הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תצא פעם אחת לטיול משצים ותבין למה
חבר טוב שלי שהיה שנה שעברה משצ דווקא סיפר לי כמה סיפורים מצחיקים שהיה להם בטיולים.. והם גם היו יוצאים כמעט כל שבוע
שאלתי את עושר/אושר לא בטוח איך כותבים את השם שלו
אבל אני אשמח לעוד חוות דעת לגבי הטכניקה בפרס ובפאוורקלין
פרס 32.5 הורדתי 20%

פאוורקלין 45

@Tank @Ori.S s @iamnewatthegym
הטורסו בפרס זה גנטי שלא תחשבו שאני עושה את זה בכוונה

לגבי הפאוורקלין, כמה נקודות:
* שים לב לגבי המיקום של הרגליים שלך בתחילת התנועה ובסופה. הקפיצה שלך צריכה להיות כלפי מעלה, אתה צריך להגיע למצב של טריפל אקטנשיין (פשיטה בקרסול, בברך, ובירך).
* אני לא חושב שאתה מושך מספיק מהטרפזים, הכוח של המשיכה השנייה (הראשונה היא הדדליפט) הוא מהפשיטה המשולשת וכיווץ הטרפזים (כמו שראגס).
* אתה אמור לתפוס את הכוח בעזרת המדף שנוצר לך בכתף הקדמית כשאתה מעלה את המרפקים, ולא עם הידיים. לפי מה שראיתי בסרטון, אתה תופס עם הכוח עם הידיים ורק אז מעלה את המרפקים.

@MikeRozner אני אשמח אם תוסיף משהו או תתקן אותי אם טעיתי.

* שים לב לגבי המיקום של הרגליים שלך בתחילת התנועה ובסופה. הקפיצה שלך צריכה להיות כלפי מעלה, אתה צריך להגיע למצב של טריפל אקטנשיין (פשיטה בקרסול, בברך, ובירך).
* אני לא חושב שאתה מושך מספיק מהטרפזים, הכוח של המשיכה השנייה (הראשונה היא הדדליפט) הוא מהפשיטה המשולשת וכיווץ הטרפזים (כמו שראגס).
* אתה אמור לתפוס את הכוח בעזרת המדף שנוצר לך בכתף הקדמית כשאתה מעלה את המרפקים, ולא עם הידיים. לפי מה שראיתי בסרטון, אתה תופס עם הכוח עם הידיים ורק אז מעלה את המרפקים.

אוקיי. דעות לגבי הפרס?

מאוחר יותר אציץ, בינתיים תשאל את עצמך למה נראה לך שיקראו לו עושר..

מאוחר יותר אציץ, בינתיים תשאל את עצמך למה נראה לך שיקראו לו עושר..
לא יודע. בהתחלה קראתי לו אושר וראיתי אנשים שקוראים לו עושר חחחהחחחהחח

לא יודע. בהתחלה קראתי לו אושר וראיתי אנשים שקוראים לו עושר חחחהחחחהחח
אנשים קוראים לו בד"כ ספגטי.
בכל מקרה בפרס אתה תופס רחב מדי אתה צריך לתפוס צמוד יותר.
מרפקים תרים למעלה שהיד תהיה מקבילה לרצפה ותפנה קדימה. מה שאתה עושה עכשיו זה מקפל את כף היד בזמן השמרפקים שלך כמעט מאונכים לרצפה.
ככה אתה אמור להראות בהתחלה
pic-6.jpg

לא יודע מה מצופה ממני להגיב על צילום פרונטלי, אמרתי המון פעמים ואומר שוב - זו לא תנועה שאני ממליץ ללמוד לבד.
הטעויות הן מעל הברך, המוט רחוק מהירך ואין מגע עם הירך משמע המסלול לקוי...

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 17/05/15

84 באנגלית. הכי נמוך השנה באנגלית מבואס1
עברתי היום למתקונת קצת שונה של ss בתקווה שאולי זה יעזור לי בזה שאני כל הזמן נתקע במשקלים.. אם גם זה לא יעזור אז אני יעבור לטקסס
אין לי כוח לכתוב אז אני יעתיק את מה שמישהו כתב
בספר Practical Programming for Strength 3rd Edition מצויינת וריאציה ל"מתחיל מתקדם" (Advanced Novice) עם סקוואט קל באמצע השבוע, צ'ין אפס ופשיטת גו ביום של הבנץ' והדדליפט והפאוורקלין מתחלפים ביום של הפרס.

יהיה לך:
A- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
B- סקוואט, פרס,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי תעשה מה שאני עושה
דדליפט אימון כן אימון לא
סקוואט קל באמצע השבוע
בנץ כל אימון
ואז תרגילי עזר
באנצ׳ כל אימון? מה זאת אומרת?

אין פרס
אה בעצם אם אתה לא מתחרה אז תעשה אימון פרס אימון בנץ
זה בערך מה שאני מתחיל לעשות. ביום a במקום דדליפט פשיטות גו וצ׳ינס
ב b סקוואט קל שאני יעשה פרונט סקוואט ורוטציה בין דדליפט לפאוורקלין

באילו משקלים באילו תרגילים נתקעת?
באנצ׳ כל הזמן נתקע, אחרי 3 אימונים מצליח וככה כל פעם מחדש. פרס בדילואד. סקוואט עולה על גבול הכשל/כשל. דד עולה ב 2.5-5 תלוי במצב רוח באותו היום

באנצ׳ כל הזמן נתקע, אחרי 3 אימונים מצליח וככה כל פעם מחדש. פרס בדילואד. סקוואט עולה על גבול הכשל/כשל. דד עולה ב 2.5-5 תלוי במצב רוח באותו היום

גם אצלי הבנצ' לא עולה כפי שהאגו שלי רוצה. אל תתייאש.. לא קרה כלום

כמה אתה שוקל ?
תתחיל לאכול מלא והכל
ממליץ על שקיות של עוגיות שוקולד צ'יפס / לואקר זה מעל 1000 קלוריות לשקית
עכשיו הפסקתי ויש ירידה באימונים, התזונה מאוד חשובה.

בפרס, חוץ ממה שמקס אמר שזה לקחת את המרפקים יותר קדימה, אתה לא נועל מספיק, הנעילה היא לא רק מהידיים אלא גם משראגס שאתה מסיים איתו את התנועה.
האחיזה שלך לא טובה, חבל על המפרק שלך, כואב לי לראות את זה.

תראה את הסרטון החדש ביוטיוב של ריפטו על הפרס ( עם הבחור עם השפם המצחיק ), יעזור לך מאוד.
יש גם סרטון של בנץ׳ ששווה צפייה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית