הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מומלץ

• פותח/ת השרשור tom320
  • פורסם בתאריך

tom320

משתמש מתחיל
242
56
נק' מוניטין:
106
242
56
היי,אני מתאמן כבר קרוב ל4 חודשים רציני (מסה) והמליצו לי על לקחת קריאטין. הבנתי שזה עוזר לגדילה יותר טובה והעלאת משקלי עבודה,והבנתי שיש המון חברות שמוכרות קריאטין. איפה הכי כדאי לקנות? התקציב שלי הוא 100-150 שקל

היי,אני מתאמן כבר קרוב ל4 חודשים רציני (מסה) והמליצו לי על לקחת קריאטין. הבנתי שזה עוזר לגדילה יותר טובה והעלאת משקלי עבודה,והבנתי שיש המון חברות שמוכרות קריאטין. איפה הכי כדאי לקנות? התקציב שלי הוא 100-150 שקל
דבר עם חנות הבית
@AminoShop

עריכה:
אם לא הסתדרת, דבר איתי אני מוכר קריאטין דיימטייז 600 גרם ב80 שח (תוקף לעוד חצי שנה)

נערך לאחרונה:
קריאטין מונוהידרייט זהה בכל חברה תמצא את ההכי זול ותקנה אותו
ממש לא מומלץ. קריאטין הוא חומר זול ולא כדאי לחפש דילים ולחסוך כמה פרוטות במחיר סיכון אפשרי של כל מיני זיהומים שמצטרפים אליו בתהליך הייצור. הדרך הכי קלה לוודא את איכות המוצר היא לחפש את תג המותג Creapure, שנמצא בבדיקות מעבדה נקי ביותר.

כמו כן, לחלק מכם כדאי לשים לב למשפט "the safety of creatine in children and adolescents has not been established" (מתוך מטא אנליזה שבדקה השפעות אפשריות על הכליות), אבל זה נכון לכל תוסף שהוא.

ממש לא מומלץ. קריאטין הוא חומר זול ולא כדאי לחפש דילים ולחסוך כמה פרוטות במחיר סיכון אפשרי של כל מיני זיהומים שמצטרפים אליו בתהליך הייצור. הדרך הכי קלה לוודא את איכות המוצר היא לחפש את תג המותג Creapure, שנמצא בבדיקות מעבדה נקי ביותר.

כמו כן, לחלק מכם כדאי לשים לב למשפט "the safety of creatine in children and adolescents has not been established" (מתוך מטא אנליזה שבדקה השפעות אפשריות על הכליות), אבל זה נכון לכל תוסף שהוא.
תודה על ההערה שכחתי מזה לגמרי

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בייעוץ של ישראל בודי. הבחור שאיתו אני עובד אמר לי לקחת כפית מטבח בינונית ולערבב עם מים

• פותח/ת השרשור
בחנות שליד הבית שלי הוא אמר לי שהוא מוכר קריאטין רק בתמיסות. זה גם בסדר? או רק באבקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית