עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה.. אני יודע שכדורסל פחות אנאבולי ממנוחה בגלל זה שאלתי.. כי אני לא בטוח שאני אצליח להתאושש כמו שהייתי עם מנוחהתתחיל להתאמן ותקווה שיהיה בסדר. אני יכול להגיד לך שהכדורסל יפריע לך להתאוששות. לא יודע עד כמה זה ישפיע על האימונים שלך בשלב הזה ואף אחד פה לא יכול לדעת את העתיד. אז פשוט תתאמן וזהו
אתה לא אמור לעלות 5 קילו סקוואט כל חודש, אתה אמור לעלות בהתחלה 5 קילו כל אימון, ואחר כך 2.5 כל אימון (לדעתי במיוחד שאתה משלב את זה עם הכדורסל תתחיל ישר מהתקדמות של 2.5 כל אימון ולא 5, בכל תרגיל).ז"א אם אני אמור להעלאות 5 קילו סקוואט כל חודש
כל אימון התכוונתי חחחחחחחחחחחחחחחחחזה יפריע, עד כמה כמו שTANK אמר קשה לדעת.
אתה לא אמור לעלות 5 קילו סקוואט כל חודש, אתה אמור לעלות בהתחלה 5 קילו כל אימון, ואחר כך 2.5 כל אימון (לדעתי במיוחד שאתה משלב את זה עם הכדורסל תתחיל ישר מהתקדמות של 2.5 כל אימון ולא 5, בכל תרגיל).
אה ואיך אפשר להתקדם ב2.5 קילו כל אימון? הפלטה הכי נמוכה היא 2.5, לא? מה בצד אחד יהיה יותר מהשני?זה יפריע, עד כמה כמו שTANK אמר קשה לדעת.
אתה לא אמור לעלות 5 קילו סקוואט כל חודש, אתה אמור לעלות בהתחלה 5 קילו כל אימון, ואחר כך 2.5 כל אימון (לדעתי במיוחד שאתה משלב את זה עם הכדורסל תתחיל ישר מהתקדמות של 2.5 כל אימון ולא 5, בכל תרגיל).
הפלטה הכי קטנה זה 1.25, ככה זה לפחות בכל מכון שראיתי ושמעתי עליואה ואיך אפשר להתקדם ב2.5 קילו כל אימון? הפלטה הכי נמוכה היא 2.5, לא? מה בצד אחד יהיה יותר מהשני?
אה, טוב לדעת 😃הפלטה הכי קטנה זה 1.25, ככה זה לפחות בכל מכון שראיתי ושמעתי עליו
ולא, אל תשים בצד אחד יותר מהשני 😃
אתה פותח את אותו הנושא כל הזמן.אני בחודש הקרוב מתחיל SS עם כדורסל..
השאלה שלי איך הכדורסל ישפיע על ההתקדמות? ז"א אם אני אמור להעלאות 5 קילו סקוואט כל חודש, בגלל הכדורסל להעלות פחות? או שזה אותו הדבר?
(אני עושה את הSS לחודש וחצי-חודשיים עד שזה יפריע לי בכדורסל)
ו..?אתה פותח את אותו הנושא כל הזמן.
אני מעריך את זה שאתה רוצה לעזור לאנשים ומשקיע בתשובות, כל הכבוד.ו..?
זה לא שאתה מנהל או משהו שיכול לעשות עם זה משהו.
אה
רגע..
בכל מקרה, כאחד שהתנסה עם SS ( והשתמש בה כמו אידיוט ) ביחד עם עוד אימון, אני חייב להזהיר אותך שלא תתלהב להעלות יותר מדי מהר את המשקלים, ושתיזהר, הכי חשוב זה להיזהר, לנוח מספיק, לישון מספיק, לאכול מספיק, כל מה שדרוש כדי לתאושש באופן מספק עד לאימון הבא.
SS לדעתי לפחות, להבדיל מכל התוכניות כוח האחרות היא תוכנית תובענית שתביא לך את המקסימום התקדמות ביחס לסיכון.
ואני אסביר, כשאתה בא ל SS אתה יחסית מתאמן מתחיל, אין לך יותר מדי התנסות עם הטכניקה ואתה יותר חשוף לאפשרויות להיפצע, אז נכון, ההתקדמות מטורפת, אבל מצד שני אתה הרבה יותר גלוי לפציעות, ובגלל זה חייבים להיזהר.
אבל מצד שני, מתאמן מתקדם יחסית, שנמצא בליניארית ( המתקדמת ) לדוגמא, הוא יודע כבר את הטכניקה, מכיר את הגוף שלו ומכיר את האימון שלו, הוא יודע מה הוא עושה ואיך להיזהר כמו שצריך, ולמרות שההתקדמות איטית, הוא הרבה פחות גלוי לפציעות ביחס ל SS.
אבל אל תבין אותי לא נכון, אני לא אומר לך שלא תלך על ה SS, אלא אומר לך שתשתמש בה באופן חכם ( ולא כמו אידיוט כמוני ).
עדיף שתקטין את ההתקדמות ותהיה בה יותר זמן מאשר שתיפצע ותהרוס לעצמך מעכשיו ( כמו שלי קרה ).
בכל מקרה, חפרתי מספיק, תתקדם לאט ותתקדם בטוח, אתה מרגיש שאתה לא מסוגל,תבדוק את עצמך, אוכל מספיק? ישן מספיק?, אם הכל בסדר, תחתוך את ההתקדמות, עדיין לא מסוגל, ריסט, שוב לא מסוגל, זה הזמן להחליף תוכנית ( תלוי במה נתקעת ).
ו..?
זה לא שאתה מנהל או משהו שיכול לעשות עם זה משהו.
אה
רגע..
בכל מקרה, כאחד שהתנסה עם SS ( והשתמש בה כמו אידיוט ) ביחד עם עוד אימון, אני חייב להזהיר אותך שלא תתלהב להעלות יותר מדי מהר את המשקלים, ושתיזהר, הכי חשוב זה להיזהר, לנוח מספיק, לישון מספיק, לאכול מספיק, כל מה שדרוש כדי לתאושש באופן מספק עד לאימון הבא.
SS לדעתי לפחות, להבדיל מכל התוכניות כוח האחרות היא תוכנית תובענית שתביא לך את המקסימום התקדמות ביחס לסיכון.
ואני אסביר, כשאתה בא ל SS אתה יחסית מתאמן מתחיל, אין לך יותר מדי התנסות עם הטכניקה ואתה יותר חשוף לאפשרויות להיפצע, אז נכון, ההתקדמות מטורפת, אבל מצד שני אתה הרבה יותר גלוי לפציעות, ובגלל זה חייבים להיזהר.
אבל מצד שני, מתאמן מתקדם יחסית, שנמצא בליניארית ( המתקדמת ) לדוגמא, הוא יודע כבר את הטכניקה, מכיר את הגוף שלו ומכיר את האימון שלו, הוא יודע מה הוא עושה ואיך להיזהר כמו שצריך, ולמרות שההתקדמות איטית, הוא הרבה פחות גלוי לפציעות ביחס ל SS.
אבל אל תבין אותי לא נכון, אני לא אומר לך שלא תלך על ה SS, אלא אומר לך שתשתמש בה באופן חכם ( ולא כמו אידיוט כמוני ).
עדיף שתקטין את ההתקדמות ותהיה בה יותר זמן מאשר שתיפצע ותהרוס לעצמך מעכשיו ( כמו שלי קרה ).
בכל מקרה, חפרתי מספיק, תתקדם לאט ותתקדם בטוח, אתה מרגיש שאתה לא מסוגל,תבדוק את עצמך, אוכל מספיק? ישן מספיק?, אם הכל בסדר, תחתוך את ההתקדמות, עדיין לא מסוגל, ריסט, שוב לא מסוגל, זה הזמן להחליף תוכנית ( תלוי במה נתקעת ).
15 הכוונה 5X3 נכון?אשמח לשמוע איזה עוד אימון שהיה לך כל כך טראומתי שאתה אומר לו לא להתלהב להעלות יותר מדי...
הצליח 15 חזרות?מעלה אימון הבא.
כזה פשוט.
כן15 הכוונה 5X3 נכון?
זאת רק דרך לפלפל מעט את התשובה בקמצוץ הומור שאין לי.אני מעריך את זה שאתה רוצה לעזור לאנשים ומשקיע בתשובות, כל הכבוד.
אבל בחייאת.. כבר לא מצחיק הקטע של הסמכות.
חבל שבסוף תקבל באן.
כן, כי אני יכול.
😉
איזה אימון אתה מעדיף, האימון שמתחתי את ההמסטרינגס או את האימון שעשיתי שטות מוחלטת שדפקה לי את הגב ושמאז ועד היום אני פצוע ?אשמח לשמוע איזה עוד אימון שהיה לך כל כך טראומתי שאתה אומר לו לא להתלהב להעלות יותר מדי...
הצליח 15 חזרות?מעלה אימון הבא.
כזה פשוט.
קיבלת עריכה במקום באן, רק בגלל שאתה באמת משתדל לעזור 😃זאת רק דרך לפלפל מעט את התשובה בקמצוץ הומור שאין לי.
ובנוסף, סיכמנו כבר שאני אידיוט, מתפרק, פאשיסט וקרצייה, אבל את סעיף הקרצייה צריך מעט להדגיש כיוון שהוא נבלע בסעיף האידיוט.
נ.ב. אני צריך להיגמל מ נ.ב. או לפחות להגביל אותו, אני יותר מדי מננ.ב.ט ( תקרא בתור מננבט, ניקוד כמו של מנגב ).
נ.ב. אחרון, תודה על הערכה, למרות שהייתי רוצה שהיא תתבטא באופן ירוק יותר ( אהמ. רמז* ).
זאת רק דרך לפלפל מעט את התשובה בקמצוץ הומור שאין לי.
ובנוסף, סיכמנו כבר שאני אידיוט, מתפרק, פאשיסט וקרצייה, אבל את סעיף הקרצייה צריך מעט להדגיש כיוון שהוא נבלע בסעיף האידיוט.
נ.ב. אני צריך להיגמל מ נ.ב. או לפחות להגביל אותו, אני יותר מדי מננ.ב.ט ( תקרא בתור מננבט, ניקוד כמו של מנגב ).
נ.ב. אחרון, תודה על הערכה, למרות שהייתי רוצה שהיא תתבטא באופן ירוק יותר ( אהמ. רמז* ).
איזה אימון אתה מעדיף, האימון שמתחתי את ההמסטרינגס או את האימון שעשיתי שטות מוחלטת שדפקה לי את הגב ושמאז ועד היום אני פצוע ?
לא אמרתי לו שלא יעלה מאימון לאימון, אלא שלא *ואני מצטט את מילותיו של מורן* יקפוץ מעל הפופיק.
הצליח לסיים בלי כשל, שיעלה אימון הבא, אבל שלא יעלה 10 קילו אלא שיעלה 5, עדיף התקדמות איטית ובטוחה מאשר להיות חמור קופץ בראש ( מתאר אותי פחות או יותר ) ולהיפצע.
מצחיק אותי שאנשים משתמשים בעזרה שלי, כי שמתי לב שמהרגע שנכנסתי לכל מה שקשור לתזונה, אימונים וכו, רק בחודש-חודשיים האחרונים בערך ( התקופה שנכנסתי לפה לפורום וש FXP הפסיק להיות מרכז העניינים והספאמים שלי ) התחלתי לדעת משהו.קיבלת עריכה במקום באן, רק בגלל שאתה באמת משתדל לעזור 😃
שמור נא על תרבות דיון טובה בין כותלי הפורום בבקשה.
תודה
לא צחקתי..והאמת, מצחיק אותי שאנשים משתמשים בעזרה שלי, כי שמתי לב שמהרגע שנכנסתי לכל מה שקשור לתזונה, אימונים וכו, רק בחודש-חודשיים האחרונים בערך ( התקופה שנכנסתי לפה לפורום וש FXP הפסיק להיות מרכז העניינים והספאמים שלי ) התחלתי לדעת משהו.
בוא רק נגיד שאם לא פורום LBS ופורטל קילוגרם, הייתי בטוח ( כנראה עד סוף החיים ) ש SS זאת תוכנית לכוח בלבד שלא תביא לך שום תוצאות ושתעשה אותך רק שמן וחזק ( על סעיף אחד אצלי אין וויכוח, אני חלש, את הסעיף השני אני מנסה למחוק ).
בטן שלא הייתי יודע מה זה קורטה, סמולוב, ליניארית, טקסס וכו וכו.
1.מדובר פה על לשלב את הSS עם תחום ספורט נוסף שכולל אירובי,מה שאתה מתאר לא מדבר על כך בכלל.
2.אף אחד לא אמר לו לקפוץ ב10,מעטים האנשים שאני מכיר שקפצו ב10 ושלא התחילו ממוט ריק.
3.בSS מומלץ לתרגל טכניקה מושלמת(הכי קרוב שאפשר לכך) במהלך העלייה במשקלים כדי שמקרים כמו שלך לא יקרו.
4.מתחת המסטרינג וזה נחשב אימון קשה/רע?לא אגיב על הסעיף הזה.
OK THEN..לא צחקתי..
פעם אחרונה שאני עורך.
יש מקום לצחוקים ושטויות, אבל לפעמים צריכים לדעת להיות גם רציניים.
בפורום של הטרלות ודאחקות, בכיף 😃
גם בלוג.