הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

אני לא מאמין שבוז'י היה מוציא כזה דבר מפיו. במקרה הטוב מרצ
הוא הסכים שאחמד טיבי יהיה יו״ר ועדת החוץ והביטחון, ככה שהוא בקלות יסכים לקבל את הערבים כמפלגה לממשלתו גם אם רובם שונאי ישראל - מה שנקרא" העיקר לא ביבי". בכל מקרה זה אבוד, כחלון הודיע הבוקר שימליץ על נתניהו.

ליכוד + בית יהודי + יהדות התורה + ש"ס + כחלון + ליברמן

סנקציות וגיוס חרדים - ביי ביי
הזרמת כספים להתנחלויות מבודדות וישיבות - שלום

בכל מקרה זה לא משנה, העיקר שיסדרו את עניין של מנהלי הקרקעות בישראל וככה המחיר של הדירות ירד דרסטית. הבעיה שהם הולכים גם להעביר רפורמות בבנקים מבחינת תחרות וזה בוודאות, יחד עם הורדת מחיר הדירות, יגרום לזעזוע מסוים בשוק ואולי אפילו לנפילת בנקים קטנים.

קשר נסיבתי לחלוטין,הייתי אומר שמצביעי הליכוד הם אלו שחטפו הכי הרבה בטילים במבצע האחרון,ובהתאם לזאת קרובים יותר לעזה מאשר לתל אביב,אין כל קשר בין המעמד הסוציו אקונומי להצבעה בליכוד.
בהרצליה היחס עומד על 60/40 בין המחנה הציוני לליכוד,אז מה זה אומר?

רק שבהרצליה יש שכונות עניות כמו שביב ונווה ישראל שם אחוזי ההצבעה לביבי הם 40%+ ובניגוד לזה יש את הרצליה פיתוח שם יש המחנה הציוני 40%.

הוא הסכים שאחמד טיבי יהיה יו״ר ועדת החוץ והביטחון, ככה שהוא בקלות יסכים לקבל את הערבים כמפלגה לממשלתו גם אם רובם שונאי ישראל - מה שנקרא" העיקר לא ביבי". בכל מקרה זה אבוד, כחלון הודיע הבוקר שימליץ על נתניהו.

ליכוד + בית יהודי + יהדות התורה + ש"ס + כחלון + ליברמן

סנקציות וגיוס חרדים - ביי ביי
הזרמת כספים להתנחלויות מבודדות וישיבות - שלום

בכל מקרה זה לא משנה, העיקר שיסדרו את עניין של מנהלי הקרקעות בישראל וככה המחיר של הדירות ירד דרסטית. הבעיה שהם הולכים גם להעביר רפורמות בבנקים מבחינת תחרות וזה בוודאות, יחד עם הורדת מחיר הדירות, יגרום לזעזוע מסוים בשוק ואולי אפילו לנפילת בנקים קטנים.

עחי, האם אתה זוכר שאי פעם צדקת בתחזית שלך?

תעלה הרבה מאוד מיליארדים
לתת ל-60 אלף ערבים אזרחות תעלה מילארדים? אולי הסוציאליזם של מפלגתך תעלה מילארדים חשבת על כך? להזכיר לך את מצב המשק פעם אחרונה כשממשלת שמאל שלטה בישראל? להזכיר לך מי הוציא את המדינה שלך מהבוץ באותם זמנים (רמז, הוא ראש הממשלה שלך כרגע).

בוא תסביר לי עם הראש הכלכלי שלך כיצד להעלות מיסי חברות ולבטל הורדת מיסים לחברות גדולות כמו אינטל יתרמו למשק הישראלי בדיוק? אינטל בחרה בישראל במיוחד בגלל המס הנמוך יחסית ביחס לארה"ב או אירלנד (איפה שכוח העבודה איכותי ושווה לישראל) - אז אם היית משאיר את המס חברות כמו שהוא לאינטרל הם היו אומרים לך שלום ולא היית מרוויח את אינטרל בארץ ככה שכסף גם לא היית מקבל. מה עוד חבריך בשמאל זוממים, לחשק את הוועדים הגדולים. רוצה עוד שביתות כלליות כל שישי וחמישי בשביל העלאה של 5 שקל במשכורת בחודש? מה עם פרשת הנמלים לאחרונה שהכל שם היה קומבינה אחת גדולה - זה בראשות השמאל חבריך הטובים.

מה לא ניתן ליישום בה?שטחי C מורכבים ברובם המוחלט מיהודים.
לתת ל-60 אלף ערבים אזרחות תעלה מילארדים? אולי הסוציאליזם של מפלגתך תעלה מילארדים חשבת על כך? להזכיר לך את מצב המשק פעם אחרונה כשממשלת שמאל שלטה בישראל? להזכיר לך מי הוציא את המדינה שלך מהבוץ באותם זמנים (רמז, הוא ראש הממשלה שלך כרגע)

תודה לא צחקתי ככה הרבה זמן. במיוחד בהתחלה, איפה שהפסקתי לצפות כשאמרו שהסכם עם הפלסטינים ביהודה ושומרון "ירחיב אותו גם לעזה". תשלח מברק "לשלום עכשיו" שהפאתח והחמאס לא בדיוק חברים וכל הסכם שיכול עם הפאתח ואבו מאזן לא שווה את הנייר שהוא נכתב עליו בעזה. אני חושב ש"שלום עכשיו" חיים בשנת 1947 או חיים בסרט שאותו הם יצרו אחד משתי האופציות הללו.

עצרתי אחריי השקופית השנייה של שלום עכשיו.
תודה לא צחקתי ככה הרבה זמן. במיוחד בהתחלה, איפה שהפסקתי לצפות כשאמרו שהסכם עם הפלסטינים ביהודה ושומרון "ירחיב אותו גם לעזה". תשלח מברק "לשלום עכשיו" שהפאתח והחמאס לא בדיוק חברים וכל הסכם שיכול עם הפאתח ואבו מאזן לא שווה את הנייר שהוא נכתב עליו בעזה. אני חושב ש"שלום עכשיו" חיים בשנת 1947 או חיים בסרט שאותו הם יצרו אחד משתי האופציות הללו.
טוב, אני אחסוך לכם ואכתוב את הקטע הרלוונטי לדיון:
בשביל לספח את שטח C לגבול ישראל כמו שבנט מציע, צריך להקים גדר הפרדה באורך של 1,800 ק''מ, וגיוס מילואים כללי כדי להגן עליה. כדי לאפשר רציפות תחבורתית בשטחי A ו B לפלסטינים כמו שבנט רוצה, ישראל תצטרך לבנות 150 גשרים ומנהרות, בעלות הקמה של מיליארדי דולרים.

באורך של 1,800 ק''מ
מה יהיה חביבי, אני כבר ביקשתי מה שאתה מעשן אפשר גם?
גבול מצרים ישראל 240 (גבול ירדן 310 ק"מ) ק"מ אז יהודה ושומרון 1800 ק"מ? אולי 18 מיליון? שנגיע לגלקסיה, גם טוב.

כדי לאפשר רציפות תחבורתית בשטחי A ו B
ומה הם עושים היום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית