הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
מנגו הדוב בטיפול

מנגו הדוב בטיפול

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
RussianHotGirl הוסיף לוג חדש:

מנגו הדוב בטיפול - חותך במשקל לקראת תחרות.

אז ככה,
יוצא מנקודת הנחה שהרבה פה מכירים אותי אז בלי לחפור יותר מדי:

אני מנסה לחתוך משקל לעד 100 לתחרות ביולי 2015
החתיכה במשקל תתבצע במשך 12 שבועות.
מיום ראשון מתחיל carbnite ובהמשך גם IF של 8 ו-16 שעות.

התוכנית היא טקסס מת׳וד לסקוואט ודדליפט.
ואד קואן לבנץ׳ פרס.

נקודת הפתיחה היא 120 קילו מהיום (אחרי העמסה אחושרמוטה אבל תבליגו כי אני רוצה להתלהב מהקילוגרמים שירדו השבוע) .

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

בהצלחה בחיטוב דניאל! דרך אגב, מאיזה משקלים מתחיל את הטקסס בחיטוב? (נפח עצימות בסקוואט ודד) לגבי אד קואן בנץ לא מכיר:P:

If של 16 שעות? מטורףףף

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בחיטוב דניאל! דרך אגב, מאיזה משקלים מתחיל את הטקסס בחיטוב? (נפח עצימות בסקוואט ודד) לגבי אד קואן בנץ לא מכיר:P:

If של 16 שעות? מטורףףף
זה יהיה בהמשך ע״מ להקטין את צריכת הקלוריות בלי באמת לספור קלוריות

לגבי המשקלים תצטרך לחכות ולראות 😃

האמת, לידע כללי, ראיתי מחקר שאומר שאם אתה צם יותר משש שעות ביום רמות הgh יורדות (לא בלילה) אז לא כל כך תומך בif הזה אלא אם המחקר לא נכון לא שידוע לי חוץ מזה שלא לאכול 16 שעות זה קצת ממש קשה, במיוחד בשבילך שבטח התרגלת לאכול כמו BEAR במסה הזאת

• פותח/ת השרשור
עידכון לגבי התזונה 21/3/2015

היום צרכתי 27 גרם פחמימה
טיפה חלב בקפה, תוסף סיבים ופרוסת לחם אחת.

עידכון לגבי התזונה 21/3/2015

היום צרכתי 27 גרם פחמימה
טיפה חלב בקפה, תוסף סיבים ופרוסת לחם אחת.
אני חושב שאתה צריך לקרוא קצת על דל פחמימה. בעיקרון חיטוב דל פחמימה הוא בעל יתרונות רבים שמרגישים בהם רק באחוזי שומן נמוכים (12-15) ולפני זה אין טעם לאנוס את עצמך ועדיף לעשות דיאטה רגילה בגרעון שלילי.
אני לא יודע אם מותר לי לשים פה את המאמר שממנו הוצאתי את זה כרפרנס (הוא מאתר מתחרה) כי בKILOGRAM אין מאמר שמדבר ישירות על דיאטה דלת פחמימות אלה יש רק מאמרים שקשורים לUD2 ולפרוטוקלים של לייל מקדונלד אבל אם תחפש בגוגל "Carb Cycling על מה ולמה" תמצא מאמר ממש טוב שמסביר על זה ולמה בדיוק הורדת הפחמימות לרמת ה20~ תועיל בעיקר למי שכבר נמצא באחוז שומן יחסית נמוך.
מצטער על החפירה מקווה שתיעזר במה שרשמתי 🙃

אני חושב שאתה צריך לקרוא קצת על דל פחמימה. בעיקרון חיטוב דל פחמימה הוא בעל יתרונות רבים שמרגישים בהם רק באחוזי שומן נמוכים (12-15) ולפני זה אין טעם לאנוס את עצמך ועדיף לעשות דיאטה רגילה בגרעון שלילי.
אני לא יודע אם מותר לי לשים פה את המאמר שממנו הוצאתי את זה כרפרנס (הוא מאתר מתחרה) כי בKILOGRAM אין מאמר שמדבר ישירות על דיאטה דלת פחמימות אלה יש רק מאמרים שקשורים לUD2 ולפרוטוקלים של לייל מקדונלד אבל אם תחפש בגוגל "Carb Cycling על מה ולמה" תמצא מאמר ממש טוב שמסביר על זה ולמה בדיוק הורדת הפחמימות לרמת ה20~ תועיל בעיקר למי שכבר נמצא באחוז שומן יחסית נמוך.
מצטער על החפירה מקווה שתיעזר במה שרשמתי 🙃
הוא לא עושה דל פחמימה , הוא עושה קארבניט.
תקרא על זה זה משהו אחר מדל.

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית