עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשנה ל 70% פחמימה ו 15/15 חלבון ושומן.כן זה הרבה זמן ...
אני תקוע כבר איזה חודש וחצי ..
כן העמוסות אני עושה פעם בשבוע 60% פחמימה ו%20חלבון %20 שומן
חודש זה too muchאני ממחר אהיה בניטרלי למשך חודש ..
אני חושב שאחרי חצי שנה של חיטוב הוא צריך גם מנוחה פסיכולוגית אחרי כל מה שהוא עבר. מי כמוך יודע עד כמה חיטוב זה קשה ובמיוחד דל פחמימה 😃חודש זה too much
שבועיים זה מעל ומעבר.
נכון,אני חושב שאחרי חצי שנה של חיטוב הוא צריך גם מנוחה פסיכולוגית אחרי כל מה שהוא עבר. מי כמוך יודע עד כמה חיטוב זה קשה ובמיוחד דל פחמימה 😃
שיקח חודש ינוח יירגע ויכנס עם כוחות מחודשים עוד חודש
אני חושב שאחרי חצי שנה של חיטוב הוא צריך גם מנוחה פסיכולוגית אחרי כל מה שהוא עבר. מי כמוך יודע עד כמה חיטוב זה קשה ובמיוחד דל פחמימה 😃
שיקח חודש ינוח יירגע ויכנס עם כוחות מחודשים עוד חודש
וחודש בדל פחמימה
דל פחמימה יותר קל לי מחיטוב רגיל. ה4 ימים הראשונים סבל אבל אחרי זה אחלהחלק הכי קשה בחיטוב זה הדל פחמימה,
האמתי שרק עכשיו אם הוא באמת על דל פחמימה אולי הוא יגיע לקטוזיס.. יהיה חבל פתאום להפסיק.
אבל מסכים שצריך נייטראלי.
אני סבלתי שבועייםדל פחמימה יותר קל לי מחיטוב רגיל. ה4 ימים הראשונים סבל אבל אחרי זה אחלה
גיזמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובדיוק נתקלתי בזה היום אז הייתי חייבת 😁 :
צפה בקובץ המצורף 24824
לדעתי החלק הכי קשה של חיטוב זה ה4 הימים הראשונים של 0 פחמימה 😣החלק הכי קשה בתהליך החיטוב לדעתי זה הנייטרלי בחזרה למאסה.
זה שובר אותך,אתה לא יודע לאן להתקדם ובאיזה STATE OF MIND לחשוב... אני מתחזר? או שאני בראש רזה?
עדיף בכניסה לקיטוזיס להמנע מפחמימה0 פחמימה ?
למה כי אני בדל פחמימה ואני על 70-60 פחמימה..
אבל עכשיו אני בנטרליי לשבועיים
למרות שכל החיטוב ירדתי 7 קילו..