עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל קשר בינך ובין "להשתמש בשכל" הוא מקרי בהחלט, עחי.שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
גבר.. הייתי בשני המקומות (בכללי) ואל תשווה ג'ובניק במטה יעשה מה שיעשה לחייל שיכול לאבד את החיים שלו..שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
ככל הנראה שלא.יש למחנ״צ עוד סיכוי קלוש.
איך?לא חושב שאתם מבינים, אם ישי באמת לא עבר את אחוז החסימה הסיכוי של הרצוג גדול יותר.
לפי כל המדגמים, הוא המנצח הגדול היום 😃את מי בדיוק ביבי ניצח? את החמאס בטוח לא. אולי את מעמד הביניים ואת האנשים שמחזיקים את המדינה הזאת על הרגליים.
לך תדע, לא כל הקולות נספרו עדיין, ובכל זאת בסקרים הקודמים הם הובילו.ככל הנראה שלא.
לפחות לפי מה שהראו עכשיו בערוץ 2
אין שום קואליציה סבירה לשמאל.. חרדים ולפיד לא ישבו ביחד... המקסימום שהם יוכלו להשיג זה 53-54 מנדטים..לא חושב שאתם מבינים, אם ישי באמת לא עבר את אחוז החסימה הסיכוי של הרצוג גדול יותר.
כחלון מבסס את עצמו כליכודניק ובגיניסט אז בעייתי קצת בשבילו..יש עתיד בטוח ימליצו על הרצוג מהניסיון העגום שלהם הביבי, ומשום מה אני מקווה שגם כחלון למד מהניסיון שלו עם ביבי ויעשה אותו הדבר.
בכל אחת מהאופציות ממשלה צרה כזאת מתפרקת אחרי שנה וחצי-שנתיים.
תיקנתי לך 😆אני מקים מפלגה ''ויטמין צ׳יק''
@JAY_CUTLER_MOFGAZ