עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BMR 2065 חלבון 160 פחמימה 100 שומן 60 קלוריות 1600לא. אתה אמור להוריד 2-3 ק"ג רק בשבועיים הראשונים כשאתה מאבד נוזלים. כנראה התזונה שלך לא נכונה. תעלה לפה את התפריט שלך והנתונים שלך + BMR
גיל 20 גובה 171 משקל 93 מתאמן 3 פעמים בשבוע FBW ארובי 30 דקות כול אימון סליחה יש פה איזה שהוא בילבול בין תפריטים זה התפריט שאני במשתמש בויצא לי מהמספרים האלה שעל BMR 2065 אתה מכניס 1800 קלוריות ביום. הRMR שלך יהיה באזור ה2500 זה אומר שגם בלי לחשב את האימונים אתה בגרעון קלורי של 700.
משהו פה לא בסדר, אני חושב שיש לך בעיה כלשהי בחישוב. תתן לנו את כל הנתונים (גובה, גיל, משקל) ואת כל התפריט במלואו (יכולות להיות טעויות חישוב וסטיות באתרים שונים או טעויות שלך אם לדוגמא שמת כוס אורז לא מבושל במקום אורז מבושל).
בייקר לי שזה הנתונים שלי זה התפריט היומי שלי אין לי שום אינטרס לשקר לך אני בא לקבל עזרה בגלל זה אני פונה לפורום לא הגיוני מה שהולך פה דרך אגב חודש הראשון התפריט שלי לא היה מסודר בכלל אבל החודש הזה מסודר מאודאוקיי, זה לא אפשרי פיזית שאתה לא תוריד משקל, אתה על 2500 קלוריות RMR וגם אתה מתאמן 3 אימונים בשבוע FBW וגם בנוסף לזה יש לך עוד 90 דקות אירובי בשבוע. אתה בגרעון של 1000 קלוריות והורדת 2-3 קילו בחודשיים?
נראה לי לא הגיוני לגמריי, בכל מקרה אני לא בטוח איך לעזור לך במצב הזה אם אלה באמת הנתונים האמיתיים...
@SweetBamba
@Moran W
@yujinius
לא אחי לא אמרתי שאתה משקר חשבתי שטעית בספירה או משהו. בכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לחזור לנייטראלי לשבועיים ולהתחיל מחדש. יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)בייקר לי שזה הנתונים שלי זה התפריט היומי שלי אין לי שום אינטרס לשקר לך אני בא לקבל עזרה בגלל זה אני פונה לפורום לא הגיוני מה שהולך פה דרך אגב חודש הראשון התפריט שלי לא היה מסודר בכלל אבל החודש הזה מסודר מאוד
כך כמה תמונות של השינוי בחודשיים לא הכיי ברורות אבל אפשר להבדיל
18.1.2015 עד 18.3.2015
בהתחלה 35%+ שומן
עכשיו נראה כמו 20%
סים לב שראוים את שניי פסים של הצלעות
תודה רבה לילה טוב ראיתה את התמונות מה לדעתך ?? הבעיה היא שהייתי 95 עכשיו 93 חיטוב צריך להיות 5 חודש מקסימום אני רוצה להגיע ל 80-85ק"ג עם 10%-14% זה לא נראה שאני יתקדם ב3 חודשים האלה עם בחודשיים 2 ק"ג משהוא מאוד מוזר אבל זה 100% התפריט+100% תוכנית אימונים יש מצב שהגוף מגיב רע כי בחיים לא עשיתי דיאטה וראיתה איך אני נראה לפני חודשיים הייתי אוכל כול דבר !!!לא אחי לא אמרתי שאתה משקר חשבתי שטעית בספירה או משהו. בכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לחזור לנייטראלי לשבועיים ולהתחיל מחדש. יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)
בכל מקרה הפנתי 3 אנשים שלדעתי יענו לך על זה יותר טוב ממני.
יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)
ואני אמשיך את מה שאמרו - כל זה משתלב עם ירידה של 15 אחוז פלוס בשומן? המתמטיקה לקחה יום חופש?בייקר לי שזה הנתונים שלי זה התפריט היומי שלי אין לי שום אינטרס לשקר לך אני בא לקבל עזרה בגלל זה אני פונה לפורום לא הגיוני מה שהולך פה דרך אגב חודש הראשון התפריט שלי לא היה מסודר בכלל אבל החודש הזה מסודר מאוד
כך כמה תמונות של השינוי בחודשיים לא הכיי ברורות אבל אפשר להבדיל
18.1.2015 עד 18.3.2015
בהתחלה 35%+ שומן
עכשיו נראה כמו 20%
סים לב שניי פסים של הצלעות(תמונות שהגוף לא אחרי אימון)
מה??ואני אמשיך את מה שאמרו - כל זה משתלב עם ירידה של 15 אחוז פלוס בשומן? המתמטיקה לקחה יום חופש?
כן בטוח 100% ששקלתי 95 אבל לא מאותו מכשיר ותאנאים חודש אחד מהחודשיים בכלל לא היה לי תפריטאתה בטוח ששקלת 95 לפני ועכשיו 93?
נראה כאילו השינוי יותר משמעותי.
האם התנאים שנשקלת היו זהים? (שעת יום, כמות שתיה זהה וכו.. ) ובאותו מכשיר?
אם כל התשובות חיוביות זה באמת סוגיה מעניינת.
עדיין לא נראה הגיוני מגיב לא מגיב זה עדיין לא הגיוניההסבר היחיד שאני חושב עליו הוא מה שטנק אמר:
רשמתי כבר אחי שכחתי להוסיף בתפריט טחינה 3 כפות 2 כוסות תה ירוק ואני עוד משתמש בשורף שומנים שזה נראלי די חארטהרק כדי לוודא, אתה שוקל את המאכלים או מעריך בצורות שונות כמה גרם אכלת מכל דבר?
מה??
כן בטוח 100% ששקלתי 95 אבל לא מאותו מכשיר ותאנאים חודש אחד מהחודשיים בכלל לא היה לי תפריט
עדיין לא נראה הגיוני מגיב לא מגיב זה עדיין לא הגיוני
רשמתי כבר אחי שכחתי להוסיף בתפריט טחינה 3 כפות 2 כוסות תה ירוק ואני עוד משתמש בשורף שומנים שזה נראלי די חארטה
אבל פתחתי אשכול של הערכת %אש אמרו 20%-22לא אפשרי לרדת ב15% ולרדת רק ב2 קילו.
אבל פתחתי אשכול של הערכת %אש אמרו 20%-22
לא אחי כבר אמתי את זה! חודש ראשון לא היה לי תפריט אכלתי מה שבאלי חודש שני תפריט מסודר לא אותו מכשיר לא כלוםולכן נשאל שוב את אותן שאלות.
האם התנאים שבהן נשקלת זהים?השעה?בטן ריקה?אחרי קקי פיפי?
באותו משקל?
לא אחי כבר אמתי את זה! חודש ראשון לא היה לי תפריט אכלתי מה שבאלי חודש שני תפריט מסודר לא אותו מכשיר לא כלום
אוקיי למה להירגע מה אמרתי ? לא נשקלתי אחרחי קקי פיפי ביטן ריקהאני מציע לך להירגע עם התגובה,כפי שכבר אמרנו אתה לא מבין את השאלה.
אם אני אשקל אחרי שאכלתי קילו בשר אני אשקל אחרת ממה שהייתי שוקל על הבוקר על בטן ריקה.
עכשיו אני אסביר את זה בהכי פשוט שיש שלא תתבלבל שוב.
נשקלים ביום אחד קבוע בשבוע,בבוקר אחרי שאתה מחרבן משתין על בטן ריקה,לא אוכל או שותה.
עכשיו תקרא שוב את השאלות שלנו ותענה על כך.