הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adipower vs Lifter Plus 2.0

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
ערב טוב חברים,

חבר טס לארה"ב בזמן הקרוב וחשבתי שזו הזדמנות מעולה להחליף את נעלי ההרמות שלי.
כרגע אני משתמש בcrossfit lifter (הראשונות) וכמו שרשמתי בביקורת שלי כשרכשתי אותן- אני יותר ממרוצה, אבל אני רוצה להתחדש.

ההתלבטות היא כרגע בין האדידס לבין הריבוק, כיוון שהמחיר שלהן קרוב-
http://www.roguefitness.com/adidas-adipower-weightlifting-shoes-black-white-silver

http://www.roguefitness.com/reebok-crossfit-lifter-plus-2-0-womens-white-black-porcelain

אני מבצע את כל סוגי סקוואטים, לסירוגין- back, frond, OHP.
אבל עם זאת אני עושה גם לאנג'ים למיניהם, ולפי הבנתי החלק הקדמי באדידס מאוד קשה (מה שגם יקשה על בוקס ג'אמפ למשל).

אז עכשיו ההתלבטות-
אני יכול לרכוש את הריבוק אפילו בארץ במחיר די דומה לזה של חו"ל, או להביא מחו"ל את האדידס.
שיקול נוסף הוא הRFA הקרב ובא- אני מאמין ששוב ריבוק ימכרו שם נעליים בהנחה משמעותית (בשנה שעברה
הם מכרו נעליים ב30% הנחה) וגם ככה אני מתכנן ללכת לשם, אז אני יכול להרוג שתי ציפורים במכה.

אודה לדעתכם, האם ללכת על הריבוק או דווקא על האדידס, שללא ספק מהוות קפיצת מדרגה אך לא בטוח שמתאימות לצרכים שלי.

תודה וערב טוב!.

ערב טוב חברים,

חבר טס לארה"ב בזמן הקרוב וחשבתי שזו הזדמנות מעולה להחליף את נעלי ההרמות שלי.
כרגע אני משתמש בcrossfit lifter (הראשונות) וכמו שרשמתי בביקורת שלי כשרכשתי אותן- אני יותר ממרוצה, אבל אני רוצה להתחדש.

ההתלבטות היא כרגע בין האדידס לבין הריבוק, כיוון שהמחיר שלהן קרוב-
http://www.roguefitness.com/adidas-adipower-weightlifting-shoes-black-white-silver

http://www.roguefitness.com/reebok-crossfit-lifter-plus-2-0-womens-white-black-porcelain

אני מבצע את כל סוגי סקוואטים, לסירוגין- back, frond, OHP.
אבל עם זאת אני עושה גם לאנג'ים למיניהם, ולפי הבנתי החלק הקדמי באדידס מאוד קשה (מה שגם יקשה על בוקס ג'אמפ למשל).

אז עכשיו ההתלבטות-
אני יכול לרכוש את הריבוק אפילו בארץ במחיר די דומה לזה של חו"ל, או להביא מחו"ל את האדידס.
שיקול נוסף הוא הRFA הקרב ובא- אני מאמין ששוב ריבוק ימכרו שם נעליים בהנחה משמעותית (בשנה שעברה
הם מכרו נעליים ב30% הנחה) וגם ככה אני מתכנן ללכת לשם, אז אני יכול להרוג שתי ציפורים במכה.

אודה לדעתכם, האם ללכת על הריבוק או דווקא על האדידס, שללא ספק מהוות קפיצת מדרגה אך לא בטוח שמתאימות לצרכים שלי.

תודה וערב טוב!.
אני חושב שאני נוטה לאדידס בכל מקרה

לא מדדתי את הריבוק, אבל אתה נוסע לארהב יש לך אופציה למדוד בחנות, תעשה זאת.
אחרי זה מה שמרגיש לך יותר נוח תקנה

לא מדדתי את הריבוק, אבל אתה נוסע לארהב יש לך אופציה למדוד בחנות, תעשה זאת.
אחרי זה מה שמרגיש לך יותר נוח תקנה
הוא לא נוסע, חבר שלו נוסע.
בכל מקרה גם הריבוק וגם האדידס נעליים מעולות, מאמין שיש פה בודדים אם בכלל שניסו גם וגם.

לא שמתי לב.
בכל מקרה ההבדל מאד גדול בין הנעל של ריבוק הראשונה לאדידס זה כן.

אבל את הריבוק החדשות לא ניסיתי, מה שכן אני יכול להגיד ש99% מהמשקולנים או באדידז או נייק בטח יש לזה סיבה (חוץ מספונסרשיפ)

ברשימת קניות שלי ושל אשתי יש אדיפאור, לשנינו.
הסיבות הן רבות, ובינהן, המלצות מחברים ואנשי מקצוע
הסתכלות על עלות תועלת
רצון להמשיך ברמה מקצועית חובבנית ככל שניתן

לי אישית יש את הליפטר פלוס 2. נעלי הרמות ראשונות שלי ואני מרוצה מאוד! אשכרה הטיסו את הסקוואט שלי בעשרות אחוזים (נעזוב את זה שהיה לי סקוואט של ילדה קטנה לפניהם...). נעליים מאוד יציבות ונוחות ואכן יש להן גמישות מסוימת לביצוע של קפיצות ומטקונים למיניהם.

בן אדם כמוני, בחור ״גדול״ שכל הנעלי Adidas שלו הם במידה 48 או 48 ו-1/3 .
* יש לי בערך 20 זוגות והכל אותה מידה ( פריק נעליים וביגוד של אדידס ) .

איזה מידה אצטרך לקנות ב-AdiPower ?
הבנתי שפה זה קצת שונה בדגם הזה.

בן אדם כמוני, בחור ״גדול״ שכל הנעלי Adidas שלו הם במידה 48 או 48 ו-1/3 .
* יש לי בערך 20 זוגות והכל אותה מידה ( פריק נעליים וביגוד של אדידס ) .

איזה מידה אצטרך לקנות ב-AdiPower ?
הבנתי שפה זה קצת שונה בדגם הזה.
באופן אישי לקחתי חצי מידה יותר מאולסטר מתאים לי בול

באופן אישי לקחתי חצי מידה יותר מאולסטר מתאים לי בול

חצי מידה יותר ?
משום מה כל המקומות שקראתי אמרו לקחת יותר קטן .
הבעיה שאין איפה למדוד בארץ אה ?
אתה לא מכיר איזה מגודל עם אדידס פאוור שיתן לי רק למדוד ? חיחי 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית