עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפח בטוח שלא.אם אחרי הרבה זמן שאני מתאמן התחלתי להתאפס ולהתחיל לאכול כמו שצריך.
אז נניח ביום הראשון שאני משקיע אני אכלתי טוב הלכתי למכון אבל ישנתי 5 וחצי שעות בלילה.
היום הזה הלך לפח?
לא נורא, כלום לא נהרס.כן אבל אף פעם לא אכלתי טוב.
אז ביום הראשון שהחלטתי להשקיע השינה הרסה לי.
כן אבל לפני זה לא אכלתי טוב בכלל ולא התקדמתי.
אז נניח היום בבוקר החלטתי לפתוח דף חדש ואכלתי טוב היום
אבל היום אשן חרא
לא לגביי הגדילה אני דואג כשמדובר בשינה, אלא בהתאוששות.שינה באמת יכולה למנוע גדילה של אותו יום?
תזונה היא תזונה ואין כאן מקום לספק אפילו.סבבה, עוד משהו רק -
נניח ויש יום שאני יודע שאני אשן חרא באותו יום, אז אני בכל זאת צריך להשתדל להגיע לערכים סופיים?
או שלא ולחכות ליום למחרת?
אם כבר, ההגיון (שלי) אומר שבאותו יום כדאי להקפיד על התזונה אפילו יותר. זה לא ששתי שגיאות יתקנו אחת את השניה, אתה יודע...נניח ויש יום שאני יודע שאני אשן חרא באותו יום, אז אני בכל זאת צריך להשתדל להגיע לערכים סופיים?
תקפיד לטווח ארוך, אני חושב (תתקנו אותי אם אני טועה) רובנו אף פעם לא הדגשנו עד כדי כך שינה כמו שאתה מדגיש, יום אחד לא ישנת טוב יום אחרי זה תישן יותר, בסופו של דבר הגוף יתאושש אל תדאג לו.למה אפילו יותר? אחרי הכל גם ככה אשן חרא באותו יום.
קשה לי להסכים איתך על זה,שינה זה לא הכל,המון אנשים בפורום הזה ישנים פחות מ7 שעות מסיבות כאלו או אחרות וגדלים סבבה.
אין דבר כזה יום לפח,תתאמן ותאכל נכון ותשתדל לישון כמה שיותר.
קשה לי להסכים איתך על זה,
אם באופן עקבי תישן 6 שעות ופחות מזה אני מבטיח לך שההתקדמות תיעצר די מהר.
כמו גם הפציעות שיגיעו.
השינה נורא חשובה לא רק לתהליך הגדילה, אלא גם להתאוששות ולתיקון הפציעות שהגוף מבצע בזמן השינה.
ברור שלא,השינה לוקחת חלק מזערי בהשוואה לתזונה ואימונים,למרות שחלקה מועיל זה לא אומר שזה יום לפח אם אתה לא ישן 8 שעות,גם לא שנה לפח מזה.