עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף תור במיון מאשר החזרת שטחים.
שלא נדע.אם זאת תהיה חס וחלילה קרובת או קרוב משפחה שיקר לך אני לא בטוח שתגיד כך.
כמה שאתה צודק 🙌🙌עדיף תור במיון מאשר החזרת שטחים.
יש לך דרכון זר ואתה עדיין כאן?צפה בקובץ המצורף 24621
יאללה הביתה לאירופה
עכשיו שאני נזכר, אני יכול להוציא אזרחות צרפתית ופולנית.יש לך דרכון זר ואתה עדיין כאן?
😱
כן,אני אסיים את השירות שלי בכבוד ואעוף מפה.יש לך דרכון זר ואתה עדיין כאן?
😱
לפי כל המדגמים, הוא המנצח הגדול היום 😃
כמו שמעצבנים אותי אלה שטוחנים את הבולשיט של השמאל, מעצבנים אותי גם אלה שטוחנים תבולשיט של הימין.עדיף תור במיון מאשר החזרת שטחים.
באותה מידה הקואליציה יכולה ללכת לצד השני - עבודה, לפיד, כחלון, ישראל ביתנו/מרצ ויהדות התורה (הם כן ילכו אם כל מי שיקח אותם).ביבי,בנט,כחלון,שס,יהדות לתורה ו ישראל ביתנו.
נשמע כמו סיוט אבל זו כנראה הקואליציה של ממשלת ישראל.
הימנים טוחנים את הבולשיט של עצמם והשמאלנים חיים במציאות אחרת.כמו שמעצבנים אותי אלה שטוחנים את הבולשיט של השמאל, מעצבנים אותי גם אלה שטוחנים תבולשיט של הימין.
לא ראית את העמדות של ביבי בנושא? בדיוק אותן עמדות של העבודה (אלה שהוא הלך איתן למו"מ בפועל).
כול מילה בסלע.מעניין אותי לראות מה יקרה אם אף אחד מהם לא יצליח להרכיב ממשלה והמדינה תלך שוב לבחירות והרי פיצול המנדטים לא באמת ישתנה ואז יהיה אותו סיפור. יהיה שמח - הגיע הזמן לשנות את שיטת הבחירות המפגרת הזו שרבים חודשיים אחרי הבחירות מי ניצח ועושים משחק הכיסאות המוזיקלים של תיקים, שרים וסגני שרים - ניצחת, אבל הפסדת מה שנקרא. אני לא אתפלא אם תהיה גם ממשלת "אחדות" (לשבוע) אם ליברמן או כחלון יבריזו.