נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
- פותח/ת השרשור
זה בסדר זו תופעה ידועה@DarkMatter תגיד עד כמה זה רע אם אני יותר מתעניין בהתקדמות של לי מאשר של סיסו?
קורה פה לעוד אנשים בפורום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר זו תופעה ידועה@DarkMatter תגיד עד כמה זה רע אם אני יותר מתעניין בהתקדמות של לי מאשר של סיסו?
הכל גיינז ע"פ ריפטומ.ג 82.9
איך עליתי 5.5 בשבועיים וחצי ?!
הייתי יבש אז ועכשיו אני 300 פחמימה וקריאטין אבל עדיין אני סופר 2700 קל ליום שזה איזה 300 פלוס קלורי בגג.
הולך לחתוך קצת ורידים
נוזלים, אל תדאגהייתי יבש אז ועכשיו אני 300 פחמימה וקריאטין
קציצו היית צריך להמשיך חיטוב לדעתי
תראה איך הגוץ הזה משמין עוד שנייה הוא מה שהוא היה לפני החיטוב, היה עדיף לו להיות שלד נראליחיטוב לאן?אין מסת שריר ששווה לחטב אליה.
עדיף לו מסה נקייה(סיסו...) ואיטית מאשר להמשיך את החיטוב ולסיים כשלד.
היית צריך לעשות ארבע שמיניות ולהגיד לו שעשית 4היה לנו היום מבחן במתח, עשיתי חצי חזרה בזמן שאר השחיפים נחשבו חזקים.
Self asteem levels: its over 9000
אמרתי לו שמתח זה לשחיפיםהיית צריך לעשות ארבע שמיניות ולהגיד לו שעשית 4
מה שנאמר שחיף וחזק יותר ממך.היה לנו היום מבחן במתח, עשיתי חצי חזרה בזמן שאר השחיפים נחשבו חזקים.
Self asteem levels: its over 9000
הגב תחתון שלה טיפה עגול לא חושב? בכל מקרה נראה שהיא צריכה לרדת עוד קצת עם התחת,
תנסה לראות אוליי סומו יותר יתאים לה @DarkMatter
זה טעויות שלרוב נוגעות במבנה גוף, ועם כל הכבוד אני מכיר(סוג של) את לי והיא מאוד גמישה, אין צורך לעבוד על גמישות בירךבמקום לתקן טכניקה אתה אומר למישהי שמדדלפט פחות משבוע לשנות לסומו?
זה טעויות שלרוב נוגעות במבנה גוף, ועם כל הכבוד אני מכיר(סוג של) את לי והיא מאוד גמישה, אין צורך לעבוד על גמישות בירך
אולי תיתן לה הזדמנות לעבוד על הטכניקה שלה לפני שאתה קובע אוטומטית שהגוף שלה לא מתאים לכך?
זה שיש גמישות ירך לא אומרת שיודעים איך למשוך בדדליפט(גם לי הייתה את הבעיה הזאת)
בכל מקרה נראה שהיא צריכה לרדת עוד קצת עם התחת,
תנסה לראות אוליי סומו יותר יתאים לה
למה?חאלס לעדכן לה שמור את זה לעצמך