עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר עם חנות הביתהיי,אני מתאמן כבר קרוב ל4 חודשים רציני (מסה) והמליצו לי על לקחת קריאטין. הבנתי שזה עוזר לגדילה יותר טובה והעלאת משקלי עבודה,והבנתי שיש המון חברות שמוכרות קריאטין. איפה הכי כדאי לקנות? התקציב שלי הוא 100-150 שקל
ממש לא מומלץ. קריאטין הוא חומר זול ולא כדאי לחפש דילים ולחסוך כמה פרוטות במחיר סיכון אפשרי של כל מיני זיהומים שמצטרפים אליו בתהליך הייצור. הדרך הכי קלה לוודא את איכות המוצר היא לחפש את תג המותג Creapure, שנמצא בבדיקות מעבדה נקי ביותר.קריאטין מונוהידרייט זהה בכל חברה תמצא את ההכי זול ותקנה אותו
תודה על ההערה שכחתי מזה לגמריממש לא מומלץ. קריאטין הוא חומר זול ולא כדאי לחפש דילים ולחסוך כמה פרוטות במחיר סיכון אפשרי של כל מיני זיהומים שמצטרפים אליו בתהליך הייצור. הדרך הכי קלה לוודא את איכות המוצר היא לחפש את תג המותג Creapure, שנמצא בבדיקות מעבדה נקי ביותר.
כמו כן, לחלק מכם כדאי לשים לב למשפט "the safety of creatine in children and adolescents has not been established" (מתוך מטא אנליזה שבדקה השפעות אפשריות על הכליות), אבל זה נכון לכל תוסף שהוא.
כן כפית מטבח ביום זה מינון סבבה.אני משתמש בייעוץ של ישראל בודי. הבחור שאיתו אני עובד אמר לי לקחת כפית מטבח בינונית ולערבב עם מים