כי זה יותר מידי. ואתה כביכול נותן לגוף שלך יותר מידי זמן לנוח. אני לא חושב שאתה צריך כולכך הרבה מנוחה בין סטים.לא עקבתי כמה זמן, כל הכבוד!
אם זה לא משנה כמה זמן אתה נח אז למה "ברור שלא רבע שעה"?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה יותר מידי. ואתה כביכול נותן לגוף שלך יותר מידי זמן לנוח. אני לא חושב שאתה צריך כולכך הרבה מנוחה בין סטים.לא עקבתי כמה זמן, כל הכבוד!
אם זה לא משנה כמה זמן אתה נח אז למה "ברור שלא רבע שעה"?
אוקיי, אז אם הוא נח 2 דקות וזה מספיק לו אז גם 5 דקות זה יותר מדי זמן בשבילו.כי זה יותר מידי. ואתה כביכול נותן לגוף שלך יותר מידי זמן לנוח. אני לא חושב שאתה צריך כולכך הרבה מנוחה בין סטים.
מה? אתה לא הבנת אותי. הוא אמר שהוא נח X דקות כי אושר אמר לו. אני אמרתי שהוא צריך לנוח כמה שהוא מרגיש שהוא צריך לנוח כדי לבצע את הסט הבא במלואו.אוקיי, אז אם הוא נח 2 דקות וזה מספיק לו אז גם 5 דקות זה יותר מדי זמן בשבילו.
אבל עובדה שהוא עשה את הסטים במלואם, כלומר הוא נח כמה שהוא צריך.מה? אתה לא הבנת אותי. הוא אמר שהוא נח X דקות כי אושר אמר לו. אני אמרתי שהוא צריך לנוח כמה שהוא מרגיש שהוא צריך לנוח כדי לבצע את הסט הבא במלואו.
התחלתי נפח מ 110. אני לא צריך לנוח יותר מ 3 דקות עד שבוע 3-4מה? אתה לא הבנת אותי. הוא אמר שהוא נח X דקות כי אושר אמר לו. אני אמרתי שהוא צריך לנוח כמה שהוא מרגיש שהוא צריך לנוח כדי לבצע את הסט הבא במלואו.
אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.אבל עובדה שהוא עשה את הסטים במלואם, כלומר הוא נח כמה שהוא צריך.
לא צריך למה? כי אושר אמר או כי אתה מרגיש שאין צורך בעוד מנוחה?י לא צריך לנוח
אז אני מניח שהוא ינוח יותר כשהמשקלים יהיו מאתגרים יותר.אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.
כנראה שאם הוא לא היה אומר עד 3 דקות אז הייתי נח יותר כי אני שמן. אבל אני לא צריך יותר מזה בינתיים. אתם שוכחים שזה 15 קילו פחות מה RM5אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.
לא צריך למה? כי אושר אמר או כי אתה מרגיש שאין צורך בעוד מנוחה?
אמרתי כבר כמה פעמים שזה רק עד שבוע 3-4אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.
וואלה.אז אני מניח שהוא ינוח יותר כשהמשקלים יהיו מאתגרים יותר.
נו אז הוא אומר לך עד 3 דקות. אני רוצה להבין מה זה משנה אם זה 3 5 או 10.היה אומר עד 3 דקות
מה זה משנה? אתה ממש אוהב למצוא דברים להתווכח עליהםנו אז הוא אומר לך עד 3 דקות. אני רוצה להבין מה זה משנה אם זה 3 5 או 10.
נכון. אולי אני מפספס משהו בחיים האלה שאושר יודע ואני לא.מה זה משנה? אתה ממש אוהב למצוא דברים להתווכח עליהם
פרשתי לבילדינג. טוב מספיק?נכון. אולי אני מפספס משהו בחיים האלה שאושר יודע ואני לא.
*unfollow*פרשתי לבילדינג. טוב מספיק?
להגיב לגבי מה?באמת? תודה קושקוש 😘
@hanan מותר לך להגיב לפעמים 🙄
72? 😕
120 5X5
נתפס לי הגב
״שיא״ לנפח וללא אוזניות
תודה מתוקי. כולן שברוחמודי
אתה מוזמן לצפות בסרטון עוד פעם במראה ולראות.תודה מתוקי. כולן שברו