אהלן חבר'ה..אני חייב שתכוונו אותי עם הסדר אימונים שלי נכון כי מכל מה שקראתי באינטרנט אני יוצא קצת מבולבל.
בן 20, חובש בצבא מ8-4 ומתחיל אימון כבר ב 16:30 כל יום
מתאמן 4 כח ו3 אירובי בשבוע(למרות שאמרו לי ש3 אירובי זה סתם מוגזם ויפגע לי בפיתוח השריר עצמו)
יום A, יום אירובי,יום B וככה הלאה.
לפני זה עשיתי חודשיים Full Body Workout ואני מרגיש שעם התרגילים שעבדתי איתם עוד בFBW ונשארו בAB אני התחזקתי.
חשוב לי לציין שבFBW היתי מגיע רק איזה 3 פעמים, ולאחר מכן שהתחלתי AB התחלתי להקפיד-גם על אימונים וגם על תזונה(+אחרי כל אימון כח שייק חלבון)
אני כרגע נמצא בחיטוב ואמרו לי שלפי הגובה שלי(1.72) ולפי המשקל(72 קילו) אני צריך להגיע ל 2041 קלוריות ביום, וביום שאני עושה ריצה ושורף איזה 350 קלוריות אז מותר לי לחרוג בכמות הזאת, אבל עדיף שלא. זה נכון? אני אוכל כמות של 130גרם חלבון ביום.
חייב שתביעו דעה עד כה אם זה לגיטמי על מה שכתבתי למעלה
זאת התוכנית:
חזרות של 8-10 בכל התרגילים, 4 סטים
חזה A1:
לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט
לחיצת חזה שיפוע חיובי
פרפר
כתפיים A2:
הרחקה אופקית בהטיית גו לפנים עם משקולות
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות
חתירה בעמידה באמצעות מוט
כופפי מרפק A3:
כפיפת מרפקים בישיבה עם מכשיר
כפיפת מרפק אחיזת "פטיש"
גב B1:
משיכה עליונה בישיבה עם פולי עליון
T-BAR בשכיבה
"מסור"
רגליים B2:
פשיטת ברך בישיבה עם מכונה
כפיפת ברך בישיבה עם מכונה
"סקווט"
פושטי מרפק B3:
פשיטת מרפק בעמידה עם פולי עליון
פשיטת מרפק בהטיית גו לפנים עם משקולות
בכל סוף אימון כפיפות בטן כמה שאני יכול כרגע(אף על פי שאני לא יכול לעשות כפיפות בטן בשל כאבים מניתוח קילה, ספציפית בתרגילי בטן)למה אני כותב את כל זה?
האם אני מתנהל נכון?
כרגע אני בתקופת חיטוב, מישהי שבדקה לי אמרה לי שביחס לגובה שלי 1.72 ולמשקל 73KG מותר לי להגיע ל2000 קלוריות(זה לאחר ההפחתה) ו130 גרם חלבון. אני מגיע לחלבון ללא ספק, אבל לא בטוח אם מדובר ביותר מדי קלוריות.
אני אמור לראות ירידה במשקל כשאני מתאמן 4 כח בשבוע?
כדי לי לרוץ 3 פעמים בשבוע? אני רץ על מהירות 10 בשיפוע 1.5 בערך 4 קילומטר כל פעם ושורף 300-350 קלוריות בריצה, מה שעוזר לי עם החיטוב והקלוריות.
תודה רבה רבה לעוזרים.
בן 20, חובש בצבא מ8-4 ומתחיל אימון כבר ב 16:30 כל יום
מתאמן 4 כח ו3 אירובי בשבוע(למרות שאמרו לי ש3 אירובי זה סתם מוגזם ויפגע לי בפיתוח השריר עצמו)
יום A, יום אירובי,יום B וככה הלאה.
לפני זה עשיתי חודשיים Full Body Workout ואני מרגיש שעם התרגילים שעבדתי איתם עוד בFBW ונשארו בAB אני התחזקתי.
חשוב לי לציין שבFBW היתי מגיע רק איזה 3 פעמים, ולאחר מכן שהתחלתי AB התחלתי להקפיד-גם על אימונים וגם על תזונה(+אחרי כל אימון כח שייק חלבון)
אני כרגע נמצא בחיטוב ואמרו לי שלפי הגובה שלי(1.72) ולפי המשקל(72 קילו) אני צריך להגיע ל 2041 קלוריות ביום, וביום שאני עושה ריצה ושורף איזה 350 קלוריות אז מותר לי לחרוג בכמות הזאת, אבל עדיף שלא. זה נכון? אני אוכל כמות של 130גרם חלבון ביום.
חייב שתביעו דעה עד כה אם זה לגיטמי על מה שכתבתי למעלה
זאת התוכנית:
חזרות של 8-10 בכל התרגילים, 4 סטים
חזה A1:
לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט
לחיצת חזה שיפוע חיובי
פרפר
כתפיים A2:
הרחקה אופקית בהטיית גו לפנים עם משקולות
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות
חתירה בעמידה באמצעות מוט
כופפי מרפק A3:
כפיפת מרפקים בישיבה עם מכשיר
כפיפת מרפק אחיזת "פטיש"
גב B1:
משיכה עליונה בישיבה עם פולי עליון
T-BAR בשכיבה
"מסור"
רגליים B2:
פשיטת ברך בישיבה עם מכונה
כפיפת ברך בישיבה עם מכונה
"סקווט"
פושטי מרפק B3:
פשיטת מרפק בעמידה עם פולי עליון
פשיטת מרפק בהטיית גו לפנים עם משקולות
בכל סוף אימון כפיפות בטן כמה שאני יכול כרגע(אף על פי שאני לא יכול לעשות כפיפות בטן בשל כאבים מניתוח קילה, ספציפית בתרגילי בטן)למה אני כותב את כל זה?
האם אני מתנהל נכון?
כרגע אני בתקופת חיטוב, מישהי שבדקה לי אמרה לי שביחס לגובה שלי 1.72 ולמשקל 73KG מותר לי להגיע ל2000 קלוריות(זה לאחר ההפחתה) ו130 גרם חלבון. אני מגיע לחלבון ללא ספק, אבל לא בטוח אם מדובר ביותר מדי קלוריות.
אני אמור לראות ירידה במשקל כשאני מתאמן 4 כח בשבוע?
כדי לי לרוץ 3 פעמים בשבוע? אני רץ על מהירות 10 בשיפוע 1.5 בערך 4 קילומטר כל פעם ושורף 300-350 קלוריות בריצה, מה שעוזר לי עם החיטוב והקלוריות.
תודה רבה רבה לעוזרים.