דיון כמה שאלות לגבי תוכנית ועוד

• פותח/ת השרשור
תעשה מסה ותראה, נקווה שכן 😃
חח דווקא נגיד סתם לדגומא .קמתי עכשיו בבוקר אז הבטן הייתה נראה סבבה ושטוחה .. כנראה במהללך היום היא גדלה בגלל האוכל לא ? זה מראה שהמצב לא כזה נורא . ותקשיב רגע : חלק אמרו לי שיש לי מסת שריר נמוכה אבל גם מסת שומן נמוכה !! נראה לך הגיוני ? ובגלל שהמסת שריר נמוכה אני נראה טיפה מלא בבטן?
תעשה מסה ותראה, נקווה שכן 😃
אהה וזה לא שמנה אם אני יעשה SS או AB או FBW כי כרגע באלי ת AB בגלל הימים ?

חח דווקא נגיד סתם לדגומא .קמתי עכשיו בבוקר אז הבטן הייתה נראה סבבה ושטוחה .. כנראה במהללך היום היא גדלה בגלל האוכל לא ? זה מראה שהמצב לא כזה נורא . ותקשיב רגע : חלק אמרו לי שיש לי מסת שריר נמוכה אבל גם מסת שומן נמוכה !! נראה לך הגיוני ? ובגלל שהמסת שריר נמוכה אני נראה טיפה מלא בבטן?

אהה וזה לא שמנה אם אני יעשה SS או AB או FBW כי כרגע באלי ת AB בגלל הימים ?
עדיף SS אבל גם FBW וAB אפשרי מה שיותר נוח לך מבחינת ימים ועבודה.
וחלאס לשאול שאלות מפגרות קיבלת תשובה אתה צריך לעשות מסה אז תשתוק ולך להתאמן כבר!!!! מאיפה לי לדעת איך הבטן שלך עובדת ומה זה משנה כשכבר ברור מה לעשות?!!?!?

• פותח/ת השרשור
עדיף SS אבל גם FBW וAB אפשרי מה שיותר נוח לך מבחינת ימים ועבודה.
וחלאס לשאול שאלות מפגרות קיבלת תשובה אתה צריך לעשות מסה אז תשתוק ולך להתאמן כבר!!!! מאיפה לי לדעת איך הבטן שלך עובדת ומה זה משנה כשכבר ברור מה לעשות?!!?!?
חחחחח סליחה אחי אבל בתוכנית AB שהבאת לי.. אז אפשר לשנות שם תרגילים שאני לא כ"כ מבין בהם ולא מצליח תתכניקה

חחחחח סליחה אחי אבל בתוכנית AB שהבאת לי.. אז אפשר לשנות שם תרגילים שאני לא כ"כ מבין בהם ולא מצליח תתכניקה
אפשר אבל רצוי שתפרסם פה את השינויים שלך שנוכל לתת ביקורת עליהם

• פותח/ת השרשור
אפשר אבל רצוי שתפרסם פה את השינויים שלך שנוכל לתת ביקורת עליהם
סתם לדוגמא .. הייתי רוצה ב AB הראשונה כמו שאמרת לי . לשים מתח בגרביתון במכונה הזאת שזה מוריד מהמשקל גוף שלך כדי להתאמן על מתח ושאני יצליח .. זה בסדר ? כמו כן במקום הסקוואט בינתיים לשים כפיפת ברך במכונה בינתיים

סתם לדוגמא .. הייתי רוצה ב AB הראשונה כמו שאמרת לי . לשים מתח בגרביתון במכונה הזאת שזה מוריד מהמשקל גוף שלך כדי להתאמן על מתח ושאני יצליח .. זה בסדר ? כמו כן במקום הסקוואט בינתיים לשים כפיפת ברך במכונה בינתיים
לגבי מתח זה בסדר. לגבי סקוואט עדיף לך ללמוד סקוואט.

• פותח/ת השרשור
סבבה ואת המתח בגרביתון שעושים כאילו ממש מתח וזה מוריד ממשקל הגוף .. אז במקום מה לעשות את זה בתוכנית שהבאת לי ?

במקום פולי עליון

• פותח/ת השרשור
ותגיד זה יכול להיות בגלל שאני מתאמן מתחיל אז אני ירד באש ותוך כדי יעלה במסת שריר ?

• פותח/ת השרשור
חחחחח מבטיח שאין עליך ! אתה עונה ממש מהר 😃 קבלת מוניטין ממני ותמשיך לקבל חח
משעמם לי. אני מוריד עכשיו את BREAKING BAD. כשתסתיים ההורדה אני לא אענה פה שבוע 🤩
חחחחח מבטיח שאין עליך ! אתה עונה ממש מהר 😃 קבלת מוניטין ממני ותמשיך לקבל חח

תגיד אתה ממליץ לי אולי עוד חודש לקנות אבקת חלבון טובה ?
תקנה אבקת חלבון אם אתה רוצה תלוי בתפריט שלך וגם זה טעים עם חלב שזה נחמד אז אפשר גם להוסיף בשביל הטעם 😃

• פותח/ת השרשור
משעמם לי. אני מוריד עכשיו את BREAKING BAD. כשתסתיים ההורדה אני לא אענה פה שבוע 🤩
ה-תוכנית 😃 ממליץ לך וגם אחרי זה תראה תתוכנית שקדמה לה BETTER CALL SAUL . שהיא לפני שובר שורות אבל היא יצאה עכשיו
עוד מישהו

תקנה אבקת חלבון אם אתה רוצה תלוי בתפריט שלך וגם זה טעים עם חלב שזה נחמד אז אפשר גם להוסיף בשביל הטעם 😃
אחי שאלתי את אחשלי והוא אמר לי שעדיף לי כבר תAB השנייה כי הסדר שם יותר נורמאלי וזה יותר מתאים למתחילים . מה אתה אומר

גם הראשונה וגם השניה בסדר.

• פותח/ת השרשור
גם הראשונה וגם השניה בסדר.
אז נראלי שאני אקח תשניי ה כבר סופית ואתה בטוח שהסדר של 2 טוב? כי איך זה הגיוני ש ב B יש רגלים באמצע ולא בהתחלה

אז נראלי שאני אקח תשניי ה כבר סופית ואתה בטוח שהסדר של 2 טוב? כי איך זה הגיוני ש ב B יש רגלים באמצע ולא בהתחלה
תעשה איך שנוח לך אם בא לך תעביר רגליים להתחלה

• פותח/ת השרשור
כשאתה מרגיש שאתה יכול להעלות משקלי עבודה אתה מעלה משקלי עבודה
ותקשיב כדאי ממש להתאמץ וכל פעם להרים ממש משקלים כבדים כדי שאני אתקדם?

ותקשיב כדאי ממש להתאמץ וכל פעם להרים ממש משקלים כבדים כדי שאני אתקדם?
כשאתה עושה משקל מסוים ל8 חזרות אתה אמור לעשות 8 חזרות בצורה כזאת שחזרה תשיעית אתה לא תצליח לעשות. ככה צריך לעבוד. אם אתה מרגיש שאתה יכול להוסיף חזרה תשיעית זה הזמן להוסיף משקל.

Back
למעלה תחתית