סרטון LB לטכניקה

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
180-190X5

שמתי לב לטיפה גוד מורנינג ב190 ואני חושב שזה בגלל שירדתי מהר מידי.
בכללי מעסיק אותי העניין של מהירות ובאונס לעומת כיווץ, אשמח לשמוע דעות על הסקוואט בפרט וגם בכללי לגבי העניין הזה.

@moo
@Beast and cheat

מהצד קשה לראות יותר מדי טעויות, הטעות שלך כרגע היא שאתה עושה LB עם עבודת ברכיים כמו HB(גולשות, כנראה הכפות רגליים שלך לא מסובבות הצידה/הברכיים לא פתוחות לצדדים, אי אפשר לדעת מהזווית הזו)

תעלה עוד סרטונים עם צילום קצת מאחורה והצידה ככה שיהיה אפשר לראות, ותוסיף קצת משקל כי זה קל מדי בסט הראשון(לא שפיט כ"כ לטעויות)

• פותח/ת השרשור
מהצד קשה לראות יותר מדי טעויות, הטעות שלך כרגע היא שאתה עושה LB עם עבודת ברכיים כמו HB(גולשות, כנראה הכפות רגליים שלך לא מסובבות הצידה/הברכיים לא פתוחות לצדדים, אי אפשר לדעת מהזווית הזו)
הברכיים פתוחות פשוט העמידה מאוד צרה כי ככה אני יותר חזק, וגם כי אני חייב לנטרל עומס מהמפשעה עקב הפציעה שיש לי

תוסיף קצת משקל כי זה קל(מדי)
אני אעשה LB בעצימות השבוע..

הברכיים פתוחות פשוט העמידה מאוד צרה כי ככה אני יותר חזק, וגם כי אני חייב לנטרל עומס מהמפשעה עקב הפציעה שיש לי

אני אעשה LB בעצימות השבוע..

מהסיבה הזאת אל תעשה LB בעצימות...

• פותח/ת השרשור
מהסיבה הזאת אל תעשה LB בעצימות...
אסור לעשות LB צר ?
ברט גיבס למשל עושה LB בעמידה מאוד צרה, וראיתי עוד ספורטאים לאחרונה מבצעים ככה, לא זוכר שמות

בכל אופן אני מרגיש שהכל סבבה בצורה הזאת אז למה להמנע ?
גם בHB לא צר יש לי כאבים

אסור לעשות LB צר ?
ברט גיבס למשל עושה LB בעמידה מאוד צרה, וראיתי עוד ספורטאים לאחרונה מבצעים ככה, לא זוכר שמות

בכל אופן אני מרגיש שהכל סבבה בצורה הזאת אז למה להמנע ?
גם בHB לא צר יש לי כאבים

- הוא לא עומד צר אלא ברוחב כתפיים(מה לעשות הבחור 165 ושוקל 80~ אז בטח שנראה צר לעומת 110-120)
- אתה יכול לעמוד צר רק אל תתן לברכיים לעוף קדימה לכל אורך התנועה(לא בטוח שתצליח ברוחב הנוכחי, תלוי במוביליטי שלך)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעמוד צר רק אל תתן לברכיים לעוף קדימה לכל אורך התנועה(לא בטוח שתצליח ברוחב הנוכחי, תלוי במוביליטי שלך)
מה החסרונות של זה?

יש בספר של ריפטו איזה 2 דפים על זה להרחבה... לא סוף העולם אבל פחות יעיל לעבוד ככה בLB(בזבוז כח) בלי להכנס לפרטים וסיפורים(הוא מסביר בספר על המתיחה בפוסטריור צ'יין עם גלישה ובלי וגם על פציעות אפשריות וכו')

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית