עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
nahבדוק ראית פורנו או ששלחת לו הטעות את החרא שלך ?
כשרבים מאוהבים?nah
הוציאו אותי משני שיעורים באותו היום כשגם ככה היו חמים עליי בבצפר ואז יומיים אחרי איכשהו ילדה נגחה לי בתיק.
ברצינות, אני רואה ילדה, היא פשוט נראית יותר טוב עם תיק בפרצוף, לא אזרוק עלייה ?
היא חמודה בפנים אבל מעצבנת ושחיפיתכשרבים מאוהבים?
אז למה תיק בפרצוף? זרוק עליה אוראוושחיפית
aint nobody touchin mah gainsאז למה תיק בפרצוף? זרוק עליה אוראו
נראלי שאם הוא ישפוך עליה חלב זה יספק אותו יותר.אז למה תיק בפרצוף? זרוק עליה אוראו
חברה הכי טובה שלהחחח זאת זאתי שאתה בקטע שלה ?ביטון משהוא ?
אלעק ריצהחברה הכי טובה שלה
הייתי אמור לרוץ היום 2000 אבל חם אחושרמוטה ויש חתונה היום ככה שבערב זה לא אופציה.
ארוץ מחר. אני כזה ביצה.
תגיד תודה היו לחברים שלי היום חזרות לטקס וזה בחוץ במגרש כדורגלחברה הכי טובה שלה
הייתי אמור לרוץ היום 2000 אבל חם אחושרמוטה ויש חתונה היום ככה שבערב זה לא אופציה.
ארוץ מחר. אני כזה ביצה.
אני לא נשרף בקלות לול, 6 שעות בים נהייתי מלבן מת לחום סבבה ולא נשרפתי.׳תה רציני?
אני נשרפתי בדרך למכון.
אני נשרף בצל.אני לא נשרף בקלות לול, 6 שעות בים נהייתי מלבן מת לחום סבבה ולא נשרפתי.
לרוץ פעם ראשונה ב11 וחצי 2 קילומטר זה דווקא סבבה מאוד לשמנים כמונוHB Pause Squat 50 3X4
Bench Press 45 4X8
גמישות
2000 מטר ב11:30 תוצאה של שמן
אני שחקן פוטבול ועושה ספרינטים פעם בשבוע. בסדר אי אפשר להתעלם מזה שבפוטבול לא רצים ארוכות ושכשאתה שוקל 85 זה יותר קשה מכשאתה שוקל 70 אבל עדיין.לרוץ פעם ראשונה ב11 וחצי 2 קילומטר זה דווקא סבבה מאוד לשמנים כמונו
תמיד תראה את הצד הטוב בלשקול 85 אתה יכול פשוט להעיף שחיפים בפוטבול:crazy:אני שחקן פוטבול ועושה ספרינטים פעם בשבוע. בסדר אי אפשר להתעלם מזה שבפוטבול לא רצים ארוכות ושכשאתה שוקל 85 זה יותר קשה מכשאתה שוקל 70 אבל עדיין.
אין מולי שחיפים, רק ענקים. השחיפים הם בשאר המגרש לא מי שמוליתמיד תראה את הצד הטוב בלשקול 85 אתה יכול פשוט להעיף שחיפים בפוטבול:crazy: