עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות, אבל עדיין הם תרגילים מורכבים חשובים.אני חושב שמאוד קשה לשפוט טכניקה של פרס ושל חתירה וגם התרגילים האלה הרבה פחות מעניינים.
מה לא מדיד בפרס?התחרות באה לבדוק כמה המתחרה חזק, סקוואט. בנץ ודדליפט מציגים את זה הכי טוב.
פרס וחתירה הם תרגילים מאוד לא מדידים.
אז לא בדיוק חתירה, אבל פרס, מה לא מדיד בו?התחרות באה לבדוק כמה המתחרה חזק, סקוואט. בנץ ודדליפט מציגים את זה הכי טוב.
פרס וחתירה הם תרגילים מאוד לא מדידים.
אני שאלתי את השאלה לא בגלל שיש לי בעיה עם הענף, אלא פשוט בגלל שזה די שטותי לעשות תחרות רק על חלק מהתרגילים המורכבים המרכזיים.מה לא מדיד בפרס?
ולמה הבנץ' עדיף על הפרס? טווח התנועה בבנץ' קטן ככל שקטגוריית המשקל עולה, בניגוד לשאר התרגילים.
פותח הפוסט - אלה פשוט התרגילים שהענף מכיל. זה לא מושלם אבל זה הענף. מה לעשות...
כמובן איך שכחתי, וגם עבודה על האמות.אל תשכח שיש גם בייספס,זה תחרות להשוות כח אמיתי.
אז לא בדיוק חתירה, אבל פרס, מה לא מדיד בו?
אני שאלתי את השאלה לא בגלל שיש לי בעיה עם הענף, אלא פשוט בגלל שזה די שטותי לעשות תחרות רק על חלק מהתרגילים המורכבים המרכזיים.
שטותי? טז נעשה גם תחרות למקבילים, מתח, לג פרס, בנץ תחתון, בנץ עליון, וכל תרגיל מורכב אחר.
זה הספורט וזה לא "שטותי" לעשות רק חלק מהתרגילים המורכבים.
כמובן איך שכחתי, וגם עבודה על האמות.
איך אתה קובע אם מישהו נשען יותר מדי וזה כבר בנץ בעמידה ולא פרס?מה לא מדיד בפרס?
ולמה הבנץ' עדיף על הפרס? טווח התנועה בבנץ' קטן ככל שקטגוריית המשקל עולה, בניגוד לשאר התרגילים.
פותח הפוסט - אלה פשוט התרגילים שהענף מכיל. זה לא מושלם אבל זה הענף. מה לעשות...
איך אתה קובע אם מישהו לא יורד מספיק עמוק בסקווט?איך אתה קובע אם מישהו נשען יותר מדי וזה כבר בנץ בעמידה ולא פרס?
אני לא צריך להמציא כלום, כבר יש תחרויות כאלה - גגל Strengthlifting meets. מכילות סקוואט, פרס ודדליפט.איך אתה קובע אם מישהו נשען יותר מדי וזה כבר בנץ בעמידה ולא פרס?