עדיף בלי סקוואט וכאלה כי אני מצליח ...https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/ איזה מה FBW לקחת להתחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הוא רוצה איושר רפואי ויקח לי לפחות שבוע לעשות את זה . ואני רוצה ללכת היום למכון אז ..למה אתה שואל אותנו אם אתה בייעוץ אישי? הם לא אמורים לבנות לך תוכנית?
כן אני אעשה את זה .. ולמה אתה הראשונה ולא את השנייה או השלישית :?קח את הראשונה, אם אתה לא רוצה לעשות סקוואט תעשה לג פרס. ותשיג אישור רפואי כמה שיותר מהר.
אל תכנס לקטנות, שלושת התוכניות הן בסדר אין מה להתחיל ולהתלבט יותר מדי, בחרתי את הראשונה כי אתה אמרת שאתה לא אוהב תרגילים מורכבים והיא הכי מצומצמת בהם.כן אני אעשה את זה .. ולמה אתה הראשונה ולא את השנייה או השלישית :?
תודה 😃)
סבבה וההתקדמות איתה תיהיה טובה כן ? יחסית .. אני אעשה אותה חודש עד שאני אתרגל למכון ואז אחליף?אל תכנס לקטנות, שלושת התוכניות הן בסדר אין מה להתחיל ולהתלבט יותר מדי, בחרתי את הראשונה כי אתה אמרת שאתה לא אוהב תרגילים מורכבים והיא הכי מצומצמת בהם.
תשיג אישור רפואי ותבקש שהייעוץ האישי יבנו לך תוכנית. חבל שתשלם להם כסף ולא תתן להם לעבוד. תעבוד בתוכנית הזאת רק עד שהאישור הרפואי יהיה מוכן.סבבה וההתקדמות איתה תיהיה טובה כן ? יחסית .. אני אעשה אותה חודש עד שאני אתרגל למכון ואז אחליף?
כן בדיוק , זה מה שהתכוננתי ..תשיג אישור רפואי ותבקש שהייעוץ האישי יבנו לך תוכנית. חבל שתשלם להם כסף ולא תתן להם לעבוד. תעבוד בתוכנית הזאת רק עד שהאישור הרפואי יהיה מוכן.
אתה הולך לעשות את התוכנית הזאת שבוע-שבועיים לא? תעשה מה שנוח לך תכין את עצמך למה שהייעוץ האישי יעשה לך לא צריך לדאוג עכשיו לבנות "תוכנית אולטימטיבית" כשאתה צריך אותה רק לתקופה ממש קצרה.כן בדיוק , זה מה שהתכוננתי ..
ותגיד ברגליים אוכל לעשות לחיצת רגליים כזאת .. ששוכבים נראלי זה כפיפת ברך במכונה
טוב אז אעשה היום את הכפיפת רגלייםאתה הולך לעשות את התוכנית הזאת שבוע-שבועיים לא? תעשה מה שנוח לך תכין את עצמך למה שהייעוץ האישי יעשה לך לא צריך לדאוג עכשיו לבנות "תוכנית אולטימטיבית" כשאתה צריך אותה רק לתקופה ממש קצרה.