הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adipower vs Lifter Plus 2.0

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
ערב טוב חברים,

חבר טס לארה"ב בזמן הקרוב וחשבתי שזו הזדמנות מעולה להחליף את נעלי ההרמות שלי.
כרגע אני משתמש בcrossfit lifter (הראשונות) וכמו שרשמתי בביקורת שלי כשרכשתי אותן- אני יותר ממרוצה, אבל אני רוצה להתחדש.

ההתלבטות היא כרגע בין האדידס לבין הריבוק, כיוון שהמחיר שלהן קרוב-
http://www.roguefitness.com/adidas-adipower-weightlifting-shoes-black-white-silver

http://www.roguefitness.com/reebok-crossfit-lifter-plus-2-0-womens-white-black-porcelain

אני מבצע את כל סוגי סקוואטים, לסירוגין- back, frond, OHP.
אבל עם זאת אני עושה גם לאנג'ים למיניהם, ולפי הבנתי החלק הקדמי באדידס מאוד קשה (מה שגם יקשה על בוקס ג'אמפ למשל).

אז עכשיו ההתלבטות-
אני יכול לרכוש את הריבוק אפילו בארץ במחיר די דומה לזה של חו"ל, או להביא מחו"ל את האדידס.
שיקול נוסף הוא הRFA הקרב ובא- אני מאמין ששוב ריבוק ימכרו שם נעליים בהנחה משמעותית (בשנה שעברה
הם מכרו נעליים ב30% הנחה) וגם ככה אני מתכנן ללכת לשם, אז אני יכול להרוג שתי ציפורים במכה.

אודה לדעתכם, האם ללכת על הריבוק או דווקא על האדידס, שללא ספק מהוות קפיצת מדרגה אך לא בטוח שמתאימות לצרכים שלי.

תודה וערב טוב!.

13 (48) באולסטאר, 48 בנעל צבאית, 49 בנעל ספורט של נייקי, 13.5 (48.7) באדיפאוור - יושב בול.
תודה רבה לך על המידע!
חודש הבא אני ברומניה - אני אחפש שם אם יש חנות של ליפטרים כלשהי ואמדוד, במידה וכן אזמין מארה״ב באתר של אדידס .
Thanks !

תודה רבה לך על המידע!
חודש הבא אני ברומניה - אני אחפש שם אם יש חנות של ליפטרים כלשהי ואמדוד, במידה וכן אזמין מארה״ב באתר של אדידס .
Thanks !

לא עדיף לבקר בחנות של אדידס, לקנות שם ולוותר על עלות המשלוח וכל המיסים למיניהם ?

לא עדיף לבקר בחנות של אדידס, לקנות שם ולוותר על עלות המשלוח וכל המיסים למיניהם ?
עדיף, אבל לא בכל מקום יש את הנעל הזאת.
ואם יש לא תמיד בצבעים הכי יפים .
אז אני קונה מארה״ב ועושה שילוח דרך Buy2Usa
תתפלא - יוצא יותר זול מכל מקום שתקנה
חוץ מלהיות נוכח פיזי בארה״ב.
אני קונה את כל הביגוד שלי מאדידס בארה״ב
יש לי מלא הנחות,קופונים וכו׳
אין חודש שעובר בלי שאני מזמין לי זוג נעליים/כמה חולצות .

לדוגמא : הנעליי Adidas AdiPower יש לי קופון
ב150 דולר במקום 200, המשלוח והמס׳ זה יגיע לי בסה״כ ל-190 דולר .
גם במידה וגם בצבע שאני רוצה.

והנה כמה זוגות נעליים שהזמנתי לפני כמה ימים והן כבר אצלי :
image.jpg image.jpg image.jpg

ציינתי שאני מכור ?

נערך לאחרונה:
ממליץ לך לפקוד את החנות עודפים בחולון..בתור "חובב" אדידס,יש שם דברים אפילו באיביי (לפעמים)

מכיר את החנות אחי, מדי פעם אני קופץ לשם לבדוק אם יש ביגוד מעניין, אני מחולון אז זה קל״ב
אבל מעדיף לשבת בעבודה בדקות משעממות ולגהץ את האשראי עד שאני מקבל סירוב 😛

וד״א אני מזמין ישירות מהאתר של אדידס.
לא דרך eBay .
אני מזמין דברים מיוחדים שאין בשום מקום בארץ.
image.jpg

דוגמא לגקט שקניתי שנה שעברה, בדיוק לובש אותו עכשיו.. חיפשתי כזה בכל חנות בארץ לא היה.

נערך לאחרונה:
עדיף, אבל לא בכל מקום יש את הנעל הזאת.
ואם יש לא תמיד בצבעים הכי יפים .
אז אני קונה מארה״ב ועושה שילוח דרך Buy2Usa
תתפלא - יוצא יותר זול מכל מקום שתקנה
חוץ מלהיות נוכח פיזי בארה״ב.
אני קונה את כל הביגוד שלי מאדידס בארה״ב
יש לי מלא הנחות,קופונים וכו׳
אין חודש שעובר בלי שאני מזמין לי זוג נעליים/כמה חולצות .

לדוגמא : הנעליי Adidas AdiPower יש לי קופון
ב150 דולר במקום 200, המשלוח והמס׳ זה יגיע לי בסה״כ ל-190 דולר .
גם במידה וגם בצבע שאני רוצה.

והנה כמה זוגות נעליים שהזמנתי לפני כמה ימים והן כבר אצלי :
צפה בקובץ המצורף 24862 צפה בקובץ המצורף 24863 צפה בקובץ המצורף 24864

ציינתי שאני מכור ?
עכשיו אתה אומר את זה ?

קניתי את הפאוואר ליפט 2.0 לפני חודש מ- buy2usa מהאתר של אדידס, אסי אתה יושן אסיייייי.

שווה בכלל לעשות שילוח לבגדים עם buy2usa ?

דורש תמונה

יאח - קח לדוגמא ת'נעליים שהראתי לך פה ה-3 תמונות שלהם , הסתובבתי בכל החנויות של אדידס אין זכר לצבעים האלה ( רק צבעים מזעזעים )
יותר מ'זה המוכרים בחנות עוצרים אותי שואלים אותי - "תגיד לי אחי מאיפה הבאת את הנעליים האלה" .
הגק'ט שאני לובש - גם בתמונה פה , אותו סיפור
ויש לי מלא מלא מלא T-Shirts של Adidas Original שאני מזמין דרך האתר של : adidas.com , שלא תראה בשום חנות שלהם בארץ .
ושלא נדבר על הפרשי המחירים - אני קונה חולצה ב-90 שקל , ובארץ החולצות שלהם מתחילות מ-190+ ש"ח לדגמים החדשים .
עכשיו אתה אומר את זה ?

קניתי את הפאוואר ליפט 2.0 לפני חודש מ- buy2usa מהאתר של אדידס, אסי אתה יושן אסיייייי.

שווה בכלל לעשות שילוח לבגדים עם buy2usa ?

במידה ואתה מזמין ביגוד כגון : חולצות,מכנסיים - בהחלט כן ואפילו מומלץ במידה ואתה יודע את המידה שלך .
למה ? אני אסביר לך .
אתה נכנס לאתר של אדידס , משנה למטה בצד שמאל של האתר את האזור שלך ל- ארה"ב ,
ככה אתה רואה את המחירים של ארה"ב .
עכשיו במידה ואתה נרשם כמשתמש חדש - אתה מקבל בין 15-20% קופון הנחה על הקנייה ,
* כמו כן - אתה יכול להיות כל פעם "משתמש חדש" פשוט פותח עוד מייל כלשהו ב- Gmail וקיבלת קופון חדש ! הידד .
לפעמים בימים כמו : BlackFriday , וכל מיני חגים הזוים שיש להם בארה"ב יש Sales מטורפים באתר על כל המוצרים .
צריך לחכות ולדעת מתי החגים והימים האלה מגיעים ואז אתה מרוויח בגדול .
עכשיו מה עושים ? קודם כל מומלץ כל קנייה לפצל שהיא לא תעבור את ה-75$ כי אז מעל 75$ מוסיפים מע"מ של 18% ( בא מקולקל רצח )
מזל טוב - ביצעת הזמנה , הגעת ל-75$ והזמנת את המוצרים ורשמת שם את הכתובת משלוח שלך למחסן של Buy2Usa .
כשזה מגיע למחסן שלהם - הם מקבלים את זה בדר"כ בתוך קופסא יפה של אדידס וכו' , בפועל ? אתה לא צריך שזה יבוא לך בקופסא יפה של אדידס
בתוך הקופסא גם ככה כל החולצות עטופות בניילון כמו שצריך - אז אתה מבקש מחברת Buy2Usa שיעשו לחבילה : "סידור מחדש"
ואז מה שהם עושים בעצם הם מוציאים את החולצות מהקופסא שהנפח שלה כאילו קנית מיקרוגל - ומכניסים לך את הכל לקופסא קטנה קטנה קטנה
כי מה הבעיה לקפל חולצות ומכנסיים ?
ואז בעצם יוצא שאתה משלם רק 20$ על משלוח ביגוד , כי זה גם ה"גדולה" ש-Buy2Usa דוגלים בה -
שכל מה שקשור לביגוד יש מבצע של 20$ לחבילה .

כמו כן - המשלוחים שלהם סופר מהירים , הכל דרך מטוסים ודואר שליחים בישראל .
מרגע שהחבילה שלי הגיע ל- BUY2USA תוך 5-7 ימי עסקים אני כבר מקבל את החבילה הביתה עם שליח שאומר לי "בוקר טוב" .

יאח - קח לדוגמא ת'נעליים שהראתי לך פה ה-3 תמונות שלהם , הסתובבתי בכל החנויות של אדידס אין זכר לצבעים האלה ( רק צבעים מזעזעים )
יותר מ'זה המוכרים בחנות עוצרים אותי שואלים אותי - "תגיד לי אחי מאיפה הבאת את הנעליים האלה" .
הגק'ט שאני לובש - גם בתמונה פה , אותו סיפור
ויש לי מלא מלא מלא T-Shirts של Adidas Original שאני מזמין דרך האתר של : adidas.com , שלא תראה בשום חנות שלהם בארץ .
ושלא נדבר על הפרשי המחירים - אני קונה חולצה ב-90 שקל , ובארץ החולצות שלהם מתחילות מ-190+ ש"ח לדגמים החדשים .

במידה ואתה מזמין ביגוד כגון : חולצות,מכנסיים - בהחלט כן ואפילו מומלץ במידה ואתה יודע את המידה שלך .
למה ? אני אסביר לך .
אתה נכנס לאתר של אדידס , משנה למטה בצד שמאל של האתר את האזור שלך ל- ארה"ב ,
ככה אתה רואה את המחירים של ארה"ב .
עכשיו במידה ואתה נרשם כמשתמש חדש - אתה מקבל בין 15-20% קופון הנחה על הקנייה ,
* כמו כן - אתה יכול להיות כל פעם "משתמש חדש" פשוט פותח עוד מייל כלשהו ב- Gmail וקיבלת קופון חדש ! הידד .
לפעמים בימים כמו : BlackFriday , וכל מיני חגים הזוים שיש להם בארה"ב יש Sales מטורפים באתר על כל המוצרים .
צריך לחכות ולדעת מתי החגים והימים האלה מגיעים ואז אתה מרוויח בגדול .
עכשיו מה עושים ? קודם כל מומלץ כל קנייה לפצל שהיא לא תעבור את ה-75$ כי אז מעל 75$ מוסיפים מע"מ של 18% ( בא מקולקל רצח )
מזל טוב - ביצעת הזמנה , הגעת ל-75$ והזמנת את המוצרים ורשמת שם את הכתובת משלוח שלך למחסן של Buy2Usa .
כשזה מגיע למחסן שלהם - הם מקבלים את זה בדר"כ בתוך קופסא יפה של אדידס וכו' , בפועל ? אתה לא צריך שזה יבוא לך בקופסא יפה של אדידס
בתוך הקופסא גם ככה כל החולצות עטופות בניילון כמו שצריך - אז אתה מבקש מחברת Buy2Usa שיעשו לחבילה : "סידור מחדש"
ואז מה שהם עושים בעצם הם מוציאים את החולצות מהקופסא שהנפח שלה כאילו קנית מיקרוגל - ומכניסים לך את הכל לקופסא קטנה קטנה קטנה
כי מה הבעיה לקפל חולצות ומכנסיים ?
ואז בעצם יוצא שאתה משלם רק 20$ על משלוח ביגוד , כי זה גם ה"גדולה" ש-Buy2Usa דוגלים בה -
שכל מה שקשור לביגוד יש מבצע של 20$ לחבילה .

כמו כן - המשלוחים שלהם סופר מהירים , הכל דרך מטוסים ודואר שליחים בישראל .
מרגע שהחבילה שלי הגיע ל- BUY2USA תוך 5-7 ימי עסקים אני כבר מקבל את החבילה הביתה עם שליח שאומר לי "בוקר טוב" .

כל מה שרשמת עברתי עם הקנייה של הפאווארליפט, רק לא ידעתי לבקש מ-buy2usa "לסדר מחדש" חבילה.

אגב הייתה תקופה כשהייתי צעיר יותר שגם אני הייתי פריק של אדידס בכל מה שנוגע בעיקר לציוד כדורגל.
היו לי נעלי בקהאם כסופות, פקקים אדומים ופסי אדידס שחורים עם כפפות שוער שחורות עם סמל צהוב מרקר של אדידס וברזלים באצבעות(שלא יתקפלו בעת תפיסת כדור)של ואן דר סאר

כל מה שרשמת עברתי עם הקנייה של הפאווארליפט, רק לא ידעתי לבקש מ-buy2usa "לסדר מחדש" חבילה.

זה תקף רק על : חולצות,ומכנסיים - נעליים זה Per זוג 20$ .
אבל החולצות והמכנסיים בדר"כ מגיעות בקרטון גדול ומיותר שסתם לוקח מלא נפח ואז המחיר של המשלוח מתייקר פי כמה .
אז כן - אני גם לא ידעתי קראתי קצת וגם דיברתי עם השירות לקוחות - והם מציעים שירות "אריזה מחדש"
בעצם פותחים את הקופסא מוציאים את התכולה שלה - ואז שמים לך א זה בקרטון ממש קטן / בשקית שחורה שהם מכינים שם ב- Buy2usa
ואז החבילה נהיית ממש פיצית .

זה תקף רק על : חולצות,ומכנסיים - נעליים זה Per זוג 20$ .
אבל החולצות והמכנסיים בדר"כ מגיעות בקרטון גדול ומיותר שסתם לוקח מלא נפח ואז המחיר של המשלוח מתייקר פי כמה .
אז כן - אני גם לא ידעתי קראתי קצת וגם דיברתי עם השירות לקוחות - והם מציעים שירות "אריזה מחדש"
בעצם פותחים את הקופסא מוציאים את התכולה שלה - ואז שמים לך א זה בקרטון ממש קטן / בשקית שחורה שהם מכינים שם ב- Buy2usa
ואז החבילה נהיית ממש פיצית .
הבעיה עם buy2usa שיש מינימום משלוח של 20$ ולפעמים קשה להרכיב חבילה של פרטי ביגוד בפחות מ 75$. אופציה אחרת היא להשתמש ב shipto לפריטים בודדים, לביגוד זה ברוב המקרים זול יותר

הבעיה עם buy2usa שיש מינימום משלוח של 20$ ולפעמים קשה להרכיב חבילה של פרטי ביגוד בפחות מ 75$. אופציה אחרת היא להשתמש ב shipto לפריטים בודדים, לביגוד זה ברוב המקרים זול יותר

למה ידידי ? אתה לא צריך לחשב את ערך החבילה ביחד עם ערך המשלוח .
החבילה עצמה של הבגדים בשביל שיצא לך ללא 18% מע"מ צריכה לא לעבור את ה- 74.99$
בלי קשר למשלוח , אתה יודע כמה דברים אני קונה ב-74.99$ ?
דוגמא ל-4 משלוחים האחרונים שלי :

1) נעל אדידס - 70$
2) 4 חולצות של Adidas Original 72$
3) 2 גק'טים אדידס שהיו במבצע ב-70$ .
4) 4 מכנסי ספורט של אדידס - 55.5$

ממש ממש ממש לא בעיה למצוא קומבינציות איך לא לעבור את ה-75$ ערך חבילה ( לא מחשיב את המשלוח )
תמיד תמיד תמיד הוספתי אך ורק 20$ משלוח אצל : Buy2usa ופה ניגמר הסיפור .

הרבה יותר זול ומשתלם מלקנות בארץ הגנבים .
אני אישית חוץ מ- תחתונים,גרביים, וגינס'ים
כל הביגוד ספורט, נעליים , חולצות , חלבונים - הכל הכל הכל מחו"ל .

זה בדיוק מה ששואלים אותי..
על הג'קטים של ADIDAS או הנעלי נייקי (LEBRON XI)

הרגשה טובה כשיש לך משהו ייחודי ! 🚬🤪🚬
@incin
אני חייב להגיד לך שאתה צודק ב-100% במידות
יש ל״סאל ספורט״ במקרה מידה 13US שזה 48
הלכתי למדוד - היה חסר לי בדיוק כמו שרשמת,
אני יזמין מחו״ל 13.5US .

image.jpg

איזה נוח אין דברים כאלה!

תודה רבה 😃

הרגשה טובה כשיש לך משהו ייחודי ! 🚬🤪🚬
@incin
אני חייב להגיד לך שאתה צודק ב-100% במידות
יש ל״סאל ספורט״ במקרה מידה 13US שזה 48
הלכתי למדוד - היה חסר לי בדיוק כמו שרשמת,
אני יזמין מחו״ל 13.5US .

צפה בקובץ המצורף 24873

איזה נוח אין דברים כאלה!

תודה רבה 😃

כבר הלכת למדוד ?????

כבר הלכת למדוד ?????

אח שלי אני בחור זריז, אם אני רוצה משהו אני ישר קונה/בודק .
גם היה די משעמם בעבודה אז אמרתי לראש צוות שלי שאני חותך למדוד נעלי ליפטרים
( הוא גם בתחום אז הוא הבין את הצורך לקנות ) 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית