הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה?

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום אני נכנס לשבוע 9 בחיטוב והמטרה זה 12-10 אחוז שומן עכשיו אני נמצא על
100 גרם פחמימה
160 גרם חלבונים
60 גרם שומן
אני יורד כל שבוע קילו בערך אירובי 120 דקות בשבוע על דופק 135
עכשיו השאלה האם כדאי לי להמשיך ככה או לעשות חודש אחרון דל פחמימה??

אם אתה כבר נמצא על אזור ה13 אחוז דל פחמימה יכול לעזור לך. ממליץ לך לקרוא על זה מאמרים בפורטל כדי לדעת איך לעשות את זה כמו שצריך. הבסיס הוא להכניס 20-40 גרם פחמימה ביום ולעשות העמסה פעם בשבוע עד 10 יום וככל שיורדים יותר לכיוון ה10 אחוז שומן עושים יותר העמסות (פעם בשבוע אידיאלי כשאתה כבר ב11-12)

אם תאכל דל פחמימה אבל יש סיכוי שלא תוכל לשרוד 120 דקות אירובי בשבוע.

אני בערך עכשיו 15 אחוז שומן מה אתה ממליץ לי?
להמשיך רגיל בינתיים ולהתחיל דל פחמימה כשאתה רואה שאתה לא מצליח להוריד 2-3 קילו בחודש.
ממליץ לך לקרוא גם על זה
https://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/
זה לא בדיוק דל פחמימה אבל הUD2 יכול לעזור לרדת אחוזי שומן נמוכים בצורה טובה. אם יש לך שאלות אני לא יכול לענות על זה כי אני לצערי לא מבין בזה כמעט כלום.

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לעזור לי אני לא מבין מה לעשות בדיאטת דלת פחמימות ומה הקטע עם של העמסת פחמימות

ירדן, הקטע של העמסת פחמימות פעם בשבוע, כי זה יקל עליך בחיטוב ולא פחות חשוב היא שתוכל להתקדם בהורדת אחוזי שומן. עושים את העמסה פעם בשבוע, כדי שהגוף שלך לא יחשוב שהוא במצב של רעב, כאילו אתה נודד במדבר בלי אוכל כמו בסרטים, ואז הוא יאט את קצב החילוף חומרים בגוף ופתאום אתה תתקשה להוריד את האחוזי שומן. הרבה אנשים נוטים לקבל התקדמות חיובית ואז פתאום האטה רצינית. לכן, אני ממליץ לך לעשות העמסה שבה אתה לא דופק חשבון ואוכל מה שבא לך, רק אל תגזים יותר מדי.

לגבי האימון האירובי, כדאי לך לעשות אימון אינטרוולים בעצימות גבוהה. (HIIT)
זאת אחת הדרכים לשרוף שומן די מהר.

לדוגמה:

הליכה בקצב 6 במשך 3 דקות בתור חימום, דקה בקצב 12, דקה וחצי בקצב 6, דקה בקצה 15 וחזרה חלילה במשך 20 דקות.

אתה יכול לשחק בקצב לפי הרמה שלך.

אם אתה עושה אימון משקולות, מומלץ להכפיל פי 1.5 את החזרות כדי שתוכל לשמור על כמה שיותר שריר.

נערך לאחרונה:
הנה קטע מהספר של עמרי "מטבח שורף שומן": http://www.upf.co.il/file/551425070.html

אתה יכול לקנות את הספר יחד עם עוד 2 ספרים שלו בנפרד.
מעניין, נקרא קצת נראה מה יש לבנאדם להציא. למרות שתוספת חזרות בחיטוב רק תפריע לשימור משקלי העבודה, אבל אשמח לקרוא למה הוא טוען אחרת

שלום אני נכנס לשבוע 9 בחיטוב והמטרה זה 12-10 אחוז שומן עכשיו אני נמצא על
100 גרם פחמימה
160 גרם חלבונים
60 גרם שומן
אני יורד כל שבוע קילו בערך אירובי 120 דקות בשבוע על דופק 135
עכשיו השאלה האם כדאי לי להמשיך ככה או לעשות חודש אחרון דל פחמימה??

כמה אתה שוקל?
אין צורך ביותר מ 1.8-2 גרם חלבון כפול משקל גוף.

אם אתה יורד קילו בשבוע אין לך מה לשנות, אם כי לדעתי איבוד השריר גדול יותר באחוזים שכאלה.
עדיף לרדת 0.5-0.75 ולא 1 קילו.

אם אתה עושה אימון משקולות, מומלץ להכפיל פי 1.5 את החזרות כדי שתוכל לשמור על כמה שיותר שריר.
טענה לא נכונה.
ככל שנפח התרגיל יגדל, כך המשקלים שאתה מרים יפחתו.
ככל שתרים פחות כבד במהלך החיטוב, כך הסיכוי שלך לאבד יותר שריר גדל.
כמובן שתתחלש, וסביר להניח שלא תוכל להתחזק כל עוד אתה בגירעון קלורי.

אני ממליץ לך לעשות העמסה שבה אתה לא דופק חשבון ואוכל מה שבא לך, רק אל תגזים יותר מדי.
עוד טענה שהיא לא נכונה!
אני ממליץ לך לקרוא קצת בנושא ולא לחלק טענות לא נכונות שיכולות להטעות כאן לא מעט אנשים.
בהעמסה אתה אתה צריך לצרוך כ 70% פחמימה , 15% שומן ו- 15% חלבון שלרוב יגיעו ממקורות הפחמימה.

התכוונתי לריצה בקצב 12.

לגבי הטענות שלי, יש מאמן בשם ברנדון קרטר ביוטיוב שעושה העמסה פעם בשבוע, שבה הוא לא דופק חשבון כשהוא אוכל. הוא אוכל מה שבא לו. יש לו ניסיון מעל 10 שנים בנוגע לתזונה ואימונים. שווה בדיקה.

ולגבי העמסה שהמלצתי פה היא ממאמן בשם עמרי שגם מסכים עם מה שברנדון קרטר אומר ועם ותק מעל 10 שנים בתחום.

התכוונתי לריצה בקצב 12.

לגבי הטענות שלי, יש מאמן בשם ברנדון קרטר ביוטיוב שעושה העמסה פעם בשבוע, שבה הוא לא דופק חשבון כשהוא אוכל. הוא אוכל מה שבא לו. יש לו ניסיון מעל 10 שנים בנוגע לתזונה ואימונים. שווה בדיקה.

ולגבי העמסה שהמלצתי פה היא ממאמן בשם עמרי שגם מסכים עם מה שברנדון קרטר אומר ועם ותק מעל 10 שנים בתחום.
זה שמישהו אחד עושה את זה וזה עובד לו, לא אומר שכך העמסה צריכה להיעשות.
לאכול מה שבא לך, "בלי לדפוק חשבון" זה פשוט לא נכון.

יש לך כאן מאמרים מצויינים בפורטל שנכתבו עם רפרנסים למחקרים ומאמרים של בעלי ידע ותיק בתזונה כמו לייל מקדונלד למשל.

לבסס את הטענות על מישהו רנדומלי מהיו טיוב, זאת ממש לא דרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית