עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה שיש בו מעט מדי קלוריות(גרעון גבוה מדי) ומעט מדי שומן(שאחראי לכל ההורמונים שמתרחשים בגוף שלך בערך)- אלו 2 הטעויות הנפוצות ביותר.
המלצות:
- כדאי להוסיף יותר שמן זית ו/או אגוז כלשהו(מקדמיה, מלך, קשיו, פקאן) ו/או ירקות שמנים(אבוקדו/זיתים/עוד טחינה), עוד 20-30 גרם שומן יעלו לך את הספירה לעוד 180-270 קלוריות שרצויים לך.
אתה רגיל להיות בדל פחמימה? כי אם לא כדאי לרדת בהדרגה ולא פתאום מ250 גר' לקפוץ ל58 בפעם הראשונה בחיים
אם היית על 100 אתה יכול לרדת גם ל60 אין עם זה בעיה.
בעיה נוספת שכדאי שתשים לב אליה היא שאין לך ירקות ופירות או בשר, משמע אין הרבה ויטמינים פרט לביצים ולשאר השומן(שמביא בעיקר מינרלים), הייתי ממליץ לתסף במולטי ויטמין או לפחות במגנזיום+ויטמין D
ירקות אני אוכל זה לא רשום
חזה עוף לא נחשב?
אז כמה ירקות בערך ביוםתשים לב לא להגזים בירקות כי חלק יכולים להקפיץ את הספירת פחמימה.
בקשר לחזה עוף, אין בו ויטמינים כמו בבשר אדום
1500 אמור להיות בסדר.
בקשר לירקות, אני בדרך כלל אומר שלפחות 4 ירקות גדולים מצבעים שונים(לדוג' גזר, גמבה צהובה, מלפפון גדול ועגבניה), שים לב שהם גם מוסיפים קלוריות
אישית אני תמיד ממליץ על מולטי
כמה לקחת מה? כדורי מולטי ויטמין? זה תלוי במולטי שלך פשוט תיקח את המנה היומית לפי החברה שאתה קונה
קניתי multi care
הוא סבבה?
גמבה גמבה, הייתי אוכל בשפע עד שגיליתי שיחידה גדולה שווה ערך ל6 גרם פחמימה
(כמובן שבתחילת החיטוב אני לא חושב שזה כזה הכריחי להחשיב אותם)[/QUOT
אחי אני מבסוט ירדתי 4 קילו בשבוע וחצי
אל תשכח שבתחילת החיטוב אתה מוריד בעיקר נוזלים, הקצב האופטימלי להורדת משקל הוא בין
0.5-1 קילו בשבוע. חכה שתתייצב בקצב ההורדה ואז נראה כמה אתה מוריד בשבוע.
אל תשכח להשקל בבוקר (אחרי שאתה קם ומשתין).
בסופו של דבר אתה רואה את התוצאות על הגוף שלך,אתה מוריד משקל אבל מבחינה וויזואלית אתה גם צריך לראות
שהורדת אחוזי שומן.
חחחחחח בוא אני יגיד לך ככהאל תשכח שבתחילת החיטוב אתה מוריד בעיקר נוזלים, הקצב האופטימלי להורדת משקל הוא בין
0.5-1 קילו בשבוע. חכה שתתייצב בקצב ההורדה ואז נראה כמה אתה מוריד בשבוע.
אל תשכח להשקל בבוקר (אחרי שאתה קם ומשתין).
בסופו של דבר אתה רואה את התוצאות על הגוף שלך,אתה מוריד משקל אבל מבחינה וויזואלית אתה גם צריך לראות
שהורדת אחוזי שומן.
ברגע שתתחיל אתה תבין שלדוג׳ בארוחת צהריים, 300 גר׳ בשר/דג כלשהו זה לא מספיק אבל צריכים להסתדר עם זה.
את הלחם תעיף לגמרי, כעיקרון, גם את התפוח.
כל התפריט שלך צריך להתבסס על חלבון פי 2, וכל שאר הקלוריות משומן, את הפחמימה תכניס מהמקורות שומן וחלבון שאתה אוכל ( לדוג׳ פחמימה שיש בגביע קוטג׳ ), תוסיף ממש מעט ירקות, עדיפות לירוקים ( לדוג׳ חסה, כלום קלוריות, כלום פחמימה, ממש כמות מועטה ).
על זה צריך להתבסס התפריט שלך, על זה ועל קולה דיאט, אני צריך להשיג תבנית מתאימה ואז אכין קרטיבים מקולה דיאט כדי שיהיה לי נשנוש, המסטיקים זה בעייתי.