הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

מה שכן הממשלה הולכת להיות מעניינת, שתי מפלגות מרכזיות, אחת בקואליציה ואחת באופוזיציה.
המצחיק הוא שכולם מצביעים ביבי שדי ״בזכותו״ הגענו לבחירות האלה בגלל כל השטויות שהוא עשה.

אני מצפה מכל מצביעי הליכוד (ואני מדגיש הליכוד) שמעכשיו לא יתלוננו על יוקר המחייה, מחירי הדירות, ומערכת הבריאות הקורסת.... בחרתם את אותה דרך שוב? שבו בשקט ותהנו 9 שעות בתור למיון

nothingtodohere~2.jpg

יאללה הביתה לאירופה

אם זאת תהיה חס וחלילה קרובת או קרוב משפחה שיקר לך אני לא בטוח שתגיד כך.
שלא נדע.

אחיין שלי הובהל למיון לאחר שנוצר לו חור בקיבה לאחר ניתוח לקיצור קיבה ולאחר שעתיים הוכנס לניתוח חירום שהציל את חייו.
אז במצבים קריטיים אני לא חושב שאנשים ימתינו 9 שעות.

לא מבין על מה השמחה...
אנשים שוכחים מי נמצא בשלטון זמן ארוך ללא תוצאות... ועל אחת כמה וכמה למה אנחנו בבחירות שוב לאחר כשנתיים בלבד.

עדיף תור במיון מאשר החזרת שטחים.
כמו שמעצבנים אותי אלה שטוחנים את הבולשיט של השמאל, מעצבנים אותי גם אלה שטוחנים תבולשיט של הימין.
לא ראית את העמדות של ביבי בנושא? בדיוק אותן עמדות של העבודה (אלה שהוא הלך איתן למו"מ בפועל).
ביבי,בנט,כחלון,שס,יהדות לתורה ו ישראל ביתנו.
נשמע כמו סיוט אבל זו כנראה הקואליציה של ממשלת ישראל.
באותה מידה הקואליציה יכולה ללכת לצד השני - עבודה, לפיד, כחלון, ישראל ביתנו/מרצ ויהדות התורה (הם כן ילכו אם כל מי שיקח אותם).

כמו שמעצבנים אותי אלה שטוחנים את הבולשיט של השמאל, מעצבנים אותי גם אלה שטוחנים תבולשיט של הימין.
לא ראית את העמדות של ביבי בנושא? בדיוק אותן עמדות של העבודה (אלה שהוא הלך איתן למו"מ בפועל).
הימנים טוחנים את הבולשיט של עצמם והשמאלנים חיים במציאות אחרת.
C'est la vie...

מעניין אותי לראות מה יקרה אם אף אחד מהם לא יצליח להרכיב ממשלה והמדינה תלך שוב לבחירות והרי פיצול המנדטים לא באמת ישתנה ואז יהיה אותו סיפור. יהיה שמח - הגיע הזמן לשנות את שיטת הבחירות המפגרת הזו שרבים חודשיים אחרי הבחירות מי ניצח ועושים משחק הכיסאות המוזיקלים של תיקים, שרים וסגני שרים - ניצחת, אבל הפסדת מה שנקרא. אני לא אתפלא אם תהיה גם ממשלת "אחדות" (לשבוע) אם ליברמן או כחלון יבריזו.

מעניין אותי לראות מה יקרה אם אף אחד מהם לא יצליח להרכיב ממשלה והמדינה תלך שוב לבחירות והרי פיצול המנדטים לא באמת ישתנה ואז יהיה אותו סיפור. יהיה שמח - הגיע הזמן לשנות את שיטת הבחירות המפגרת הזו שרבים חודשיים אחרי הבחירות מי ניצח ועושים משחק הכיסאות המוזיקלים של תיקים, שרים וסגני שרים - ניצחת, אבל הפסדת מה שנקרא. אני לא אתפלא אם תהיה גם ממשלת "אחדות" (לשבוע) אם ליברמן או כחלון יבריזו.
כול מילה בסלע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית