עוד סט? חוץ מזה אומרים שכדאי לרדת ל5*4 רק אם הנפח קשה מדי והוא דיי קליל אצלךאני לא רואה איך 5x5 יענה על הצרכים שלי יותר מ4x5 (חוץ מזה שזה מספר נורא יפה )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד סט? חוץ מזה אומרים שכדאי לרדת ל5*4 רק אם הנפח קשה מדי והוא דיי קליל אצלךאני לא רואה איך 5x5 יענה על הצרכים שלי יותר מ4x5 (חוץ מזה שזה מספר נורא יפה )
אני מסתכל על זה כ״השלמת נפח״ כחלק מאיך שהתיכנון ילך בעצימותעוד סט? חוץ מזה אומרים שכדאי לרדת ל5*4 רק אם הנפח קשה מדי והוא דיי קליל אצלך
בנץ׳ באחיזה רחבה ללא עצירה 2x10x70kg
בנץ׳ באחיזה צרה עם עצירה 2x8x60kg
בנץ׳ בשיפוע עליון עם עצירה 2x8x47.5kg
מתח - בינוני3חזרות, רחב4חזרות, הפוכה5חזרות .
החלטתי השבוע ושבוע הבא לעשות בצר ובשיפוע עליון 8 חזרות ואז להמשיך כרגיל.
בגלל התחרות, ה-20 גרם פחמימה, התצורה של האימון והנפח הגבוה אני מעדיף לשחק על בטוח ולא ללכת על מספר דו ספרתי של חזרות בתרגילי עזר.
היה קליל ביותר.
תודה, עוד יומיים וחצי נגמר השבוע הראשוןאם תצליח לשרוד את האימונים האלה והתזונה הזאת במשך החיטוב אני הולך לסגוד לך כל החיים! איזה כוח רצון צריך בשביל לאכול שבוע רצוף 20 גרם פחמימה על 115 קילו!! באמת מרשים!!
מה המשקל גוף עכשיו? כמה נוזלים הורדת מאז התחרות?תודה, עוד יומיים וחצי נגמר השבוע הראשון
ואז נשארו עוד 11 שבועות 😃
נחכה לשקילה, בוא נגיד שהרבה וגם ויזואלית. (המצב לא כזה גרוע כמו שאני וחברי הפורום חשבנו 😃)מה המשקל גוף עכשיו? כמה נוזלים הורדת מאז התחרות?
אני מבקש בלי ספאם בלוג, פעם אחרונה.התפרקנו ליאור, התפרקנו
סקוואט 8x120kg
דדליפט מהגבהה של 3.5 אינץ׳ 6x145kg
לקח 00:21 דקות
מאוד מאוכזב מזמן האימון, לקחתי הרבה יותר מדי זמן בין הסטים.
מסכים עם הדעה, ממליץ להירשם לחדר כושר שלא עשוי מחלודה ולהתחיל SS, יש בסיס טובמנגו התחלת כבר להתאמן ?
התכוונתי אם הוא התחיל את התוכנית או שהוא בשבוע זנותמסכים עם הדעה, ממליץ להירשם לחדר כושר שלא עשוי מחלודה ולהתחיל SS, יש בסיס טוב
כן, מרגיש טוב.מנגו התחלת כבר להתאמן ?
רק פחמימה, אני פשוט אוכל מה שיש ו80 מ״ל חלב לא יהרגו אותי.אם אתה כבר דל פחמימה,הייתי מחליף את החלב בשמנת 38%.
אתה סופר גם קל' או רק פחמימה ?
מסכים עם הדעה, ממליץ להירשם לחדר כושר שלא עשוי מחלודה ולהתחיל SS, יש בסיס טוב
מצטער, שכחתי 😭ביקשתי ללא הטרלות בלוג שלי, אם אתה רוצה להטריל לך ללוג של אליק ותתייג אותי.
שומר על אלמנט ההפתעה 😃נכון, סתם הצעתי. בכל מקרה,תעלה גם פרונט כשאתה מעדכן מ.ג.