacollege.com/wp-content/uploads/Journal_db/The effectiveness of weight belts during muliple repetitions of the squat exercise.pdf

אני עדיין מחכה מילדי ה broscience כאן, הצעה למנגנון איך חגורה מחלישה את ״שרירי הליבה״.
אני לא חושב שמשהוא אי פעם ציין שחגורה מחלישה את "שרירי הליבה".

אני לא חושב שמשהוא אי פעם ציין שחגורה מחלישה את "שרירי הליבה".

ברור, אפילו לא טרחתי לקרוא אותם. כבר חשבת על מנגנון או שאליוט אמר - אליוט יודע?

באמת? הבאת לי דעה של שני אנשים למה חגורה לא עוזרת למנוע פציעות ועוד כששניהם מסכימים שחגורה עוזרת לייצר לחץ תוך בטני גדול יותר?
הקטוזיס באמת עושה את שלו.

באמת? הבאת לי דעה של שני אנשים למה חגורה לא עוזרת למנוע פציעות ועוד כששניהם מסכימים שחגורה עוזרת לייצר לחץ תוך בטני גדול יותר?
הקטוזיס באמת עושה את שלו.
קטוזיס זה אש.
כמו שכבר ציינו, העובדה שיש שיפור בייצור הלחץ התוך ביטני לא אומר שאין כאן חסרונות.

אני מזכיר לך שאנחנו מדברים על הטענה שחגורה מחלישה את הליבה. אני יודע שלא אתה הצגת אותה, אבל אתה הגבת עליה.

בלי קשר לדיון
איך אתה משווה בין מישהו ששוקל איזה 90 ומסקביט 240 משהו כזה (לא יודע לא עוקב אחריו) לבין מישהו ששוקל100- 110 ומסקביט כמעט 400 (דן גרין) או מישהו ששוקל 140 ומסקביט 460 (אריק חבצלתגשר) או מישהו ששוקל 90 ומסקביט 352 (ארני חבצלתגשר) ?

תגידו בסרטון הראשון שמשה העלה רואים את האדם שעושה סקוואט והוא מכופף את הגב התחתון .. הוא בעצם שובר את הגב ככה? כי הבנתי שצריך לאורך כל הירידה והעליה להיות עם התחת בחוץ ופה הוא מכניס אותו ...
תודה לעונים .. 😃

זה מדהים אותי כל פעם מחדש שיש אנשים שעדיין חושבים שחגורה גורמת לשריר כלשהו בגוף לעבוד פחות, בזמן שהיא גורמת לך להיות מסוגל להרים יותר משקל.
בניגוד לרצועות למשל, החגורה לא עובדת סביב מפרק כלשהו ומתנגדת לכפיפה שלו.

אי לכך ובהתאם לזאת, אשאל בנוסח אמריקאי: איך, למען השם, היא גורמת לך להוסיף משקל למוט?
א. היא לא גורמת לך להיות מסוגל להרים יותר.
ב. היא משנה את הגרביטציה בכל העצמים הדוממים שבמרחק 1 מ' ממך, ולכן מקלה על הרמת המוט.
ג. היא מאפשרת לשרירי הליבה שלך לעבוד חזק יותר.
ד. היא גורמת לשרירי הליבה שלך לעבוד חלש יותר, וזה גורם לך להרים יותר משקל כי ידוע ששרירי ליבה רפויים מסייעים בגמישות והרפיון במהלך התרגיל, ובלי זה אף אתלט לא יכול להגיע לביצועים מיטביים.

ניחושים רבותיי... כל הקודם זוכה.

בלי קשר לדיון
איך אתה משווה בין מישהו ששוקל איזה 90 ומסקביט 240 משהו כזה (לא יודע לא עוקב אחריו) לבין מישהו ששוקל100- 110 ומסקביט כמעט 400 (דן גרין) או מישהו ששוקל 140 ומסקביט 460 (אריק חבצלתגשר) או מישהו ששוקל 90 ומסקביט 352 (ארני חבצלתגשר) ?
הוא טבעי, יש לו משהו כמו 10 שנות ניסיון, והוא מדורג 2 בipf. הוא שוקל 82.5 אאלט, ומשך 300. הסקוואט שלו בלי רצועות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית