הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר לחיטוב

GymShark

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
אני בחיטוב חודשיים קצט מבואס
2 ק"ג בחודשיים של אימונים\ארובי\משקולו\תזונה הם לדעתכם זה טוב ?
מוצרי חלב בחיטוב רע?

לא. אתה אמור להוריד 2-3 ק"ג רק בשבועיים הראשונים כשאתה מאבד נוזלים. כנראה התזונה שלך לא נכונה. תעלה לפה את התפריט שלך והנתונים שלך + BMR

• פותח/ת השרשור
לא. אתה אמור להוריד 2-3 ק"ג רק בשבועיים הראשונים כשאתה מאבד נוזלים. כנראה התזונה שלך לא נכונה. תעלה לפה את התפריט שלך והנתונים שלך + BMR
BMR 2065 חלבון 160 פחמימה 100 שומן 60 קלוריות 1600
תפריט מורכב מחזה עוף אורז ירקות פירות אגוזי מלך מיים חמאת בוטנים חלב קוטג'\סקי מרקים

נערך לאחרונה:
יצא לי מהמספרים האלה שעל BMR 2065 אתה מכניס 1800 קלוריות ביום. הRMR שלך יהיה באזור ה2500 זה אומר שגם בלי לחשב את האימונים אתה בגרעון קלורי של 700.
משהו פה לא בסדר, אני חושב שיש לך בעיה כלשהי בחישוב. תתן לנו את כל הנתונים (גובה, גיל, משקל) ואת כל התפריט במלואו (יכולות להיות טעויות חישוב וסטיות באתרים שונים או טעויות שלך אם לדוגמא שמת כוס אורז לא מבושל במקום אורז מבושל).

• פותח/ת השרשור
יצא לי מהמספרים האלה שעל BMR 2065 אתה מכניס 1800 קלוריות ביום. הRMR שלך יהיה באזור ה2500 זה אומר שגם בלי לחשב את האימונים אתה בגרעון קלורי של 700.
משהו פה לא בסדר, אני חושב שיש לך בעיה כלשהי בחישוב. תתן לנו את כל הנתונים (גובה, גיל, משקל) ואת כל התפריט במלואו (יכולות להיות טעויות חישוב וסטיות באתרים שונים או טעויות שלך אם לדוגמא שמת כוס אורז לא מבושל במקום אורז מבושל).
גיל 20 גובה 171 משקל 93 מתאמן 3 פעמים בשבוע FBW ארובי 30 דקות כול אימון סליחה יש פה איזה שהוא בילבול בין תפריטים זה התפריט שאני במשתמש בו
400 גרם חזה עוף
200 גרם אורז לבן מבושל
4 תמרים
4כפיות של חמאת בוטנים
4כפיות אגוזי מלך
גבינה לבנה 5% 100גרם
2 כוסות חלב 3%
כרעיים 150גרם
מרק ירקות+קטניות 300 מלג

יוצא 1600 קלוריות 160 חלבון פחמימה 100 שומן 60
חלבון משלים עם אבקה

אוקיי, זה לא אפשרי פיזית שאתה לא תוריד משקל, אתה על 2500 קלוריות RMR וגם אתה מתאמן 3 אימונים בשבוע FBW וגם בנוסף לזה יש לך עוד 90 דקות אירובי בשבוע. אתה בגרעון של 1000 קלוריות והורדת 2-3 קילו בחודשיים?
נראה לי לא הגיוני לגמריי, בכל מקרה אני לא בטוח איך לעזור לך במצב הזה אם אלה באמת הנתונים האמיתיים...
@SweetBamba
@Moran W
@yujinius

• פותח/ת השרשור
אוקיי, זה לא אפשרי פיזית שאתה לא תוריד משקל, אתה על 2500 קלוריות RMR וגם אתה מתאמן 3 אימונים בשבוע FBW וגם בנוסף לזה יש לך עוד 90 דקות אירובי בשבוע. אתה בגרעון של 1000 קלוריות והורדת 2-3 קילו בחודשיים?
נראה לי לא הגיוני לגמריי, בכל מקרה אני לא בטוח איך לעזור לך במצב הזה אם אלה באמת הנתונים האמיתיים...
@SweetBamba
@Moran W
@yujinius
בייקר לי שזה הנתונים שלי זה התפריט היומי שלי אין לי שום אינטרס לשקר לך אני בא לקבל עזרה בגלל זה אני פונה לפורום לא הגיוני מה שהולך פה דרך אגב חודש הראשון התפריט שלי לא היה מסודר בכלל אבל החודש הזה מסודר מאוד

כך כמה תמונות של השינוי בחודשיים לא הכיי ברורות אבל אפשר להבדיל
18.1.2015 עד 18.3.2015
בהתחלה 35%+ שומן
עכשיו נראה כמו 20%
סים לב שניי פסים של הצלעות(תמונות שהגוף לא אחרי אימון)

קבצים מצורפים

• 11082712_1595081887445115_668687692_n.jpg
    11082712_1595081887445115_668687692_n.jpg
    KB 74.6 · צפיות: 197
  • 11076048_1595081990778438_1638733520_n.jpg
    11076048_1595081990778438_1638733520_n.jpg
    KB 58.1 · צפיות: 279
בייקר לי שזה הנתונים שלי זה התפריט היומי שלי אין לי שום אינטרס לשקר לך אני בא לקבל עזרה בגלל זה אני פונה לפורום לא הגיוני מה שהולך פה דרך אגב חודש הראשון התפריט שלי לא היה מסודר בכלל אבל החודש הזה מסודר מאוד

18.1.2015 עד 18.3.2015
בהתחלה 35%+ שומן
עכשיו נראה כמו 20%
סים לב שראוים את שניי פסים של הצלעות
לא אחי לא אמרתי שאתה משקר חשבתי שטעית בספירה או משהו. בכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לחזור לנייטראלי לשבועיים ולהתחיל מחדש. יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)

בכל מקרה הפנתי 3 אנשים שלדעתי יענו לך על זה יותר טוב ממני.

• פותח/ת השרשור
לא אחי לא אמרתי שאתה משקר חשבתי שטעית בספירה או משהו. בכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לחזור לנייטראלי לשבועיים ולהתחיל מחדש. יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)

בכל מקרה הפנתי 3 אנשים שלדעתי יענו לך על זה יותר טוב ממני.
תודה רבה לילה טוב ראיתה את התמונות מה לדעתך ?? הבעיה היא שהייתי 95 עכשיו 93 חיטוב צריך להיות 5 חודש מקסימום אני רוצה להגיע ל 80-85ק"ג עם 10%-14% זה לא נראה שאני יתקדם ב3 חודשים האלה עם בחודשיים 2 ק"ג משהוא מאוד מוזר אבל זה 100% התפריט+100% תוכנית אימונים יש מצב שהגוף מגיב רע כי בחיים לא עשיתי דיאטה וראיתה איך אני נראה לפני חודשיים הייתי אוכל כול דבר !!!

ההסבר היחיד שאני חושב עליו הוא מה שטנק אמר:
יכול להיות שהגוף שלך הגיב רע לגרעון כל כך גדול ונמצב במצב "מגננתי" שבגללו הוא שורף פחות קלוריות ממה שהוא אמור, ומה שיפתור את זה זה תקופת נייטראלי וירידה לגרעון פחות קיצוני (אכילה של 1800-1900 קלוריות לדעתי תביא לתוצאה סבירה)

אתה בטוח ששקלת 95 לפני ועכשיו 93?
נראה כאילו השינוי יותר משמעותי.
האם התנאים שנשקלת היו זהים? (שעת יום, כמות שתיה זהה וכו.. ) ובאותו מכשיר?
אם כל התשובות חיוביות זה באמת סוגיה מעניינת.

18.1.2015 עד 18.3.2015
בהתחלה 35%+ שומן
עכשיו נראה כמו 20%
סים לב שניי פסים של הצלעות(תמונות שהגוף לא אחרי אימון)
ואני אמשיך את מה שאמרו - כל זה משתלב עם ירידה של 15 אחוז פלוס בשומן? המתמטיקה לקחה יום חופש?

• פותח/ת השרשור
ואני אמשיך את מה שאמרו - כל זה משתלב עם ירידה של 15 אחוז פלוס בשומן? המתמטיקה לקחה יום חופש?
מה??
אתה בטוח ששקלת 95 לפני ועכשיו 93?
נראה כאילו השינוי יותר משמעותי.
האם התנאים שנשקלת היו זהים? (שעת יום, כמות שתיה זהה וכו.. ) ובאותו מכשיר?
אם כל התשובות חיוביות זה באמת סוגיה מעניינת.
כן בטוח 100% ששקלתי 95 אבל לא מאותו מכשיר ותאנאים חודש אחד מהחודשיים בכלל לא היה לי תפריט
ההסבר היחיד שאני חושב עליו הוא מה שטנק אמר:
עדיין לא נראה הגיוני מגיב לא מגיב זה עדיין לא הגיוני
רק כדי לוודא, אתה שוקל את המאכלים או מעריך בצורות שונות כמה גרם אכלת מכל דבר?
רשמתי כבר אחי שכחתי להוסיף בתפריט טחינה 3 כפות 2 כוסות תה ירוק ואני עוד משתמש בשורף שומנים שזה נראלי די חארטה

מה??

כן בטוח 100% ששקלתי 95 אבל לא מאותו מכשיר ותאנאים חודש אחד מהחודשיים בכלל לא היה לי תפריט

עדיין לא נראה הגיוני מגיב לא מגיב זה עדיין לא הגיוני

רשמתי כבר אחי שכחתי להוסיף בתפריט טחינה 3 כפות 2 כוסות תה ירוק ואני עוד משתמש בשורף שומנים שזה נראלי די חארטה

לא אפשרי לרדת ב15% ולרדת רק ב2 קילו.

• פותח/ת השרשור
ולכן נשאל שוב את אותן שאלות.
האם התנאים שבהן נשקלת זהים?השעה?בטן ריקה?אחרי קקי פיפי?
באותו משקל?
לא אחי כבר אמתי את זה! חודש ראשון לא היה לי תפריט אכלתי מה שבאלי חודש שני תפריט מסודר לא אותו מכשיר לא כלום

לא אחי כבר אמתי את זה! חודש ראשון לא היה לי תפריט אכלתי מה שבאלי חודש שני תפריט מסודר לא אותו מכשיר לא כלום

אני מציע לך להירגע עם התגובה,כפי שכבר אמרנו אתה לא מבין את השאלה.
אם אני אשקל אחרי שאכלתי קילו בשר אני אשקל אחרת ממה שהייתי שוקל על הבוקר על בטן ריקה.
עכשיו אני אסביר את זה בהכי פשוט שיש שלא תתבלבל שוב.
נשקלים ביום אחד קבוע בשבוע,בבוקר אחרי שאתה מחרבן משתין על בטן ריקה,לא אוכל או שותה.
עכשיו תקרא שוב את השאלות שלנו ותענה על כך.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך להירגע עם התגובה,כפי שכבר אמרנו אתה לא מבין את השאלה.
אם אני אשקל אחרי שאכלתי קילו בשר אני אשקל אחרת ממה שהייתי שוקל על הבוקר על בטן ריקה.
עכשיו אני אסביר את זה בהכי פשוט שיש שלא תתבלבל שוב.
נשקלים ביום אחד קבוע בשבוע,בבוקר אחרי שאתה מחרבן משתין על בטן ריקה,לא אוכל או שותה.
עכשיו תקרא שוב את השאלות שלנו ותענה על כך.
אוקיי למה להירגע מה אמרתי ? לא נשקלתי אחרחי קקי פיפי ביטן ריקה
אני יעשה את זה מחר בבוקר ונעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית