הכל הולך עם הקטנוע הזה, הוא הסיע משקל כולל של משהו כמו 300 קילו, על 60 קמש בלחץ והדלק נגמר תוך רבע שעה, אבל הסיע.איך שחור, ממתי זה הולך עם נעליים ורודות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל הולך עם הקטנוע הזה, הוא הסיע משקל כולל של משהו כמו 300 קילו, על 60 קמש בלחץ והדלק נגמר תוך רבע שעה, אבל הסיע.איך שחור, ממתי זה הולך עם נעליים ורודות?
רואה?!?!?!?משקל גוף? 😲
אה, יצחק הלך ברגל?הכל הולך עם הקטנוע הזה, הוא הסיע משקל כולל של משהו כמו 300 קילו, על 60 קמש בלחץ והדלק נגמר תוך רבע שעה, אבל הסיע.
לקחתי פעם את אושר אלמליחהכל הולך עם הקטנוע הזה, הוא הסיע משקל כולל של משהו כמו 300 קילו, על 60 קמש בלחץ והדלק נגמר תוך רבע שעה, אבל הסיע.
איתמר@WeaKid מה שמך?
🚫❌❓סטיץ, אתה לא יכול להכחיש את זה. הטרול עדיין בתוכך
שקט יצחק תומך בי 🤡
כשמשה מינה אותי למנהל הוא ניסה להוציא את הטרול ממני, זה היה נראה משהו כזה:סטיץ, אתה לא יכול להכחיש את זה. הטרול עדיין בתוכך
כולנו יודעים מה קרה בסוף 😃כשמשה מינה אותי למנהל הוא ניסה להוציא את הטרול ממני, זה היה נראה משהו כזה:
צפה בקובץ המצורף 28377
ו- @nlr666 לא יעזור לך, לא שמעת שהוא הסתבך עם מנהל רגיש ויש לו בעיות משל עצמו עכשיו?? 😈
אני כבר לאֿֿֿֿ
לא מספיק שהוא רוצה להרוג אותי?!?!
אתה יכול להיות רגוע זה אסור לפי עשרת הדברות. 😉לא מספיק שהוא רוצה להרוג אותי?!?!
יש1אני כבר לא
(בנתיים)
זה הסיבה שאתה לא מת..למרות שנראה לי שזה לא יחזיק הרבה זמן. בטוח אצליח לעצבן אותך בימים הקרובים. כנראה שאם היה לי גישה להגיב בלוג שלך באמת הייתי כבר מת
לא באאיצקו מתי אתה בא בשישי
אהאהה טובלא בא