• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני בחודש הקרוב מתחיל SS עם כדורסל..
השאלה שלי איך הכדורסל ישפיע על ההתקדמות? ז"א אם אני אמור להעלאות 5 קילו סקוואט כל חודש, בגלל הכדורסל להעלות פחות? או שזה אותו הדבר?
(אני עושה את הSS לחודש וחצי-חודשיים עד שזה יפריע לי בכדורסל)

1. התחום שאני עוסק בו חוץ מהמכון כולל אירובי וכוח ביחד, שלא לדבר על הקושי היותר גדול של לספוג מכות, להיות עם סימנים כחולים בגוף, שיכאב לך בנקודות מסויימות ולא סתם תפיסה ולשלב עם זה תוכנית כוח תובענית כמו SS.
2. התוכנית אומרת שבסקוואט ובדדליפט מעלים כהתחלה 5-10 קילו מאימון לאימון, ויש נטייה להרבה ( בעיקר לילדים ) לחשוב שאפשר להעלות כל אימון כמה שיותר בלי שיהיו לזה תןצאות, וזה מה שקרה לי, עשיתי שטות ועכשיו אני משלם עליה.
3. ברור לי, אבל כמו שאמרת, אף אחד לא יכול להגיע לטכניקה מושלמת, ובגלל זה חייבים להיזהר ולבדוק את הטכניקה שלך, כיוון שאם היא על גבול המספקת, עדיף לחכות עוד אימון עם אותו משקל או להעלות פחות משקל לאימון הבא ולשמור שהטכניקה כמו שצריך כדי לא להגיע למצב כמו שלי ( המצב שלי לא היה בדיוק ככה אלא מצב טמטום אחר ).
4. אני לא מדבר על מתיחה של אוי אני תפוס איזה באסה, אני מדבר על מצב של שבוע לא מסוגל כמעט ללכת, בטח שלא לשבור מקביל, בקושי לרדת לרבע סקוואט עם כאבים מטורפים.

OK THEN..
הלכתי לפרסם עדכון לוג על כאבי האידיוטיים.

לספוג מכות במהלך SS גם אני ספגתי,עדיין התקדמתי בזמן המועט שהייתי בה...
2.מדובר על התכנית ולא על שטויות שילדים עושים,פותח הנושא חפר לגבי מידע על הנושא ואני מצדיע לו על כך.
3.אתה מתקן את הטכניקה במהלך העלאת משקלים,טכניקה טובה ב60 קילו כי קל והבעיות יתגלו ב100 לדוגמה.

לספוג מכות במהלך SS גם אני ספגתי,עדיין התקדמתי בזמן המועט שהייתי בה...
2.מדובר על התכנית ולא על שטויות שילדים עושים,פותח הנושא חפר לגבי מידע על הנושא ואני מצדיע לו על כך.
3.אתה מתקן את הטכניקה במהלך העלאת משקלים,טכניקה טובה ב60 קילו כי קל והבעיות יתגלו ב100 לדוגמה.
לספוג מכות בקצב של 3 פעמים בשבוע כשאתה בהכנה למבחן חגורה, והמכות זה לא מכות עם ערסים בשכונה אלא מכות עם אנשים שיודעים להכות?
לא נראלי, ואם כן אז שאפו.
2. נתתי לו טיפים אישיים שלי מהתנסות עם התוכנית, אני עשיתי שטויות ועכשיו אני משלם על כך ובגלל זה אני מזהיר אותו שלא יעשה גם שטויות.
3. ברור שהבעיות מתגלות ב 100, אבל אם אתה על 80 לדוגמא והטכניקה שלך על גבול המספקת וכמעט פוצעת אותך, משהו לא טוב, וסתם להעלות משקל לא יתן לך כלום חוץ מסיכון ענק לפציעה.

לספוג מכות בקצב של 3 פעמים בשבוע כשאתה בהכנה למבחן חגורה, והמכות זה לא מכות עם ערסים בשכונה אלא מכות עם אנשים שיודעים להכות?
לא נראלי, ואם כן אז שאפו.
2. נתתי לו טיפים אישיים שלי מהתנסות עם התוכנית, אני עשיתי שטויות ועכשיו אני משלם על כך ובגלל זה אני מזהיר אותו שלא יעשה גם שטויות.
3. ברור שהבעיות מתגלות ב 100, אבל אם אתה על 80 לדוגמא והטכניקה שלך על גבול המספקת וכמעט פוצעת אותך, משהו לא טוב, וסתם להעלות משקל לא יתן לך כלום חוץ מסיכון ענק לפציעה.

בממוצע?4 פעמים בשבוע באימונים לקבל מכות וספארינג,עדיין אפשרי להתקדם ברמה הנמוכה במשקלי עבודה.
הוא מוזמן להעלות סרטוני טכניקה ולהקשיב לתיקוני טכניקה.
בכל מקרה זה עכשיו סתם דיבורי סרק,ניפגש בנושא הבא שהוא יפתח על SS כהרגלו.

• פותח/ת השרשור
בממוצע?4 פעמים בשבוע באימונים לקבל מכות וספארינג,עדיין אפשרי להתקדם ברמה הנמוכה במשקלי עבודה.
או כשאני אפתח את הלוג 🤯😵‍💫🥊

אם ככה אז כל הכבוד, לי אישית זה היה קשה גם בגלל שטויות שעשיתי ב SS עצמה, אבל נסיים את הדיון בכל שנאחל לו שיתקדם ויצליח.

אה בהרקולס באמת אין 1.25,מכון מזעזע. המוטות עקומים,המתאמנים שמנים עם זקן @nlr666
הקנאה 🤬
כן אה חרא של מכון, ציוד על הפנים, פשוט גועל נפש.
וגם המתאמנים, בטטות, התקבצות בטטות.
יש לך מכון לא פחות טוב מזה במרחק של כמה ק"מ.
תפסיק לקנא ובוא להתאמן 🤣
הוא מחפש תירוצים כדי להתבכיין עד כמה שאפשר.

הוא מחפש תירוצים כדי להתבכיין עד כמה שאפשר.
אחי, אפשר לעשות עלינו סדרה הבכיין והאידיוט
אגב,אני אשכרה יכול להעלות קילו לאימון זה ממש כמו פלטות של 0.5 רק שיש לנו עשיריות של 9.5 😣
יש לך מכון לא פחות טוב מזה במרחק של כמה ק"מ.
תפסיק לקנא ובוא להתאמן 🤣
I hate you.

אחי, אפשר לעשות עלינו סדרה הבכיין והאידיוט
אגב,אני אשכרה יכול להעלות קילו לאימון זה ממש כמו פלטות של 0.5 רק שיש לנו עשיריות של 9.5 😣

I hate you.
הבעיה היא שאני גם בכיין.
אה ופאשיסט.
ולפי מורן גם קרציה.
ואתה רק בכיין, ככה שזה 4 כנגד 1.
BEAT THAT.
אגב, אתה ילד קקה.

@GoldEagle אני ממליץ לך לדעת להבחין מתי גבול הטעם הטוב עובר ואתה מגזים.
מטרת הפורום היא למידה ושאלת שאלות ויש מקום להטרלות בפורום אוף טופיק או מדי פעם במקומות אחרים אבל אתה לקחת על תפקידך לעשות זאת בכל מקום שמורן מגיב.

אה בהרקולס באמת אין 1.25,מכון מזעזע. המוטות עקומים,המתאמנים שמנים עם זקן @nlr666
הקנאה 🤬
דווקא יש 1.25 ויותר מזה,קנינו כמה חבר'ה מיקרו פלטות
ככה שיש:0.25,0.50,075,1.00 אז תחזור למחילה שלך יא דרעק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית