הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

שאלה טובה
11070093_870363429673642_5540238537448649413_n.jpg

שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
כל קשר בינך ובין "להשתמש בשכל" הוא מקרי בהחלט, עחי.

שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
גבר.. הייתי בשני המקומות (בכללי) ואל תשווה ג'ובניק במטה יעשה מה שיעשה לחייל שיכול לאבד את החיים שלו..

לגבי הבחירות.. סעמעמעק איזה מדינה של טמבלים.
מקווה שכחלון יעשה את הבחירה הנכונה.

לא חושב שאתם מבינים, אם ישי באמת לא עבר את אחוז החסימה הסיכוי של הרצוג גדול יותר.

לא חושב שאתם מבינים, אם ישי באמת לא עבר את אחוז החסימה הסיכוי של הרצוג גדול יותר.
איך?
מדברים על זה שיש עתיד לא יצטרף לשמאל וגם שכחלון לא יסכים.
(למרות שאני מאמין שהוא כן עלול להסכים)

יש עתיד בטוח ימליצו על הרצוג מהניסיון העגום שלהם הביבי, ומשום מה אני מקווה שגם כחלון למד מהניסיון שלו עם ביבי ויעשה אותו הדבר.
בכל אחת מהאופציות ממשלה צרה כזאת מתפרקת אחרי שנה וחצי-שנתיים.

אין שום קואליציה סבירה לשמאל.. חרדים ולפיד לא ישבו ביחד... המקסימום שהם יוכלו להשיג זה 53-54 מנדטים..

לצערי ביבי שוב יהיה ראש ממשלה

יש עתיד בטוח ימליצו על הרצוג מהניסיון העגום שלהם הביבי, ומשום מה אני מקווה שגם כחלון למד מהניסיון שלו עם ביבי ויעשה אותו הדבר.
בכל אחת מהאופציות ממשלה צרה כזאת מתפרקת אחרי שנה וחצי-שנתיים.
כחלון מבסס את עצמו כליכודניק ובגיניסט אז בעייתי קצת בשבילו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית