הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

KOYAMEN

מושעה
7
0
נק' מוניטין:
2
7
0
אני כבר חצי שנה בחיטוב אני משהו כמו 13-14% שומן וחודש בדל פחמימה ואני תקוע אני לא מצליח לרדת יותר אני עושה 4 פעמים אירובי במשך 40 דקות דופק גבוה..
הערכיים שלי: משקל 83
פחמימה: 60
חלבונים: 120
שומן: 70
קלוריות: 1500
תודה !
@Moran W אשמח לדעתך בנושא.

אהלן

חצי שנה זה המון זמן.
נתחיל מזה שהחלבון שלך נורא נמוך ביחס למשקל, תעלה אותו לפחות ל 150-160.

כמה זמן אתה תקוע?
האם אתה עושה העמסות כמו שצריך?

כן זה הרבה זמן ...
אני תקוע כבר איזה חודש וחצי ..
כן העמוסות אני עושה פעם בשבוע 60% פחמימה ו%20חלבון %20 שומן
תשנה ל 70% פחמימה ו 15/15 חלבון ושומן.

אם אתה תקוע וניסית הכל, צא לנייטראלי של שבוע-שבועיים.
תאזן את המאזן ההורמונלי בגוף ואת כל קצב חילוף החומרים ותחזור מחדש לחיטוב.

60 פחמימה+120 חלבון=180
180*4=720
70 שומן*9=630
720+630=1350
לא יודע איך אתה טוען שאתה אוכל 1500 לפי זה.
1500 זה ממש ממש קצת קל' וגרעון ענקי.
אם אתה באמת רוצה להיות בדל פחמימה תהיה על 0,פחמימה אך ורק מאבקת חלבון,מוצרי חלב א''ש גבוה וירקות.
חוץ מזה רק מהסתכלות על הנתונים שלך אני לא מאמין שהrmr שלך מתחת ל2250 ועוד תוסיף על זה אימונים,הגעתי ל1000 קל' גרעון.(ואני עוד לא מחשיב את האירובי)
אתה כבר חצי שנה בחיטוב! עשית הפסקה?
אין לי שום ספק שאתה צריך לצאת לשבועיים ניטרלי,ו לחזור לאכול בערך 1800 קל ביום ולהשתדל לא לעבור את ה20 גרם פחמימה(כי אם כבר דל אז עד הסוף).

לדעתי האישית אם עשית חיטוב במשך 6 חודשים הגוף שלך עבר הרבה ובגלל זה מתקשה להגיע לBMR שאליו הוא אמור להגיע במצב טבעי.
המלצה שלי, תעשה הפסקה ותרד לנייטראלי, המלצה שניה תהיה אפילו לעבור לתקופת מסה למשך חודשיים-שלוש כדי לייצב את הגוף ולהחזיר אותו למצב טבעי, אפשר לעשות מסה נקייה עם מאז נייטראלי + 300 ואז אתה כמעט ולא תעלה בשומן. לאחר מכן תוכל לחזור לחיטוב מחודש ולראות תוצאות עוד הפעם.

חודש זה too much
שבועיים זה מעל ומעבר.
אני חושב שאחרי חצי שנה של חיטוב הוא צריך גם מנוחה פסיכולוגית אחרי כל מה שהוא עבר. מי כמוך יודע עד כמה חיטוב זה קשה ובמיוחד דל פחמימה 😃
שיקח חודש ינוח יירגע ויכנס עם כוחות מחודשים עוד חודש

אני חושב שאחרי חצי שנה של חיטוב הוא צריך גם מנוחה פסיכולוגית אחרי כל מה שהוא עבר. מי כמוך יודע עד כמה חיטוב זה קשה ובמיוחד דל פחמימה 😃
שיקח חודש ינוח יירגע ויכנס עם כוחות מחודשים עוד חודש
נכון,
מצד שני אחרי חיטוב ארוך מגיעים למצב שמתרגלים אל המצב.
ודווקא יציאה ממנו, יכולה להקשות.

מוזר ככל שזה יישמע..

חלק הכי קשה בחיטוב זה הדל פחמימה,
האמתי שרק עכשיו אם הוא באמת על דל פחמימה אולי הוא יגיע לקטוזיס.. יהיה חבל פתאום להפסיק.
אבל מסכים שצריך נייטראלי.

חלק הכי קשה בחיטוב זה הדל פחמימה,
האמתי שרק עכשיו אם הוא באמת על דל פחמימה אולי הוא יגיע לקטוזיס.. יהיה חבל פתאום להפסיק.
אבל מסכים שצריך נייטראלי.
דל פחמימה יותר קל לי מחיטוב רגיל. ה4 ימים הראשונים סבל אבל אחרי זה אחלה

בדיוק נתקלתי בזה היום אז הייתי חייבת 😁
1422402_859725600731347_9118539497818346488_n.jpg

החלק הכי קשה בתהליך החיטוב לדעתי זה הנייטרלי בחזרה למאסה.
זה שובר אותך,אתה לא יודע לאן להתקדם ובאיזה STATE OF MIND לחשוב... אני מתחזר? או שאני בראש רזה?

לפי מה שאתה אומר החיטוב שלך הגיע למקסימום אין לך שום דבר להציע כרגע חוץ מלתקן את החילוף חומרים שלך ולהתחיל לאכול נורמלי תסיים את השבוע הזה, דפוק העמסה נחמדה, ותחזור לנטרלי לפחות של שבועיים עם פחמימה לא נמוכה (תתכונן לריבאונד קל של שומן וריבאונד חזק של נוזלים)

הורמון הלפטין שבין היתר אחראי על חילוף חומרים ותחושת רעב מגיב טוב לפחמימה גבוהה אז תשים לב לא לרדת מ150..

מצב לא טוב אל תגיע אליו שוב
קראתי איפשהו שאחרי דיאטות חריפות יכול לקחת לגוף אפילו חצי שנה לחזור לנורמה..

החלק הכי קשה בתהליך החיטוב לדעתי זה הנייטרלי בחזרה למאסה.
זה שובר אותך,אתה לא יודע לאן להתקדם ובאיזה STATE OF MIND לחשוב... אני מתחזר? או שאני בראש רזה?
לדעתי החלק הכי קשה של חיטוב זה ה4 הימים הראשונים של 0 פחמימה 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית