הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה לקחת למתחיל במסה

קח את הראשונה, אם אתה לא רוצה לעשות סקוואט תעשה לג פרס. ותשיג אישור רפואי כמה שיותר מהר.

כן אני אעשה את זה .. ולמה אתה הראשונה ולא את השנייה או השלישית :?
תודה 😃)
אל תכנס לקטנות, שלושת התוכניות הן בסדר אין מה להתחיל ולהתלבט יותר מדי, בחרתי את הראשונה כי אתה אמרת שאתה לא אוהב תרגילים מורכבים והיא הכי מצומצמת בהם.

• פותח/ת השרשור
אל תכנס לקטנות, שלושת התוכניות הן בסדר אין מה להתחיל ולהתלבט יותר מדי, בחרתי את הראשונה כי אתה אמרת שאתה לא אוהב תרגילים מורכבים והיא הכי מצומצמת בהם.
סבבה וההתקדמות איתה תיהיה טובה כן ? יחסית .. אני אעשה אותה חודש עד שאני אתרגל למכון ואז אחליף?

סבבה וההתקדמות איתה תיהיה טובה כן ? יחסית .. אני אעשה אותה חודש עד שאני אתרגל למכון ואז אחליף?
תשיג אישור רפואי ותבקש שהייעוץ האישי יבנו לך תוכנית. חבל שתשלם להם כסף ולא תתן להם לעבוד. תעבוד בתוכנית הזאת רק עד שהאישור הרפואי יהיה מוכן.

• פותח/ת השרשור
תשיג אישור רפואי ותבקש שהייעוץ האישי יבנו לך תוכנית. חבל שתשלם להם כסף ולא תתן להם לעבוד. תעבוד בתוכנית הזאת רק עד שהאישור הרפואי יהיה מוכן.
כן בדיוק , זה מה שהתכוננתי ..
ותגיד ברגליים אוכל לעשות לחיצת רגליים כזאת .. ששוכבים נראלי זה כפיפת ברך במכונה

כן בדיוק , זה מה שהתכוננתי ..
ותגיד ברגליים אוכל לעשות לחיצת רגליים כזאת .. ששוכבים נראלי זה כפיפת ברך במכונה
אתה הולך לעשות את התוכנית הזאת שבוע-שבועיים לא? תעשה מה שנוח לך תכין את עצמך למה שהייעוץ האישי יעשה לך לא צריך לדאוג עכשיו לבנות "תוכנית אולטימטיבית" כשאתה צריך אותה רק לתקופה ממש קצרה.

• פותח/ת השרשור
אתה הולך לעשות את התוכנית הזאת שבוע-שבועיים לא? תעשה מה שנוח לך תכין את עצמך למה שהייעוץ האישי יעשה לך לא צריך לדאוג עכשיו לבנות "תוכנית אולטימטיבית" כשאתה צריך אותה רק לתקופה ממש קצרה.
טוב אז אעשה היום את הכפיפת רגליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית