הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קורה שאוכלים יותר מידיי חלבון?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני שוקל 92 גובה 180 ואני רוצה לקחת אבקת חלבון אבל הבעיה שהבנית שלוקחים יותר מידיי אז זה מסוכן אז מה לעשות כי אני לא אוכל מסודר זה קשה לי זה ממש בעיה אצלי האוכל אני אוכל מתי שאני רוצה ואני אוכל אוכל שמכינים בבית שזה עם בשר אבל עדיין אני מרגיש שאני אוכל קצת חלבונים.
מה אתה מציעים?

מה זה יותר מידי חלבון? חלבון בא להשלים לך את הצריכת חלבון היומית, זאת אומרת שאם אתה צורך 100 וצריך 120 זה משלים שלך 20 גרם.
אם אתה לא במעקב אחר הערכים שלך זה כבר סיפור אחר . :S

• פותח/ת השרשור
מה זה יותר מידי חלבון? חלבון בא להשלים לך את הצריכת חלבון היומית, זאת אומרת שאם אתה צורך 100 וצריך 120 זה משלים שלך 20 גרם.
אם אתה לא במעקב אחר הערכים שלך זה כבר סיפור אחר . :S
אני לא עוקב אחרי הערכים בגלל שאני אוכל אוכל של הבית גם אני אוכל כל יום שיבולת שועל וקוטג' אבל אני מרגיש שאני לא אוכל מספיק חלבונים ונאי ורצה אבקת חלבון אבל השאלה שלי אם נגיד אני צריך 180 גרם חלבון ואני אוכל 200-210 אז מה יקרה לי?

אם נגיד אני צריך 180 גרם חלבון ואני אוכל 200-210 אז מה יקרה לי?
אם מספרים כאלה ממה שאני יודע לא יקרה כלום, זה פשוט מיותר. אם היית אומר שבמקום ה180 שאתה צריך אתה אוכל 550 גרם או משהו זה סיפור אחר...
אני מציע לך לפחות פעם-פעמיים כן לספור כמה חלבון אתה אוכל ביום שיהיה לך מושג לפחות בערך.

• פותח/ת השרשור
אם מספרים כאלה ממה שאני יודע לא יקרה כלום, זה פשוט מיותר. אם היית אומר שבמקום ה180 שאתה צריך אתה אוכל 550 גרם או משהו זה סיפור אחר...
אני מציע לך לפחות פעם-פעמיים כן לספור כמה חלבון אתה אוכל ביום שיהיה לך מושג לפחות בערך.
לפי החישוב שלי אני לא אוכל מספיק כי נגיד ביום אני אוכל גבינה או קוטג' ושיבולת שועל והשאר אוכל של הבית שזה לא קבוע לפעמים רק מקרונים לפעמים אוכל עם בשר ודברים כאלה ולפי ההשארות שלי שאני חושב על זה אני לא אוכל מספיק חלבונים.
אני רוצה אבקת חלבון כשרה וכשרה לפסח חשבתי על זה.
https://www.aminoshop.co.il/super-effect-onewhey.html
מה אתה אומר על האבקה הזאת?

איזה אבקה אתה מכיר אבל אני שומר כשרות(לא צריך בד"ץ) ושיהיה כשר לפסח כי עוד מעט פסח.
אני לא מכיר חברות ישראליות, כל מה שטעמתי זה אופטימום וסינטרקס (אין להן תעודת כשרות). אבל ממה ששמעתי כאן בפורום החברות הישראליות הן סבבה (אקסטרים ומה ששמת קישור). תיכנס לאשכול ביקורת המוצרים, בנעוצים, נראה לי יש שם ביקורות עליהם.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר חברות ישראליות, כל מה שטעמתי זה אופטימום וסינטרקס (אין להן תעודת כשרות). אבל ממה ששמעתי כאן בפורום החברות הישראליות הן סבבה (אקסטרים ומה ששמת קישור). תיכנס לאשכול ביקורת המוצרים, בנעוצים, נראה לי יש שם ביקורות עליהם.
תודה 😃
אני נכנסתי ונותנים ציונים הרוב של 7 מתוך 10 ואחד נתן 10 מתוך 10.
כדאי לי לפתוח אשכול חדש שימליצו לי על אבקת חלבון כשר וכשר לפסח?

תודה 😃
אני נכנסתי ונותנים ציונים הרוב של 7 מתוך 10 ואחד נתן 10 מתוך 10.
כדאי לי לפתוח אשכול חדש שימליצו לי על אבקת חלבון כשר וכשר לפסח?
אתה יכול לנסות, אבל נראה לי שתקבל תגובות מהאנשים שכבר רשמו את הביקורת שם. אתה יכול גם לעשות חיפוש כאן בפורום, אני בטוח שכבר פתחו אשכולות כאלה בעבר. או שפשוט תקנה אבקה אחת מהחברות הכשרות, ממה שאני יודע הטעם קרם עוגיות בדרך כלל לא מאכזב

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות, אבל נראה לי שתקבל תגובות מהאנשים שכבר רשמו את הביקורת שם. אתה יכול גם לעשות חיפוש כאן בפורום, אני בטוח שכבר פתחו אשכולות כאלה בעבר. או שפשוט תקנה אבקה אחת מהחברות הכשרות, ממה שאני יודע הטעם קרם עוגיות בדרך כלל לא מאכזב
פתחתי אשכול חדש כי לא מצאתי על כשר לפסח ודברים כאלה.
תודה שאתה עוזר לי.

• פותח/ת השרשור
תבדוק אם סופר אפקט כשרה לפסח.
אני אישית די נדפקתי בקטע הזה וכל פסח לא אוכל להשתמש בחלבון שלי כנראה.
רשום כשר לפסח, תקרא במעל המגיע בטעמים.
https://www.aminoshop.co.il/super-effect-onewhey.html
מצטער על החפירה אבל לאבקות חלבון בערך כמה זמן התאריך שלהם? יותר משנה או חודש חודשיים?

לא יודע אם היא כשרה לפסח אבל בסך הכל אבקה טובה יחסית לאבקות ישראליות, טעם מעולה ועירבוב טוב. ושוב בקשר לחלבון בכמויות שאתה מתכוון לאכול זה שטויות לא יקרה כלום, אם תיקח איזה 300 גרם יותר מאבקה אז זה כבר סיפור אחר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם היא כשרה לפסח אבל בסך הכל אבקה טובה יחסית לאבקות ישראליות, טעם מעולה ועירבוב טוב. ושוב בקשר לחלבון בכמויות שאתה מתכוון לאכול זה שטויות לא יקרה כלום, אם תיקח איזה 300 גרם יותר מאבקה אז זה כבר סיפור אחר.
מזאת אומרת יחסית לאבקות ישראליות היא טובה אז איך היא יחסית לחו"ל? כי אני רוצה משו איכותי אבל כשר.

שמע אני קיבלתי אבקות מארצות הברית במחירים רצפה אז יחסית לאופטימום ואיזו מאה זה יותר חלש. אבל שוב זה עניין של טעם, האיכות תהיה פחות או יותר אותו דבר, לפחות לא משהו קיצוני.
תקנה את האבקה תנסה תראה איך היא, רק ככה לומדים כי בסך הכל זה עניין של טעם.
ובקשר לתאריך תפוגה עזוב את זה אל תדאג אתה תסיים עד שיגמר התאריך

מה הכוונה יותר חלש? אני לא מבין איך 24 גרם חלבון מי גבינה (או 23 או 25, לא קריטי) יכול להיותר חלש יותר או חזק יותר, זה כולה חלבון
לא הסברתי את עצמי נכון 😃 התכוונתי חלש יותר מבחינת טעם לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית