בwindows movie maker הוא גם מפרמט לפורמט wmv שעולה ליוטוב יותר מהר מפורמט mp4לא צריך MOVIE MAKER, אפשר לעשות את זה דרך YOUTUBE...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בwindows movie maker הוא גם מפרמט לפורמט wmv שעולה ליוטוב יותר מהר מפורמט mp4לא צריך MOVIE MAKER, אפשר לעשות את זה דרך YOUTUBE...
אפשר להעלות ישירות ליוטיוב דרך מובי מייקרבwindows movie maker הוא גם מפרמט לפורמט wmv שעולה ליוטוב יותר מהר מפורמט mp4
חידשת לי לא ידעתי 😃אפשר להעלות ישירות ליוטיוב דרך מובי מייקר
כן זה הרבה יותר מהיר ולא צריך לשמור והכלחידשת לי לא ידעתי 😃
http://****/?p=494שמע, ממליץ לעבוד גמישות? מה לעשות?
נכון שהבטחתי לתלה בפלטה?לתלה?
אתה לא קורא הא?תוך שבועיים 60 ק"ג זה יפה, אבל הטכניקה...
תוריד לה משקל, בחייאת.
Scream שתדע שאני מעריץ אותך.תוך שבועיים 60 ק"ג זה יפה, אבל הטכניקה...
תוריד לה משקל, בחייאת.
אין צורך להתגונן או לתקוף, חבר.אתה לא קורא הא?
אמרתי שאני משאיר את המשקל לעבוד על טכניקה, אין צורך להוריד.
חזרה.Skream שתדע שאני מעריץ אותך.
אני מתכוון בחימום עצמו לתקן לה את הטכניקה, רשמתי לעצמי כמה נקודות להתמקד עליהןאין צורך להתגונן או לתקוף, חבר.
הטכניקה די לקויה מהיסוד, כל הסט אפ לא תקין, ותרגול עם משקל שהוא לא קל עבורה יעודד את דפוסי המשיכה הלקויים, כי היא כנראה רגילה אליהם.
אם תצליח לשפר את הטכניקה עם אותו משקל, כל הכבוד לה. אבל זה די דומה לניסיון ללמד טכניקה של בק סקוואט בסמית'. הטעויות פשוט יישארו שם.
אוקיי, לא מסכים, אבל סבבה.אני מתכוון בחימום עצמו לתקן לה את הטכניקה, רשמתי לעצמי כמה נקודות להתמקד עליהן
נעלה עד 60, וכמובן אם הטכניקה ב60 לא תהיה טובה (לא כולל גב מתעגל), כמובן שאוריד
כמעט מילה במילה מה שאמרתי לה היוםאני חושב שהקיו שהכי יעזור לה הוא להעביר יותר משקל לעקבים. לפי זווית הברך, היא נשענת יותר מדי קדימה, מה שגורם לאגן להיות גבוה מדי